Въпреки загубата, феновете на Левски доволни от футболистите

Отборът загуби от Лудогорец с 0:1
6 юни 2020 11:11, Петя Славова
23
Въпреки загубата, феновете на Левски доволни от футболистите
Снимка: БГНЕС

Феновете на Левски са останали доволни от показаното от футболистите в дербито с Лудогорец, показват коментарите в социалните мрежи. Левски загуби от шампиона с 0:1 на "Герена" и почти загуби шансовете си за титлата, докато съперникът се доближи до деветия си пореден трофей.

Мачът обаче бе равностоен и бе решен от един изключителен гол на бразилеца Каули 24 секунди след началото на второто полувреме.

Още по темата

"Няма по-велика публика и уникален отбор от Левски, това нещо е безценно", споделя привърженик на Левски, цитиран от БГНЕС. Друг пише, че отборът е играл много прилично и това е един от най-силните мачове напоследък, в който софийският тим е имал своите удари, положения и красиви отигравания.

Според много фенове, в това трудно време за Левски резултатът е логичен, тъй като освен всичко Лудогорец е с по-класни футболисти и сигурен бюджет. Други изразяват мнение, че “сините” футболисти са пестили сили с оглед на важния мач с Локомотив Пловдив за Купата на България.

Мнозина обвиняват съдията Николай Йорданов за поражението и изразяват недоумение как при такава солидна преднина разградчани са “хванали” рефера да свири в тяхна полза.

Според някои запалянковци, на Йорданов също му се е отразила дългата пауза в шампионата заради пандемията и на това се дължат грешките му и неотсъдената дузпа. Други пък признават, че арбитърът е отменил чист гол на Лудогорец и “сините” няма за какво да се оплакват. Някои намесват и политиката и пишат, че докато Бойко Борисов е на власт, Лудогорец ще е първи.

Вижте още спортни новини в Gol.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На калпав кар вълната му пречи. Така и скинарите.
18
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хахахахаха,винаги играят хубаво ама постояно губят,това само рогатото отборче го може хахахаххахахаха
17
2
 
5
 
! Отговори
До факт преди 3 години
Този Домус, същият ли е дето до вчера му правехте Шпалир? И този, който ви направи сателит. Левски, Дунав, Черно море, Ботев Пловдив сте тези, които правите Лудогорец шампион.
16
9
 
3
 
! Отговори
факт преди 3 години
Дузпата можеше да се даде , но не и от Николайчо , той винаги свири против Левски и е от най-големите корумпета при съдиите. Всичките спорни отсъждания ги даде за Лудогорец , при всяко падане и симулация на зелен играч веднага свири , като най-комичното беше в края когато нямаше дори и докосване м/у двамата , а той свири фал за Лудогорец . Домуса се оказва много вреден за българския футбол с това вече 10 годишно подкупване на БФС , съдии и хващане на играчи !
15
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 8Точно никога....
14
4
 
6
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 3 години
Не на ФК,, Цоцка-Динамо-Лаффчис1992-Наско Раев 2020,,
13
2
 
2
 
! Отговори
f преди 3 години
Сега ще искат да съсипят и храната, за да продават хранителни добавки, че тя природата си знае работата.НЕ И НА ХРАНИТЕЛНИТЕ ДОБАВКИ В СПОРТА, САМО ОТ ПРЕДОЗИРАНЕ ГО ДОКАРВАТ! ИМА СИ КУЛИНАРИЯ ЗА СПОРТИСТИ! И ЕВТИНА ХРАНА ИСТИНСКА!
12
1
 
2
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
има и хулигани сред феновете например запад
11
2
 
2
 
! Отговори
f преди 3 години
Но да има стимуланти във спорта, ако изобщо те са качествени и помагат на спортистите и са здравословни, и доживот да ги пият, не само временен успех, а такива май че няма, тя природата си знае работата и храната, закво са ти стимуланти? Само крадат и съсипват.НЕ НА СТИМУЛАНТИТЕ В СПОРТА!
10
2
 
0
 
! Отговори
f преди 3 години
Но как да има български футбол, след като фармацията съсипва всичко?!По-добре да има Лудогорец, докато оправят световното положение и спорт, и да има българска фармация, между другото, може да има и качествени хранителни добавки и изобщо природосъобразни стимуланти, но да се контролира дозата. Всеки мач по равна доза за всички.
9
1
 
11
 
! Отговори
не фен преди 3 години
феновете да не се сърдят , все пак ритнитопковците не са получавали заплати , чалготеките не работят , кифлите не ги търсят , как да им се рита топката !
8
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докога Левски ще я кара на публика и уникална атмосфера.Кога ще започне да играе оня футбол от 90 те с Боримиров,Илиан Илиев и останалите пичове.
7
7
 
3
 
! Отговори
f преди 3 години
Всички останали са много зле и много съсипани, не че лудогорец са силни, в евро турнирите на лудогорец не им пречат чак толкова, защото купуват биохимия от фармациите и са фармацевтско отборче стимулиращо фармацевтичния бизнес, и на тях малко пречат, освен това, всички отбори в Европа са сравнително изравнени.Долу Лудогорец!
6
6
 
5
 
! Отговори
f преди 3 години
Долу това фармацефтско отборче лудогорецРеалното им място е, ако не пречеха на другите, едва едва да се задържат в Б група, то всичко фалирало, освен това, откакто бг стана силно военна държава, пречат на всякакъв футбол със секретните технологии повече отвсякога! Съсипали Левски, а от професионалната ни армия не заделят пари за такъв клуб ЦСКА. Каракачанов женска сви-ня.
5
2
 
11
 
! Отговори
Средняшко мислене преди 3 години
На средняшки отбор. Също като собственика са си свалили гащите и са полегнали пред всеки, който ги пожелае :Пеевски, Бойко, Гела, Петричев, Цеката
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако статията е истина- тези са абсолютно ***..ни..пу..ли..ра..ни ,гледали ли са мача на любимците си- може да са доволни ,че някой от тях не се на..с..ра от страх , а за някакъв футбол и форма да питат новите си гуру - Наскуту и Титкуту..те са експерти и най- важното -втези футболисти има хляб само требе да им се дигнат заплатките от 30 000 на 100 000 евро ,че сега са малки и не ги стимулират ..абе да живей Тотото
3
2
 
9
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Нали са мазо*хисти, с радост се готвят за ШПАЛИРА!
2
6
 
7
 
! Отговори
Ами феновете преди 3 години
На ФК"Лафка " се кефат повече от на Лудогорец, отколкото на собствения си отбор. Все пак са сателит на Разград. А и нали Петричев на ги хвали. Срам и смях.
1
6
 
6
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
но много от феновете са хулигани