Путин благодари на руснаците за подкрепата и доверието

Той разбирал тези, които гласували против промените в Конституцията
140
Путин благодари на руснаците за подкрепата и доверието
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин благодари днес на своите сънародници за одобряването на поправките в Конституцията, предаде ТАСС.

"Искам да се обърна с думи на благодарност към гражданите на Русия, искам да кажа "много ви благодаря" за подкрепата и доверието", заяви Путин при откриването на заседанието на организационния комитет "Победа" - съвещателен и консултативен орган към президента на Руската федерация.

Още по темата
Той припомни, че преди многократно е говорел за необходимостта от "усъвършенстване на политическата система и укрепване на социалните гаранции", както и за затвърждаване на "суверенитета, териториалната цялост, нашите духовни, исторически и нравствени ценности".

По думите му след разпада на Съветския съюз е минало "съвсем малко време по историческите критерии и несъмнено съвременната Русия все още се намира в стадия на формиране и утвърждаване".

Същевременно руският президент изрази разбиране към хората, които на допитването са гласували против промените в Конституцията.

"У нас все още има много нерешени проблеми; това е вярно, хората често се сблъскват с несправедливост, бездушие, безразличие, все още мнозина живеят трудно и с проблеми, а на нас, ръководството на страната, често ни се струва, че правим всичко възможно", каза Путин и добави: "Но не, животът показва друго, животът показва, че ние често не довършваме работата, а трябва да действаме по-бързо, по-точно, по-организирано, по-ефективно."

Путин констатира, че резултатите от всенародното гласуване показват, че голямото мнозинство от гражданите на Русия вярват, че управляващите могат да работят по-добре, за да оправдаят "високото доверие на хората".
В своето изказване руският президент благодари няколко пъти на своите сънародници, но не спомена промяната в Конституцията, която хипотетично ще му позволи да се кандидатира за още два мандата на поста до 2036 г., отбелязва Франс прес.

Поправките в основния закон бяха одобрени на всенародния вот със 77,92% от гласовете. Опозицията разкритикува резултата като "огромна лъжа" и "фалшификация". (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин няколко пъти благодарил своите сънародници, но не споменал за поправката, която хипотетично ще му позволи да се кандидатира пак.Тази поправка е добре известна на руснаците, както и всички останали поправки. Нали не мислите, че е секретна и я знаете само вие? Защо в речта си трябва да споменава точно нея и само нея? Той и останалите не е споменавал.
76
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"цар" !!!Т.Ж. : Като нямаш пари ти си нищо.
75
2
 
5
 
! Отговори
Мда преди 3 години
Да са благодарни американците,че Путин остава,той поне е разумен и сговорчив човек.Доста от конкурентите му за поста направо биха ударили шът дауна на САЩ.
74
4
 
3
 
! Отговори
Като видях преди 3 години
Как се самоизбират на хранилката едни и същи и си мисля, че е добра практика във всяка държава да се практикува. Мисирките пускат някакви лисчета - нещо като проучване, а властимащите назначават който вече са избрали.
73
6
 
10
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
Това е истинският лидер на целия православен свят.Народите на Русия и изобщо всички прогресивни народи и здрави сили по света също са благодарни на другаря Путин за неговата самоотверженост в защита на нормалните семейства, традиционните семейни и обществени ценности, и Православието.
72
11
 
8
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Какъв стандарт имат сърболяците,като заплатите им 200 евро.На руснаците двойно по-малки от българските и вече Бургас за тях е Париж.Жалки,тролски напъни за някоя пробита рубла.
71
11
 
3
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
Ако руснаците имат в дома си дървеници могат да решат да пият отровата против тях и по този начин да ги уморят оставяйки гадините да смучат отровна кръв,значи ли ,че и ние трябва да сме като тях.
70
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам какво Путин това и онова, ама западняка като види руски турист, все едно вижда една камара златни кюлчета пред него. А руските жени все още са номер едно и се клатят като за световно... А бай Ганяяя го е яд и блъска бастуня по цял ден у форума и се клани на вожда от зоологическата градина.
69
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хунтата на Тиквата в момента работи в полза на Путин, но вие сте твърде прости, за да разберете играта. Затова и ви захранват с русофобски лозунги.
68
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"На всичко отгоре рускините са класни жени...."Каскет, нормален ли си?
67
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единствения разумен световен лидер е Путин.Запада. Меркел, Джонсън, Макрон,
66
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България обича Русия.Че хунтата иска и от тях пари да смуче за шкафчета е проблем на Тиквата
65
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един гербеурунгелски *** с 3-4 ника ръси небивалици по повод Путин и референдума, без да осъзнава колко е нищожен сравнен с това за което се изказва!!!! А истината е, че българския народ 85% са русофили, а пък Путин даже и вятър не усеща!!! Герб трябва да я забранят със специален закон и всички нейни членове да пълнят затвори и да ходят да метът тротоари!!!!
64
17
 
8
 
! Отговори
ходом марш преди 3 години
Време е всички русофили да се преместят в Русия!
63
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На всичко отгоре рускините са класни жени, хубави, елегантни.Не като американските тюлени по 200 кила
62
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 103.Нокиа докато беше финландска, държеше 80 процента от пазара. После хамериканците я доведоха до фалит. И скайп и тн.
61
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Квас да има.
60
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво, чудесна новина за всички Славяни.На фона на мародерите и *** в сащ. Браво на Путин. Браво на Русия.
59
4
 
5
 
! Отговори
Мазо преди 3 години
да се готват за война с марсианците. Трябва от малки да се научат със затворни очи да сглобяват калашник. Като пораснат , могат да пият лосион за вана и всеки ден да се молят на цар Путин.
58
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пародия......опят!!!