Дядо уби внука си с нож в София

Битов скандал завърши с кръвопролитие
Обновена: 3 юли 2020 15:51 | 3 юли 2020 15:47,
43
Дядо уби внука си с нож в София
Снимка: БГНЕС

Софийска градска прокуратура е привлякла в качеството на обвиняем 73-годишен мъж за извършено от него умишлено убийство. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.

Още по темата

На 2 юли 2020 г., около 21.15 ч., в жилище на ул. „Средна гора“ в столицата, мъжът нанесъл удар с нож на внука си - 29-годишен мъж. В резултат на нараняването в лявата част на гръдната половина, пострадалият е починал.

Досъдебното производство по случая е започнало с оглед на местопроизшествие, освидетелстване на лице и разпити на свидетели. Към настоящия момент е известно, че мотивите за смъртоносното нападение са битови.

Понастоящем обвиняемият е задържан с постановление на прокурор в Софийска градска прокуратура. Изготвено е искане към съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него, което ще се разгледа на 5 юли 2020 г.

За престъплението, в което възрастният мъж е обвинен, законът предвижда наказание от десет до двадесет години "лишаване от свобода".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГостРедовната употреба на наркотици също се превръща в централен битов проблем на не едно семейство.Но няма никакъв смисъл да спорим, защото не знаем каква е била ситуацията в това семейство, кой се е защитавал, кой каква вина има. Щом е загинал човек, има причина да се съжалява. Едва ли съществува неразрешим битов проблем, но чак след като се обърне колата става ясно, че е имало много други пътища. Народът го е казал.
37
2
 
5
 
! Отговори
Гост преди 3 години
До Как ли пък неВ новината се пише за битови проблеми,причинили трагедията, а не за наркотици. И по- добре не се изказвай по темата, тъй като кучкарите не са човеци и нормални хора, още повече пък да говорят за човешкия живот. Нямате никаква жалост към починалия, но за кучетата вой вдигате. Ами, да, човешкия живот е безценен и важен, вие , кучкари и вашите *** не сте важни!
36
3
 
6
 
! Отговори
Как ли пък не преди 3 години
Веднага се хвърляте да защитавате внука, че кучетата имали повече защита от него. Кой знае какъв пропаднал наркоман е бил, такива деградирали типове срещам всеки ден по улицата, бледи подобия на хора, нищо човешко не останало в тях, зомбита с изцъклени празни погледи. Спасявал си е животът дядото, иначе той щеше да е под земята сега. Това е истинската трагедия, когато близък човек под влияние на наркотиците се превръща в звяр, превърта и не съзнава какво върши.
35
0
 
4
 
! Отговори
:) преди 3 години
До ЛамберПрез нощта е възможно да ти се случат случки.
34
2
 
16
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Да почива в мир младия човек. Жалко, че така са се стекли обстоятелствата! Дядо да посегне на внука си, на кръвта си, жалко и тъжно! Уви, живеем в безчовечни времена- песофеновете врещят за кучета, но при смърт или убийство на човек - хич ги няма!
33
4
 
14
 
! Отговори
SS преди 3 години
Ако дядката беше убил едно две кучета щеше да има и митинг на безмозъчни пред дома му за да викат УБИЕЦ..А сега колнал внучето голема работа.Ще му дадът 10 лазарника и толкоз.Какво заначи тук някаква си личност било то и човек.Нали не е куче......?!?
32
1
 
3
 
! Отговори
Ламбер преди 3 години
До 30 А ако премина през нощта, какво ще стане - хипотетично?
31
0
 
9
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
С нож се колят само рооомите
30
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До РепичкаШопите са етнически българи и са много стабилна, колоритна и стойностна етнографска група.Тези, за които се говори в материала по-горе, от кой етнос са?
29
0
 
7
 
! Отговори
Кои, бре? преди 3 години
До Тук всички сте улавиУ форума ли всичките сме у..ла..ви?Ако е така, не забравяй, че ти доброволно си се присъединил към тази общност.
28
1
 
10
 
! Отговори
Без коментар преди 3 години
гр. София, ул. "Средна гора" - в сърцето на ЮчбунарТрябва да минеш оттам, за да си направиш някои изводи. Но ако си разумен, премини с автомобил. И непременно да е през деня!
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това сааа ... семейни проблеми и не трябва, да им се месим на хората ... Айде, стига товлкова. Продължавайте си по пътя.
26
1
 
19
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
внук наркоман които иска непрекъснато пари и вдига скандали денонощноимаме такъв във входа и сме наясно за какво става въпрос
25
1
 
4
 
! Отговори
Waffen SS преди 3 години
"наказание от десет до двадесет години "лишаване от свобода"."Нека да са 20 години, това автоматично се превръща в доживотен,е има понякога изключения.Казват,че у нас храната била евтина,както и разни стоки ,затова и човешкият живот също не е скъп,а за някого е на достъпна цена ,но извършителя трябва да е от едно любимо за БХК малцинство
24
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Геннен инДженерДивашнкият ген е това, което ни помага да оцеляваме, инджинерче! Каот не ти харесва МАХАЙ СЕ БЕ!
23
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е това е трагедия.
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еммм това са си семейни проблеми ...
21
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Улица средна гора в зоната... и да са българи, квартала е кофти.
20
27
 
9
 
! Отговори
Kubilay преди 3 години
Бугарите са кръвожадно и жестоко варварско племе. Не случайно макетата не искат и да чуят за тях и ти наричат татари. Това са вулгарни варвари.
19
25
 
7
 
! Отговори
Геннен инДженер преди 3 години
Дивашкият ген на българския дивак си казва тежката дума!