Борисов за Николай Щерев: Ужасна загуба на млад спортист!

Премиерът изрази съболезнования на близките на бившия национал
46
Борисов за Николай Щерев: Ужасна загуба на млад спортист!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов изрази съболезнования за смъртта на бившия борец Николай Щерев, който тази сутрин е починал от коронавирус.

Още по темата
"Бог да прости Николай Щерев. Ужасна загуба на млад спортист. Изказвам най-искрените си съболезнования към семейството и близките му", написа премиерът в социалната мрежа.

33-годишният Щерев бе приет в болница в много тежко състояние, лекарите не са успели да го спасят.

По-рано днес премиерът отново напомни, че пандемията не е отминала и изрази тревога, че хората не вярват в заразата и мерките вече не се спазват.

За последното денонощие у нас са регистрирани нови 234 случая, 7 души са загубили битката с вируса.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
9
 
! Отговори
Сандански преди 3 години
От Септември ще има много свободни работни места в София. Защо си мислите, че като протестирате и пандемията вече я няма?Два месеца Ви се обяснява, като на бавно развиващи, че единственото решение е изолация.САЩ и протестираха и резултат: 70 000 на ден.Какво като Борисов подаде оставка. Ще сложат друг на негово място. От парламента не зависи абсолютно нищо. Капитала управлява държавата, не парламента. Но за сметка на това, ще унищожите болниците, лекарите и медицинският персонал.
36
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой ще потърси отговорност на Не, България за своята антиепидемиологична дейност. Болниците се пълнят, лекарите и те се нуждаят от почивка, Пинокио ли ще лекува? Разбирам го, че е гладен, нищо не работи, нямат държавна субсидия
35
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутрата знае ,че го чакат предсрочни избори и правителство съставено от Президента !Служебното правителство ще изкара цялата Гнус на 11 годишният ужас....ГЕРБ .Опитват с всички сили да предотвратят това и така отново Мафията ГЕРБ да организират-Фалшифицират редовни избори догодина !Това ние ВСИЧКИ ЗАЕДНО ....Няма да допуснем !
34
1
 
3
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До 38Ти янките не ги мисли - имат оръжие, за да се отбраняват, па ако трябва и срещу държавата.Виж, европата дет риве срещу тръмп - нея я мисли!
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Популисте, я пусни една снимка дето се целувате с младото мутре.Така ще разнежиш още повече не до клатените ти фенки.
32
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 22Чета ти глупостите и разбирам ЗАЩО никога няма да е добре тази държава и ЗАЩОима толкова *** като теб които да гласуват за Чекмедже-Паша.Станахте прекалено много вие ПРОССТИТЕ и кораба България ще потъне безвъзвратно.П.П. Гледам че и американците върбят по стъпките на Гай *** с тоя президент-Трумпет.
31
8
 
5
 
! Отговори
Чекмедже-паша преди 3 години
"Абе Николай Щерев добре ама нещо за "Братиньо" няма ли???????????Какви УЖАСНИ скандали излизат всеки ден за Боко-*** а медиите ГЛУХИ и СЛЕПИ.Евах ви у медиите СМЕШНИ !!Все едно съм в Северна Корея.Вожда е велик нищо че гащите му жълти отвсякъде.
30
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Предупредени стеИ ти си предупреден - скокът на заразените почна далеч преди протестите, щото ти и вождовете ти са некадърни клекнаха пред бизнеса, вместо да следят за спазване на мерките.ОСТАВКА БЕ!
29
9
 
4
 
! Отговори
как точно? преди 3 години
И с какво точно помогнаха лекарите и медицината като цяло?Отпуснаха им милиарди за борба, за ваксина, за какво ли не, а какво ни казват - стойте си вкъщи, мийте си ръцете, спазвайте дистанция - и аз мога да ги кажа тези мерки - къде е медицинската експертиза, къде е лекарството, къде е ваксината? Всичко е за ПАРИ!
28
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутрите и биячите се поддържат едни други.
27
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов за записа , кога ?
26
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
tikwo!!!!
25
10
 
6
 
! Отговори
Скоро преди 3 години
След 2 дена ще се разбере наистина от какво е починало момчето... До тогава медиите обслужващи орално властта може да си правят пропагандата.
24
12
 
21
 
! Отговори
Предупредени сте преди 3 години
При броя заразяващи се и умиращи през последната седмица, Бойко би трябвало да обяви забрана на масовите мероприятия, но веднагаще го обвинят, че умишлено забранява протестите. Редно е да каже, че от тук на натък Радев, Божков, Бойкикев, Бабачан & co носят отговорност за живота на хората, които разкарват по жълтите павета. Също и на техните родители.
23
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дреме ти на маската.Не се преструвай.Познаваме те.
22
16
 
4
 
! Отговори
Мангъров преди 3 години
Явно са го уморили с цел реклама на коронавируса
21
2
 
16
 
! Отговори
манолов преди 3 години
До Анонименпрост народ, слаба държава
20
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименКато имаше мерки, що има мерки. Като няма мерки, що няма мерки. Айсиктир! Хората ви казаха: дисциплина, дистанция, дезинфекция. Не сте в детската градина, осъзнайте се!
19
11
 
2
 
! Отговори
Мермерски преди 3 години
По 200гр.водка на ден и сте имунизирани!
18
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След седмица болниците в София ще се напълнят с млади и красиви, невярващи. А майките им ще плачат по телевизията, че пак са излъгани и ще питат кой им *** в гащите.