Арестуваха петима при спецакция в Нова Загора

Трима от тях за фалшиви пари, един – за наркотици
11
Арестуваха петима при спецакция в Нова Загора
Снимка: БГНЕС

Специализирана операция по противодействие на битовата престъпност се проведе на територията на РУ-Нова Загора под наблюдението на Окръжна прокуратура-Сливен, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - Сливен.

В хода на акцията са извършени множество проверки на моторни превозни средства, контрол на криминалния контингент, проверки на търговски обекти и частни домове.

Задържан е младеж на 19 години, нарушил наложената му мярка за неотклонение "домашен арест". 19-годишният е издирен и заловен от полицейски служители на РУ-Нова Загора. С прокурорско разпореждане той е задържан за 72 часа.

При осъществяване на процесуално- следствени действия по линия „Наркотици” в частен имот в квартал "Шести" са намерени и иззети 30 дози хероин. Имотът е обитаван от 44-годишен мъж, който е отведен в РУ-Нова Загора и задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

В хода на операцията са задържани трима мъж за плащане с фалшиви парични средства. На 5 август 37-годишен мъж е прокарал в обращение неистинска банкнота с номинал 20 евро в игрална зала в град Нова Загора. Той е извършил деянието в съучастие с двама мъже на 38 и 24 години.

Тримата са задържани за 24 часа. Работата по случая продължава от служители на сектор "Криминална полиция" при РУ-Нова Загора.

По време на операцията са извършени проверки за установяване на нерегламентирана търговия с тютюневи изделия. От частно лице в квартал „Шести” са иззети пакети, съдържащи ръчно свити цигари, без акцизен бандерол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 3 години
Бате, Бойко на нас вече тия твои действия са ни познати. От не много далечно време, пак ей такава измислена спец. акция. Та, те са твои хора. Не можеш вече да излъжиш народа със тези измислени игри!
9
5
 
5
 
! Отговори
Жоро преди 3 години
24 дози херца, фалшиви 20 евро и един 19 годишен младеж с нарушена мярка...те тва е солидна акция :-)...как не ви е срам да ни занимавате с такива глупости
8
6
 
4
 
! Отговори
Minuvach преди 3 години
Пак хвърлят дим в очите на хората.Аз дори се съмнявам да е имало каквито и да е арести. Може цялата история да е измислица, за да пуснат нещо в медийте. Имитиране на дейност е любимото им занимание.
7
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А вчера, когато гешевите провокаторчета биеха хората посред бял ден, пред полицията - нито един арестуван. Щели да ги издирват по записите... ха-ха-ха. Правят се на луди. ДС управлява България чрез Доган и Пеевски. Гешев е прокурор на ДС. Пеевски беше предложен от ДС. Идва есента, ще трябва да метем... С голямата метла...
6
4
 
5
 
! Отговори
Пижо преди 3 години
Този, в най-ляво, прилича на бияча на ГЕРБ!
5
0
 
2
 
! Отговори
До 3 преди 3 години
Петият е 19 годишния.
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Овчарят трябва да се грижи за стоката си.
3
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Факт е, че няма арестувани герберасти! Какво стана със синчето на гербераст, който Уби Милен? На ви. Аре трии.
2
1
 
3
 
! Отговори
те са преди 3 години
До АнонименДа защо?!
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо има снимка само на тримата арестувани? Другите двама къде са.?