2019 година една от най-горещите, откакто се води статистика

Само 2015 г. и 2016 г. са били по-топли от миналата
6
2019 година една от най-горещите, откакто се води статистика
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

2019 година е била една от трите най-топли, откакто се води статистика, показват данните на годишния доклад на Американското метеорологично дружество, съобщи Нова тв.

В него участват над 500 климатолози от 61 държави.

Според данните единствено 2015 г. и 2016 г. са били по-топли.

И още от изводите - всяко десетилетие след 1980 е било по-топло от предишното, като последният скок на температурата е около 0,2 градуса Целзий.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: слънцежега
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
Св преди 3 години
Понеже живея в жилище, което е с такива изложения, че е сравнително топло зимата и доста хладно лятото и нямам климатик. Имам един вентилатор и го сглобявам в началото на лятото като почнат горещините и го пускам понякога. Миналата година, а и тази - не съм го сглобявал. Аз по - хладни лета от миналогодишното и това, не помня. За средната температура може би са прави.
3
1
 
1
 
! Отговори
JJIvanov geolog преди 3 години
По време на тестовете бяха открити умишлени увреждания през контролирани през сателити наземни станции вкл по нагло престъпни програми като тн Цифровизация на Ефира..Преди години обсебена с наркотици евро комисарка измами правителство на Борисов да похарчи стотици милиони за Цифровизация на ефира..
2
1
 
1
 
! Отговори
Iordan Ivanov geolog преди 3 години
тестове от последните седмици подадоха НОВО ДРАСТИЧНО УВРЕЖДАНЕ НА КЛИМАТИЧНАТА ОХРАНА и отместване на охраняваните обеми..Появи се стрес у флората и фауната заради очаквани драстични проблеми в бъдещето.Управляващите трябва да спрат веднага увреждането на Земята вкл с дигитално холограмна видео сканираща техника .Да се демонтират всички вредни системи свързани с ДИГИТАЛИЗАЦИЯ/Цифровизация.STOP 5 G digitizing.Да се блокира 5 же дигитализациятаДА СЕ СПРЕ УВРЕЖДАНЕТО С ВКЛЮЧЕНИ ФАРОВЕ Денем
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ало драскача 2020г сме и ми кажи от 2019г ли се води статистика. Бх ммаму една статия не може да напишете