Радев изказа съболезнования на близките на Бисер Михайлов

Той радваше почитателите на футбола със сърцатата си игра, написа президентът
13 авг 2020 17:00, Красимир Ангелов
23
Радев изказа съболезнования на близките на Бисер Михайлов

Президентът Румен Радев изказва съболезнования на семейството и приятелите на легендарния български вратар Бисер Михайлов.

Още по темата
"Години наред Бисер Михайлов радваше почитателите на футбола със сърцатата си игра и безрезервно предаде наученото на деца и внуци", посочва държавният глава в съболезнователен адрес до семейството и приятелите на легендарния вратар.
 
Държавният глава отбелязва, че емблематичният футболист ще остане завинаги в сърцата на всички фенове с достойнството и с отдадеността си.

"С изключителна скромност и трудолюбие, Бисер Михайлов посвети целия си живот на любимата игра. Поклон пред паметта му!", посочва в съболезнователния адрес президентът Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
Прасчо преди 3 години
Радев е човек на които се вьзхищавам дори след като поругаха президентската институция - нещо неправено от никои в бьлгарската история до сега , тои не поиска задьржането на - иван гешев и исправянето му пред сьдь за да отговаря за деиствията си - по уронване на честта и престижа на президентската институция
13
0
 
2
 
! Отговори
До куха лейка преди 3 години
Ами ти сам си си измислил подобаващо име,всички думи за излишни ха ха ха
12
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой не търси "повод" да плюе Президента.Той сам се навря между шамарите.Има много свестни хора, които са привържениц на ГЕРБ.Както има свестни и от привържениците на други партии.Не може да настройваш една част от народа към другата.Не може да служиш на руски иттереси. Не знам кой го настройва, но се стигна до там ние, които с наджда гласувахме за един обединяващ нацията Президент да се разочароваме.Лично аз повече за Радев няма да гласувам.Поклон пред Бисер Михайлов.
11
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев приземи авиацията.При него не летеше един самолет.Добре че воеводата от ВМРО уреди цяла ескадрила от Америка.
10
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радеф угодничи на божковите ултраси!
9
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мир на душата на големия спортист! България го обичаше!Отвращават ме жалките пигмейчета, коеито само търсят повад да плюят Президента на Р България т-н Румен Радев! Един достоен човек, не ставате обувките да му оближете!Достойни сте за жалката ирландска пастирка! Комсомолче, та дрънка!
8
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди време чух, че Михайлови били роми. Някой е запознат, да сподели, дали има нещо вярно в това.Аз пък чух, че Николета освен куха лейка е и ромка!
7
4
 
24
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Това му е работата на Радев, да изказва съболезнования и да праща поздравителни телеграми!Не му е работата да се меши на другите власти!!
6
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комунизма си отива.Чакаме и предателя на Георги Марков.Основния туркофил в България.
5
3
 
10
 
! Отговори
Куха лейка преди 3 години
Какво значение има дали е Ром коняк или Българин. Важното е че е направил нещо за Българският футбол.... Мир на душичката му. Аз нищо не съм направил.... Който . Може да се хвали.... и до 1 юмручето да те чукне по главата и да ти отвори фонтанелката за да ти пишна малко сиво в/во в главицата. Искаш ли?
4
4
 
5
 
! Отговори
Селтака преди 3 години
До АнонименИмах една колежка която беше от кв. Христо Ботев и ги познзваше. Не вярвам да са били роми, но ако са такива здраве да е. Това може само да ме радва.
3
6
 
12
 
! Отговори
Див Петел преди 3 години
Да почива в мир този велик български спортист и дано по-малко се упражняват върху паметта му, такива като този със съболезнователния адрес. Той беше истински ЛЕВСКАР и такива мазненета не могат да го достигнат.
2
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да почива в мир! Преди време чух, че Михайлови били роми. Някой е запознат, да сподели, дали има нещо вярно в това.
1
11
 
25
 
! Отговори
Влади преди 3 години
Бог да прости Бисер Михайлов, още сравнително млад си отиде!А за Радев .Голям праз! Той сигурно и съболезнованията изказва с вдигнато юмруче.