РБ Лайпциг изхвърли Атлетико Мадрид от Шампионската лига

Късен гол прати германците на полуфинал срещу ПСЖ
14 авг 2020 07:32, Елка Василева
10
РБ Лайпциг изхвърли Атлетико Мадрид от Шампионската лига
Снимка: БГНЕС

Германският Лайпциг хвърли бомбата на ¼-финалите в Шампионската лига, след като елиминира Атлетико Мадрид след победа с 2:1 на стадион „Жозе Алваладе“ в Лисабон.

Дюшекчиите бяха считани за фаворити заради опита си, но съставът на Юлиан Нагелсман игра здраво и отдадено, за да постигне исторически успех.

В полуфинала на Шампионската лига предстои сблъсък с друг фаворит – Пари Сен Жермен, но явно за германците всичко е възможно.

Головете паднаха след почивката, като изглеждаше, че ще се стигне до продължения, когато Лайпциг успя да вкара гол в 88-ата минута и да изхвърли Атлетико от турнира.

Подробности за мача четете на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
IT-спец преди 3 години
тоя Симеоне играе анти футбол, никак не са атрактивни за гледане а има добри футболисти, хареса ми че Лайпциг зи изхвърлиха, Диего направи отбора антипатик....
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 3ти какво искаш?Без пари футбол ще играеш само в махалата
7
0
 
2
 
! Отговори
Терсенето преди 3 години
Само Санкт Паули. Отбора на квартала.
6
2
 
6
 
! Отговори
Тод преди 3 години
Когато играеш грозен футбол и си срам за тази игра, може с луд късмет и слаб вратар като Адриан да елиминираш 10 пъти по-класен от теб отбор, но в следващия кръг ти го на*чукват двойно, защото мизе*рниците са си мизе*рниците!!! Вечните слабаци от Атлетико Мадрид за пореден път изя*доха големия!!! И в Испания и в ШЛ вече им става навик, което е показателно за нивото им!!!
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
германците? - двама от 22-та започнали мача, и шестима испанци - двама, от които за редбул! тия "дюшекчиите" не ги гледам, бергамците също, добре че отпаднаха. полуфинала е обещаващо интересен!
4
3
 
3
 
! Отговори
ЛеФскар преди 3 години
Немският ЛУНОХОДЕЦ
3
3
 
5
 
! Отговори
Умерен цесекар преди 3 години
Браво страхотен мач.
2
1
 
13
 
! Отговори
Ттт преди 3 години
Мразя ги и двата отбора, но все пак Браво на победителите. Те спазваха принципа "Койт играй пичели, койт ни играй, ни пичели", докато Атлетико с поредния противен мач на чакане и дебнене опонента да сгреши.
1
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Същият изкуствен отбор като Лудогорец дошъл от нищото и въпрос на време да отиде в нищото.Скапаха футбола хора с пари и комплекси !