Путин: Беларусите трябва да се справят сами без намеса!

Руският президент се срещна с Лукашенко: Съюзници сме!
43
Путин: Беларусите трябва да се справят сами без намеса!
Снимка: БГНЕС

Гражданите на Беларус трябва да се справят сами и без външен натиск с възникналата в страната им ситуация, заяви днес руският президент Владимир Путин на среща с беларуския си колега Александър Лукашенко в град Сочи, предаде ТАСС.

Още по темата
"Ние сме за това беларусите сами, без намеци и натиск отвън, да се справят спокойно и чрез диалог с тази ситуация и да стигнат до общо решение", каза руският лидер.

След общите учения с Беларус руските военни подразделения ще се върнат по местата на постоянната си дислокация, увери Путин в началото на разговорите с Лукашенко.

Руският държавен глава каза, че смята "за логично, своевременно и цел съобразно" предложението на беларуския си колега за промени в конституцията на Беларус.

Путин заяви, че страната му запазва всичките си предишни договорености с Минск, включително във форматите на Съюзната държава и на Организацията на Договора за колективна сигурност (ОДКС).

Смятаме Беларус за наш най-близък съюзник, изтъкна той. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жужана не е спряла да диктува какво става в Беларус. Че и отявлена лицемерка е станала.
39
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин е играч, защо не съм руснак!
38
6
 
3
 
! Отговори
UA преди 3 години
Привт браттям блорусам з Украни Разом ми назавжди та сильними!.Слава Укран! Жыве Беларусь!
37
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Западняците само могат да лъснат бастуните на Вова и Саша.
36
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вова в прав текст каза на западняшката паплъч да си такова майката.Както Крим,така и Беларус са руски.Въпросът е приключен.Всичко останало е мнение по въпроса и изпадане в излишен бяс,при това безсилен.
35
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фигуранта си мечтае да е на мястото на Лукашенко за да му обещае Путин "брацка помощ" за установяване на постсъветски режим и връщане на България в азиатския лагер.
34
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До О хо хоА оная в Литва дава 30%от територията на Белорус на Литва,40%на Полша и 10% на Уср ай на-останалото е за Белорусите.Ама само като информация-88%от влекачите на междуконтиненталните балистични руски ракети/ с 16-те колела/се произвеждат в Белорус,както и 80%от влекачите за всички други руски ракети.100%от износа на мляко и 75% от месо е за Русия.62%от ремонта на руските танкове се прави в Белорус.Е,ако влезе там"демокрацията"нали тези производства ще бъдат закрити а хората безработни
33
9
 
2
 
! Отговори
юбералес преди 3 години
Лукашенко е нужен на Путин за да подпише аншлуса. Просто е.
32
11
 
4
 
! Отговори
Явно преди 3 години
Руснаците смятат останалите за ол.и.го..френи или най - малкото - подчинени на Великата Русия - господарят на Света. Дааааа. Факт.
31
12
 
5
 
! Отговори
О хо хо преди 3 години
ПУТИН ДАВА 1, 5 МИЛИАРДА ДОЛАРА В ПОМОЩ НА ЛУКАШЕНКО. ОЩЕ И ВОЕННИ " КОНСУЛТАНТИ", АМА ДА НЕ МИСЛИТЕ, ЧЕ ТОВА Е НАМЕСА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА БЕЛАРУС??? НЕЕЕЕЕЕ, ИЗОБЩО НЕ Е. ДРУГИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАМЕСВАТ. ЗА РУСИЯ НЕ ВАЖИ.
30
12
 
5
 
! Отговори
Martin Bormann преди 3 години
Лукашенко няма да го бъде, тва е ясно, но Беларусь ще стане Украйна номер 2, натам върви всичко...
29
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"да се оправят сами" означава, въоръжената до зъби армия и полиция на Беларус да продължават да мачкат невъоръжените протестанти с благословията на биг брадър хехе
28
5
 
4
 
! Отговори
До народ преди 3 години
Написал народ и си мисли, че представлява цялата държава с мнението си, хубав.
27
6
 
9
 
! Отговори
народ преди 3 години
Незнам защо ние балгарите излизаме по площадите да сваляме тоя и ония а не излизамеда си отояваме пратвата за залати пенси и нормален живот ДО 23 няма да ходя някаде Бг ще си остана до гроб националис сам и ще си живея и умра в родината в добро и лошо просто недете сравнява Беларус защотото и да са Комунистически режим са подбре от наз което е голата истина народа трява да се осазнае за какво ходи на простести
26
13
 
4
 
! Отговори
До ссср преди 3 години
Всички славянски народи са руски....???? Цинична Лъжа!!!!!! Руснаците по ДНК НЕ СА ИЗОБЩО СЛАВЯНИ. ДОКАЗВА ГО РУСКИ ИНСТИТУТ. НЕ АЗ. НЕ ЛЪЖИ ПОВЕЧЕ. НОСЪТ ТИ РАСТЕ ИЗВЪН ПРЕДЕЛИТЕ НА СССР.
25
9
 
12
 
! Отговори
СССР преди 3 години
Беларус е част от Руската федерация!!Самото име на измислената държава го казва.Всички славянски народи са Руски!!Но това Западните фашистки режими никога няма да приемат.. Русия владее половин Европа
24
3
 
5
 
! Отговори
До 3 преди 3 години
Америка е вън, дори не е на този континент, Русия е на Изток. Натам си.
23
2
 
7
 
! Отговори
Майна преди 3 години
ПУТИН ИЗПРАЩА ВОЕННА ПОМОЩ НА ЛУКАШЕНКО ЗАСЕГА ПРИКРИТА, НО С ЯВНО ПРЕДУППЕЖДЕНИЕ, ЧЕ РУСИЯ НЯМА ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ БЕЛАРУС И МОЖЕ ДОРИ ДИРЕКТНО ДА СЕ НАМЕСИ. КАЗА ГО ВАСИЛ ВАСИЛЕВ / БСП/ ПО ОТ ЕЪР. БЕЗ СРАМ. Русия се отнася към Беларус като към Крим.
22
5
 
4
 
! Отговори
До 4 преди 3 години
Първо си активист, второ на БКП/БСП, върви си в Русия или Беларус, там ти се кефят на нихилистичната форма на живот, която водиш ти и подобията Ви.
21
7
 
4
 
! Отговори
До 22 преди 3 години
Ми върви си в Беларус, тук е България.