Путин похвали руската ваксина срещу коронавируса в ООН

Той заяви готовност за обмяна на опит и взаимодействие в тази област
23 сеп 2020 08:18, Елка Василева
40
Путин похвали руската ваксина срещу коронавируса в ООН
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин похвали пред Общото събрание на ООН разработената от неговата страна ваксина срещу коронавируса, предаде Франс прес.

"Ние сме абсолютно отворени и решени на партньорство", заяви Путин във видео, излъчено на форума.

"Готови сме да обменим опит и да взаимодействаме с всички държави и международни структури, включително за доставки в други страни на руската ваксина, която е доказано надеждна, сигурна и ефикасна", допълни той.

Още по темата

"Русия е убедена, че е необходимо да използваме целия капацитет на световната фармацевтична индустрия, за да предоставим безплатен достъп до ваксинация на гражданите на всички държави в предвидимо бъдеще", подчерта президентът.

Русия обяви в началото на август, че е разработила "първата" ваксина срещу новия коронавирус. Тя обаче е гледана с недоверие от някои страни, тъй като в момента на обявяването на откриването й още не бе започнал третият етап от клиничните проучвания за ефикасността и безопасността й, отбеляза АФП, цитирана от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
3
 
2
 
! Отговори
Разликав концепцията преди 3 години
37, Владимир Путин е концептуално властен държавник с глобално ниво на отговорности. Такива са и Си Джин Пин и бай Дончо, но докато Путин и Си говорят за мир и благоденствие на всички хора по целия свят, вчера на 75-та сесия на Генералната Асамблея на ООН бай Дончо каза, че неговата администрация е убедена, че благоденствието на Пиндостан е основа на свободата и безопасността в целия свят.Благоденствието на Пиндостан е основа на свободата и безопасността на планетата. Улавяш ли разликата?
31
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин се явява рекламно лице на ваксината ли?Няма ли си друга работа там?Например да каже след годишно присъствие в Сирия какво постигна Русия?
30
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобиБоби, нещо от много четене на руски новини си се сповредил, та вече взе да отговаряш на постове с пълни неадекватности. Стегни се малко, все пак си "експерт".
29
9
 
0
 
! Отговори
Тома Неверни преди 3 години
Тази новина само доказва, че Путин играе една игра със световното задкулисие. Жалко за феновете му. Путин не е руския народ. Хайде ваксъри бегом марш да се боцкате, и да си вземете и децата, че без тях не може. А световните политици и богаташи как изведнъж им запука за здравето на хората, та чак безплатно за целия свят ще предлагат.
28
2
 
6
 
! Отговори
Да направят за преди 3 години
краварите кравешка, тях човешка не ги пази! В САЩ скоро ще започне гражданска война, тогава ще забравим за вирусите!
27
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобиАма Боби, това, че някой е казал, че го е направила, не означава, че го е направила.Аз мислех, че такъв гоУем експерт като теб, тая елементарна истина я е схванал.:))))
26
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобиОхооооо. "Ескперта Боби" пристигна. Този път екипиран със знания за ваксините (последния път тези за БОВ бяха лабави, но сега ще се докаже).Боби, между другото, само Германия е във фаза 3 с ДЕВЕТ ваксини. :))))))
25
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Русофилската мъка край няма ей :)
24
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руска ваксина ще си сложа когато си купя руска кола.
23
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 7Сега за разлика от теб другарЕ аз не чета само днес бг. Ако си беше направил труда да прочетеш малко мнения на западни учени ... опа верно ти не разбираш английски...
22
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 20"Тогава Русия влезе с 15 тежки транспортника, натоварени със сили и средства в Италия и за 45 дни реши италианския проблем с коронакризата в Ломбардия. Единствена Русия го може."Ахахахахахааааа.Русофилската мъка е БЕЗКРАЙНА. Почти колкото прос*отията ви.
21
9
 
6
 
! Отговори
Дядо Петър преди 3 години
Да бе, преди време Лилипутът каза, че дъщеря му се била ваксинирала и все още била жива.(А тъй като в Русия нищо не се е променило от 1917 г. до днес, всяка дума, излязла от устата на диктатора на власт в момента, е ЛЪЖА И ИЗМАМА).
20
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как така безплатно? Не може безплатна ваксина да е добра. Само платените по 100$ на човек са добри.
19
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
15, интересно къде бяха тези италиански учени през март 2020 г. когато в Ломбардия нощем извозваха труповете на умрелите от Ковид-19 с камиони? Защо те тогава не го извадиха голям и не помогнаха на италианския народ срещу вируса, а се наложи премиерът на Италия да моли Путин и Русия да окаже хуманитарна помощ на Италия? Тогава Русия влезе с 15 тежки транспортника, натоварени със сили и средства в Италия и за 45 дни реши италианския проблем с коронакризата в Ломбардия. Единствена Русия го може.
18
6
 
14
 
! Отговори
Тиква преди 3 години
Браво на Русия, слава на учените на Русия, ми Българите можем само да плюем, да крадем и да оставаме Предатели. Заслужаваме тиквата и друга хитра Зган, да ни управляват.
17
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
РУСОФИЛИТЕ СЕЯТ ОМРАЗА!
16
3
 
11
 
! Отговори
Серсем до 14 преди 3 години
До като чакаш 3 годишно изпиване на бабушкерата ти отдавна ще са и изгнили кокалите от вируса. След 3 години я го има,я го няма това вирус,я нас ни няма. Пълна глупост е 3 години да се чака някой дали ще получи разстройство като страничен ефект.
15
8
 
5
 
! Отговори
Джо преди 3 години
Путиту май иска да тръшне цялото ООН !
14
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Италиански учени провериха резултатите от първите две фази на т. н. ваксина на жужето и заключението им е, че позитивните резултати са подправени и дори фалшиви. Хора дето тостер не могат да сглобят се пънат ваксини да правят...
13
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Която е доказано .... "Ъммммм, Къс, вие още не сте минали етап 3 от тестването, тъй че по международните стандарти НЕ Е доказано и всички нормални хора това го знаят.А за "обмяна на опит и сътрудничество" много ви се иска пак да крадете, но няма да стане, а освен на страните в които си партнирате с други диктатури, НИКОЙ не ви иска ваксината.