Откриха част от тялото на убита жена в Радомир

Твърди се, че това може да е изчезналата Антония Венциславова
Обновена: 12 окт 2020 08:38 | 12 окт 2020 08:38, Нели Христова
27
Откриха част от тялото на убита жена в Радомир
Снимка: БГНЕС

Убита и разчленена жена е открита заровена в Радомирско, предава struma.bg. Подозира се, че останките са на изчезналата Антония Гервазиева Венциславова, на 30-години, от радомирското с. Копаница.

Младата жена е в неизвестност от 7 януари тази година. Дали е тя обаче ще бъде ясно след извършването на ДНК експертиза.

По непотвърдена информация Антония била удушена от приятеля си Любомир Л., с когото живеела на семейни начала. Любомир признал за ужасното престъпление пред баща си и двамата решили да скрият трупа.

Така Антония била нарязана и заровена, а Любомир се укрива. Бащата обаче признал пред полицията къде е закопана жертвата, твърдят запознати.

Органите на реда изровили костите и главата на жената.

Според негови познати Любомир бил тих и спокоен, но започнал да взима наркотици. До момента не е известно да е проявявал агресия. Официална информация за зловещата находка весе още няма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
6
 
! Отговори
До 20 преди 3 години
А такива като теб, превъртелите по рождение, едно време ги прибираха в едно заведение и ги обличаха в едни много удобни ризки. Пуснаха ви и те ти резултата.
15
1
 
11
 
! Отговори
До Анонимен 14 преди 3 години
С тази разлика , че лъвът убива антилопата , за да се нахрани. Казва се хранителна верига и се учи в трети клас ! Сравнението ти е доста неуместно !
14
12
 
1
 
! Отговори
радеффф аут преди 3 години
Нормално е да превъртиш в държава в която фигурант е президент
13
1
 
18
 
! Отговори
Съдия Дре преди 3 години
Поради тази причина смъртната присъда в България трябва да се върне!
12
1
 
10
 
! Отговори
до 9 преди 3 години
Анонимен, цялата изпълнителна власт повече от 10 години е в ръцете на ББ; наркотиците... тази тема да не я подхващаме, а? Знаем кой какво и кога, нали?
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До В. УзуновТи на това нещо човек ли му казваш!?
10
7
 
20
 
! Отговори
До 10 преди 3 години
Колеха се и се ръгаха по времето то соца, ама в съотношение 1 към 1000 спрямо сега!
9
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има доста хора които вземат наркотици ама не убиват жените си и после да се крият по мазетата. Просто са си такива.По времето на комунизма нямаше наркотици и пак се колеха и ръгаха.Даже Слави Трифонов в автобиографията си споменава че някакъв негов роднина резнал главата на друг след скандал.. Бг селска идилия.
8
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до т.р.о.л.а 2Да, Радев и такива като него. Искат помощи за "бедните" и неграмотните, а не да бъдат карани да се образоват, квалифицират и хванат на работа. Трябват му сскотове на който да подхвърля небивалици за равенство, справедливост и как ще им вдигне доходите с магическа пръчка. Достатъчно е споменем призивите дето отправи на 3 март, когато правителството се опитваше да предпази хората от настъпващата пандемия. По трупове може да ходи за да се докопа до кокала.
7
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми те са някакви клошари.Напил се е и я е утрепал с ножа.После е седнал да си допие с бащицата си.Като го хванали казал че наркотиците са виновни.. Просто един нормален обикновен ден от животът на дивите селяни.Винаги като утрепат жената наркотиците са им виновни.
6
14
 
6
 
! Отговори
До тpoла 4 преди 3 години
да, радеф и собстниците му от ОПГ бсп-дпс!!!
5
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е то всеки може да каже, че е взимал наркотици и не е бил наред в тоя момент и съда да смегчи.
4
7
 
29
 
! Отговори
до т.р.о.л.а № 2 преди 3 години
До АнонименМаля!? Радев ли е виновен за оскотяването и безпътицата, беднотията и безработицата, неграмотността и безмерните кражби!?
3
1
 
19
 
! Отговори
11111111111111 преди 3 години
у-р-о-д-и!Айде модовете да предложат по-подходяща дума, че не се сещам нещо!?
2
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Промяната на радеФ е факт
1
1
 
51
 
! Отговори
11111111111111 преди 3 години
***. Това едно животно никога няма да го причини на друго. Ако има правосъдие, и двамата бързо-бързо в затвора доживот и без право на замяна. Бой и работа, за да си платят хляба.