Хамилтън задмина Шумахер, вече е №1 по победи

Британецът триумфира категорично и в Португалия
25 окт 2020 17:55, Красимир Ангелов
40
Хамилтън задмина Шумахер, вече е №1 по победи
Снимка: БГНЕС

Люис Хамилтън с Мерцедес спечели 8-ата си победа за сезона и рекордна 92-а в кариерата, след като триумфира и в Гран При на Португалия.

Така британецът изпревари Михаел Шумахер и вече еднолично е на върха по най-много спечелени състезания, въпреки че в първите обиколки на състезанието се смъкна до 3-о място.

След това обаче, Хамилтън си върна контрола, пазеше отлично гумите и не даде шансове на съотборника си Валтери Ботас, а Макс Верстапен с Ред Бул зае третото място.

Как се разви състезанието четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обущарят е първият губещ.
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ХхххЯвно много разбираш от нещата. В момента болидите са по трудни за каране, няма тракшън, активно окачване и тн... Неща които ги имаше навремето, пилотите вътре просто държаха волана, да се завъртиш си трябваше майсторство
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хамито ми отива към 7ма световна титла. Ти отиваш към коузетаа на село . Ясно е нали
21
4
 
2
 
! Отговори
Аве преди 3 години
Каквото и да направи, си остава един*** !
20
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко трябва да си неук в автомобилния спорт да кажеш, че Хами не можел да кара хахахахах хахахахах Брато ти си инвалид в тоя спорт по-добре гледай кънки на леед :)
19
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абсолютен гений. А днес направо унижи Ботас за церемонията си. Един от най великите пилоти. Казвам един, защото не само числата са важни.Сена ,Шумахер и Лауда също са велики .
18
0
 
3
 
! Отговори
Веско преди 3 години
До Анонимен 7Пропусна Менсъл! Много колоритен и също си имаха закачка.
17
4
 
4
 
! Отговори
SHEFA преди 3 години
ТОЗИ 2001 ГОДИНА СЕ ВЛАЧЕШЕ ПОСЛЕДЕН ПО МОНЦА-ШУМАХЕР ВЕЧЕ СЕ КЪПЕШЕ В БАНЯТА ДОКАТО ТОЕ ЗАВЪРШИ-ПОЛОВИН ЧАС СЛЕД НЕГО.
16
7
 
8
 
! Отговори
бивш преди 3 години
Тоя ми падна в очите откак почна да агитира глупости. *** - дали му всичко а той ги храни само.
15
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
История се пише от победителите, така е било от както свят светува във войни камо ли за спорт. Луис ще чукне над 100 победи до две години и след това ще се откаже.Ботас и тпй кара Мерцедеса-а ама нещо все е зад Хамилтан, зашо ли ? Иначе страшно ме дразни с тези сополи за дискреминация-очевдино му е много голям комплекс и да стане 10 пъти шампино пак ще му остане такъв.
14
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
***напълно обезмисли формула 1, гледат я под 1% от хората
13
0
 
5
 
! Отговори
Ninja преди 3 години
Кое се разпада като повече състезания годишно никога не е имало .... разпада се грънци.
12
10
 
12
 
! Отговори
Богомил преди 3 години
Сена беше пилот с дарба, Шумахер не беше на неговото ниво, а сега и дакел да сложат в мерцедеса, ще ги изцепи с разлика останалите.
11
1
 
14
 
! Отговори
Gorskio преди 3 години
А да казваш за пилот който има 92 (деветдесет и две) победи в състезания на Ф1 е не може да кара е връх на безочието. На кой свят живееете? Всички пилоти във Ф1 карат невероятно добре. Никой се.лташки шофьор на разкапано БМВ не може да им се сложи на малкия пръст. Те живеят за да карат... Да не мислите че болид от Ф1 се кара като кола, понеже има *** и кормило? Нищо общо няма с обикновен автомобил. Ама нищо. Води се борба с колата на всеки завой за да караш по идеалният начин.
10
4
 
13
 
! Отговори
Gorskio преди 3 години
До 11 Мерцедес уби Ф1: В БГ всеки селтик разбира от коли, жени и футбол. Виж ни футбола и колите пък смятай колко са ни оправени жените. Всеки дъ.рвеняк разбира от Ф1. С.мотаняци! Даже на живо не сте виждали болид от Ф1, ама акъл да давате можете всичките... Този бил такъв, оня бил онакъв. На Шумахер характера щото беше много стока навремето - благ и кротък хаха... Като блъсна Деймън Хил за да спечели титлата без да кара помните ли? А Сена когато щеше да го бие в бокса на първото му състезание?
9
6
 
10
 
! Отговори
не съм расист, Но преди 3 години
.., аман от тая "толерантност"! То фланелки, то жестове, то не знам кво си.. Като е толко загрижен тоя Л.Х., за тия от неговият цвет, да вземе да си дари парите на бедстващите в Африка, а не да ги хвърля по Николетки и др. плейгърли!!
8
9
 
9
 
! Отговори
Мерцедес уби Ф1 преди 3 години
с техниката си.Друг печели само ако Мерцедес се прецакат сами.Що се касае до Хамилтън,той като човек не е свестен.Когато прави нарушения и го наказват,веднага използва картата на расизма,наказвали го защото е черен.Кофти човек с животински рефлекси,което го прави добър шофьор.Шумахер,когато колата не вървеше,работеше наравно с механиците,търсеше причини,даваше идеи.Хамилтън хвърля колата,не върви,оправете я.Консуматор.Лошо,че такъв ще унищожи споменаза Шумахер.Германците си го направиха сами.
7
12
 
13
 
! Отговори
отвратен преди 3 години
Пилето беше най-мрьcния шофиор.Блъска се многократно в гумите на съперниците.
6
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като почнаха да им слагат уграниченийтъ и спреха се трепат, спре да ми е интересно....
5
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименФ1 по времето на Шумахер бе пародия. Старт само със 6 автомобила... това какво е и правилата писани от Ферари. Шумахер се състезаваше сам, та дори и съотборниците му даваха безсмислени победи...В момента е в пъти по интересна, изключвам сегашния сезон, който дори и не знам какво става