Майката на убитите деца била насилвана от свекъра си

Адвокатът й твърди, че той е посягал и на децата
Обновена: 21 ное 2020 17:15 | 21 ное 2020 17:11, Нели Христова
84
Майката на убитите деца била насилвана от свекъра си
Снимка: БГНЕС

32- годишната Кристина Дунчева, обвинена в убийствата на децата си на 3 г. и 5 г., не е признала, че е извършител на престъплението, каза нейният адвокат Алексиев. Думите й били само "съжалявам за това, което стана", пишат от "24 часа". Според защитника има съмнения, че тя е извършител и според него нямало категорични доказателства срещу нея.

Още по темата

Адвокат Алексиев обясни че Кристина е била години наред малтретирана физически от мъжа си, Георги Трайков.

"Разбрах дори, че тя е сексуално насилвана и от баща му. Той е посягал на децата, бил ги е и ги е малтретирал, а когато повишавал тон, едното от тях треперело от страх".

Съдия Красимир Аршинков постанови постоянна мярка "задържане под стража" за Кристина Дунчева. Според него тя е изглеждала в нормално здравословно състояние в съдебната зала и не е казала, че има нужда от медицинска помощ. Единствените й думи били, че иска да й се определи по-лека мярка за неотклонение и моли съда за снизхождение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Разбрах дори, че тя е сексуално насилвана и от баща му. Той е посягал на децата, бил ги е и ги е малтретирал, а когато повишавал тон, едното от тях треперело от страх"....Кое от двете е треперело от страх ? Онова дето е заклано от майка си с ножа или другото дето майка му го убива със сатъра ?И какво излиза , защото била насилвана секссуално ,и защото свекъра ги биел , затова си заклала децата ? Ахам. Само тъй ще да е .Няма друго обяснение . ДА ГНИЕ В ПАНДЕЛАТА. ДОЖИВОТ.
71
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде ся... Сина му горски - със сигурност има оръжие. Едва ли тоя адвокат има нещо в главата за да излиза с такива умотворения.
70
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оня от моста и той е болен и за лудницата. Не го забравяйте човека. И той е бил под психически тормоз и със заболяване. Заедно с тази трябва да ги пуснат.
69
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До гражданкаАдвоката каза, че я познава. Не е казал тя ми клиент от 10 г. А и каквато и да е присъдата децата няма да се върнат. В тая трагедия има и други замесени. Причини, принуди. Бащата не е забелязал лудостта на жена си? А кой я е докарал? Въпроси, които прокурор и съдия едва ли ги интересува.
68
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди години, когато бакшишите подгониха Лойко да го свалят, пак по същия начин една жена уж си уби детето и всички уж повярваха.
67
2
 
12
 
! Отговори
гражданка преди 3 години
Не искам да бъда груба - това убийство на деца от собствената им майка е просто ужасно...Може и да е била болна жената...шизофреничка...и т.п. Най -голямо впечатление обаче ми направи изказването на адвоката й по една телевизия, че той й бил адвокат от 10 години?? Моля?..Т.е. тя е била на 22 г. тогава - за какво й е бил адвокат, после "по любов" ражда двете деца...и т.н. А с какви доходи е била, че е поддържала адвокат?? Абе...гнила работа....
66
0
 
11
 
! Отговори
Сиганин преди 3 години
Бог да ги прости дечицата! Поредните, които не можахме да опазим като общество. Обаче и това го има в природата- инстинкт да убиеш малките си в случай на голяма опастност. Гледали сме го по NG. Жалко наистина, мъж съм , но ми се плаче честно казано...
65
1
 
11
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Жалко. Цяло семейство беше погубено. Причините може да са много, но фактите са на лице. Нито децата ще се върнат, нито жената ще иска да излезе от лудницата.
64
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Крайно време е да има някаква етика и морал в журналистиката! Не може, подобни новини да бъдат, разтягани, дъвкани и така живописно предавани на широката общественост за такива ужасни деяния! Има институции, чиято работа е да се занимават с тях! Като оная Д. Тренчева, ще дава сериен убиец в 18ч. вечерта! Въпрос на чисто човешко възпитание и трезва мисъл!
63
6
 
11
 
! Отговори
ВЪЙ ВЪЙ преди 3 години
Какъв свекър, а свекървата сигурно я е държала, докато свекъра свърши работа. Тая от девет дерета гнусотии ще изблюва да се оправдае.
62
0
 
9
 
! Отговори
Измислици преди 3 години
Премислици. Защо чак сега се сеща? Да е нас очила гнева си към насилника навреме. Оправдания за една ***.
61
2
 
13
 
! Отговори
Влади преди 3 години
Навремето, при Костов пак една такава па.ча уби детето си и бакшишите бяха пламнали да свалят правителството , понеже тя лъжеше, че някакъв тип и го бил измъкнал от ръцете. Оказа се, че тя е удушила детето. Ама настрои целия народ срещу властта, едва ли не Костов беше убиеца.Че и сега медиите пак дават трибуна на лъжите на адвоката .
60
1
 
27
 
! Отговори
То й преди 3 години
Защо и бащата не е арестуван и с повдигнато обвинение за убийство? Той е бил там с две убити деца и майката. Само неговата дума, че така ги е заварил, не е достатъчна да бъде автоматично извън всякакво подозрение.
59
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно сега от девет дерета вода ще се носят, само и само да се намери някое оправдание за тая. Била бита от мъжа си, сега от свекъра си, даже сеkсуално (?!), сега чакам нещо за свекървата да измислят. Била имала шизофрения, ама никой не знаел.. Толкова труд, за да оправдае някак си едно объркано и зло същество, защо?
58
7
 
5
 
! Отговори
24ти преди 3 години
Ти си ментално увреден и твоят ар трябва да се намери и такива като теб трябва да бъдат съдени за заплахи и обиди. Ти не си този който решава,нито аз, затова има съд и такива случаи трябва са сигнализират на бг. Общество,че системата е остаряла. Затова е важно да бъде приета конвенцията. Жертви на насилие могат да бъдат не само деца и жени...също и мъже.ако вие си живеете там в каменната ера е ваш проблем, света отдавно е напреднал. И всеки престъпник има право на защита .
57
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баро не дразни, баш си ги казва нещата.
56
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Куха лейкаДа се аргументираМЕ? Колко човека мислиш, че пишат от един коментар, бря Танасеее!
55
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Баро ВкаровВиж кво ... мноооооооо взе да дразниш. Жената е луда.
54
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да я вкарат където всички са невинни и са там по-погрешка .... в затвора и да се разследва това с "свекъра" , в краен случай да и се добави и клевата или да и го пратят като компания ... *** врявата ......
53
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А що е убила децата, а не извършителя? Само това вземеш, говори че нещо не е нормално и логично.