Пулев подготвен "като по учебник" за мача с Джошуа

"Какво ще се случи не мога да кажа, но отивам, за да победя!"
4 дек 2020 10:03,
41
Пулев подготвен "като по учебник" за мача с Джошуа
Снимка: БГНЕС

Смятам, че съм готов и отиваме да мачкаме. Чувствам се перфектно! С тези думи Кубрат Пулев коментира пред Нова тв предстоящия си мач с Антъни Джошуа следващата събота за световната титла.

"Подготвен съм много добре и абсолютно правилно. Какво ще се случи на самия мач – не мога да кажа. Отивам, за да побеждавам", категоричен е Кобрата.

Още по темата

По думите на българския боксьор легендарният треньор Ули Вегнер, който наскоро се присъедини към лагера му, е човек, който си разбира от работата и има много опит. "Той е човек, който винаги усеща състезателя. Той много добре знае кога, колко и какво", заяви Пулев.

При подготовката си през изминалите месеци Кобрата е заложил на общи физически тренировки и спаринги. "Точно както си е по учебник", посочва той.

"Винаги съм бил позитивен и стабилен. Вярвам, че нещата се случват когато и както трябва. Важно е човек да вярва и да бъде целеустремен. Отлагането на самия мач можеше да се отрази на някои по-емоционално. Но аз нямам такива проблеми. Приемам всичко това за нормално, доколкото може да е при текущата ситуация. Казах, че съм готов по всяко едно време", заяви Пулев в отговор на въпрос как е приел неколкократното отлагане на мача му с Джошуа.
                     

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
телефона преди 3 години
баце па ке вземеш некой мелйон ,,,,,,за загубата
26
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е бокс и всичко е възможно, но да бъдем релисти. Кубрат Пулев не е имал сериозен съперник от Кличко насам. Дожшуа е доста по- млад и макар и да е правил грешки и да е губил мачове, като този с мексиканеца, все пак има доста по значими победи. Иска ми се Кубрат да спечели, но ако изобщо изкара до края ще е постижение. За съжаление си остава по- силен само в приказките, но да видим.
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такива мачове, за световни титли, се правят рядко. Играят огромни суми. 90% бизнес ин10% спорт. Не може мача да е само един - два рунда. Организаторите са го обяснили чудесно и на двата щаба когато са подписвали договорите. Парите идват от рекламата, а за нея трябва време. И в други индивидуални спортове е така - спонсора определя правилата. Нагласете се за мач с почти максимален брой рундове.
24
0
 
2
 
! Отговори
Ханонимен преди 3 години
Май нашия борец ще падне,но ще се оправдава после, че е бил болен от коронакинт,,,упс-коронавирус
23
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми кво ще се случи - отиваш там да те набият срещу едни хубави пари и това е..това ще се случи
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сандо, мина ли рожденият ден? :)
21
2
 
5
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
абе за тия пари и аз ще отида да ме бие Джошуа ... дори няколко пъти ако трябваИмаче му стискам палци! Дано има късмет с някой лъки пънч, току виж грабнал титлата. А за вас всички хейтъри - няма друг българин с такива постижения в професионалният бокс! Това е факт! ... иначе си хейтвайте
20
2
 
3
 
! Отговори
Rocky преди 3 години
Жалко , ще падне от съперника си като по учебник
19
1
 
5
 
! Отговори
Gogo преди 3 години
Последен шанс на кобрата да прибере някои милион та тои е на 38
18
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От 30 години съм гледал всички значими мачове в бокса.Огромната част- директни предавания. . Преди това мачовете на Мохамед Али. Кобрата ще отнесе нокаут 90%. Бавен е и няма нокаутиращ удар. Давам му 10 % ,защото Джошуа вече е пробит и то жестоко и ще бъде с едно наум.Джошуа ще победи в 4-5-6 рунд с нокаут заради рекламите.А може да го насмете още в първия рунд,ако нашия се хвърли в "атаки".
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наюълни му канчето кобра успех батенце.
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Точно както си е по учебник", посочва той.Дано да е точния учебник, Кобра. Успех в мача ...
15
1
 
8
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
До пияница мистикЩо си мислиш, че другите не говорят, говорят даже повече и се зъбят и всичко за шоуто правят !!!Успех на Пулев и мнго да се пази, щоот най-вероятно афро-то ще се опита да го насмете от самото начало !!!Кубрат да издържи първоначалната буря, оня да се измори и нашият да го приспи - тпва ще е идеално !!!
14
0
 
1
 
! Отговори
Тоя преди 3 години
пияницата мистик е неудачник, и най-вероятно завистлив комплексар! Каквото и да напише против това твърдение ще е лъжа!
13
2
 
4
 
! Отговори
су преди 3 години
подготвен да узучи детайли от тавана на залата
12
4
 
3
 
! Отговори
До 2 преди 3 години
Ех, заблудена душицо... Разбира ти главата на тебе от ръкавици... Айде потърси в интернет какво каза Фюри за мача с Кличко. 1:1 като Кубрат. Ама на Фюри мениджърите не са клекнали на дребните нагли номерца, за разлика от алчните на Кубрат. Да не обясняваме повече, няма смисъл. Кубрат е в топ 5 на най-добрите боксьори в момента в тежка категория и има всички шансове за титлата.
11
4
 
11
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Ей, не се научи да мълчи този човек. Абе *** и го смачкай и тогава говори. Тя рибата в морето, той нашия вече сложил тигана
10
4
 
5
 
! Отговори
4epa преди 3 години
ЗА ЗАВИСТТА И ПРОСТО4АТА НЯМА ЛЕК- ДО ЖИВОТ !!!!!! ТИПИ4НА 4ЕРТА ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ !!!!!!!!!!!!
9
5
 
7
 
! Отговори
г-н Пулев, преди 3 години
дрънкането на глупости преди мача и то ли е по учебник?
8
3
 
12
 
! Отговори
Тошо преди 3 години
Не намирав друга думичка освен......браво! Браво Кобра за куража който имаш, за таланта, за човечноста ти,за бокса като спортна дисциплина! Само като чета какво мислиш за срещата, и ми треперят панталоните, а ти който ще се качиш на ринга срещу ....най-добрият в света в момента, мисълта ми спира, духът ми спира!Не само ти не знаеш, и Джошуа също не знае ...какво ще стане! Знам само че пътят е правилен и ти си длъжен да го вървиш , въпреки .......!Пожелавам ти да се върнеш жив и здрав!