Бургазлия изуми полицаите, зад волана на 4 вида наркотик

Тестовете отчели кокаин, амфетамин, метамфетамин и метадон
24 яну 2021 12:55,
18
Бургазлия изуми полицаите, зад волана на 4 вида наркотик
Снимка: БГНЕС

Четирима шофьори на  възраст от 20 до 32 години са заловени след употреба на наркотици при специализирана полицейска акция през седмицата, съобщиха от Областната дирекция на МВР Бургас.

20-годишен младеж от Свети Влас е хванат да шофира след употреба на канабис. 21- годишен мъж от село Трояново пък седнал зад волана на "БМВ 318 Д" с австрийска регистрация след като взел пико и канабис.

Третият водач е на 23 години от Бургас и направо изумил полицаите. Той шофирал  "Рено Канго" с русенска регистрация след употреба на кокаин, амфетамин, метамфетамин и метадон.

Сред задържаните е  и 32- годишна жена от Свети Влас, която управлявала "Фиат Стило" след употреба на кокаин.

В други четири случая водачите на автомобили отказали да бъдат тествани за употреба на наркотици. Те са глобени с по 2000 лв. и отнемане на шофьорските им книжки за срок от 2 години.

За седмицата служителите от сектор "Пътна полиция" при ОДМВР  Бургас провели специализирана полицейска операция по безопасност на движението, включваща няколко направления : спазване на изискванията за скоростен режим, съблюдаване на пътната маркировка от велосипедисти и пешеходци и отнемане предимството на пешеходци, пресичащи по пешеходни пътеки.

На територията на Бургас – град са констатирани 461 нарушения на скоростта. В четири случая превишената скорост е над 50 км./ч. - водачите ще бъдат санкционирани с лишаване от правоуправление и парична глоба, следваща законовите указания за надвишената скорост.

Неправоспособните водачи са четирима.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
3
 
! Отговори
4epa преди 3 години
О4АКВАЛИ СА 2- 3 БОНА- А ТОЙ 50 ЛВ ИЗУМЕНИЕТО Е ЯСНО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
15
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
изумени щото те с 3 ,а той с 4.
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Охо...от 1 юни ,да се чудят кога има туристи
13
1
 
8
 
! Отговори
Чистота Европейска преди 3 години
Тестове на депутати и общински съветници!!!Да няма толеранс за алкохола 0 промила!Ако се разхождаш в парка с алкохол ЗАТВОР това е пример за подражание сред младите да гледаш родители как се наливат с бири в 10 сутринта !!!До училищата навсякъде продават алкохол и цигари на НЕПЪЛНОЛЕТНИ ДО КОГА ?Като се натряскаш с алкохол и си махмурлия не те лови дрегера нали ама адекватен ли си ?Нека всеки който е убил човек да си понася последствията но не както лицето на кампанията Максим Ставински
12
1
 
7
 
! Отговори
Tonita-7 преди 3 години
Искал е да полети в небесата или да се защити от Ковид:))
11
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Приключвайте на място!
10
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Онова нещо,дето ликвидира Милен Цветков по поръчка,също беше на 3 вида дрога,ама никъде нямаше статии за изумени полицаи.А се прави-струва,случая да се покрие.Нали е наше детенце.Когато обаче някой обикновен човек кара колата си на 3 вида дрога,много са изумени всички!Нали помните-маските са за да мълчите!
9
2
 
9
 
! Отговори
Шушака преди 3 години
Сега е ред да изуми и надзирателите в Бургаския затвор !
8
1
 
20
 
! Отговори
Такива са за преди 3 години
Затвор и пречистване на организма !
7
2
 
22
 
! Отговори
dancho преди 3 години
Просто в един вид наркотик слагат от всичко, както е и при колбасите, ако няма чист продукт със сертификат.
6
1
 
25
 
! Отговори
?!?!? преди 3 години
Няма нищо изумително, шмъркат мешилка от всякакви ***, защото нямат пари!
5
6
 
13
 
! Отговори
Мнение преди 3 години
В голяма част от Професионалните гимназии в страната са развъдник на наркотици.Това става благодарение на даскалите, които нямат никакъв респект към учениците.Те учениците по цял си пушкат треви пред гимназиите, нито влизат в час, но се водят, че са на занятия. По тази логика всичко е наред, но дали е така?Трябва да се предприемат строги за това, че едно лице консумира, разпространява, та даже и за това, че не е съгласно да даде кръв за анализ за наличието на наркотици.Без прошка, иначе ...
4
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, кво!? Първо тревица за настроение, после амфетки да го вдигнат, после херо за успокоение, а накрая кока да се прибере все пак
3
1
 
23
 
! Отговори
Големио преди 3 години
Щом имат пари за толкова различни дроги значи имат и за Такси или шофьор. Защо рискуват чужди животи?
2
1
 
32
 
! Отговори
Илиев преди 3 години
Класически ***,"резервоар" на наркотици,отне живота на един млад,достоен българин Милен Цветков.Докато в тази "тиня" газят богати адвокати и съдии,подрастващите ще поставят рекорди от погълнатата отрова.
1
5
 
24
 
! Отговори
от Плевен преди 3 години
Тук при нас в Плевен преди Нова година го хванаха един младеж на 22 г., че няма гражданска, че е неадекватен ... и му написаха два Акта, като в единият е посочено, трябва да даде анализ за наркотици.Да, ама той нито работи, живее добре, даже охолно и не даде кръв за анализ!Сега този младок продължава да бездейства.... а той си пуши, пушка треви ...Какво е това малодушие към подобни хора?Трябва да има жестоки наказания. Ако е "чист" дали нямаше да даде кръв за анализ?Просто питам ?