Възрастен грък почина 8 минути след ваксинация

Лекарите не свързват смъртта му с инжекцията
Обновена: 16 фев 2021 07:10 | 16 фев 2021 07:09, Александър Попов
45
Възрастен грък почина 8 минути след ваксинация
Снимка: БГНЕС

85-годишен мъж почина 8 минути след ваксинация срещу COVID-19 в университетската болница в Ираклион в Крит. Лекарите обаче не свързват смъртта му с инжекцията, съобщи гръцката телевизия ERT, цитирана от "Фокус".

Според информацията на медията, смъртта е настъпила осем минути след ваксинацията. Мъжът е седял в чакалнята, след като е бил инокулиран и изведнъж е паднал.

Лекарите са му се притекли на помощ, свестили са го след сърдечен арест, но преди пациентът да бъде откаран в реанимация, той е получил втори сърдечен пристъп и е издъхнал. Според първите оценки на лекарите, смъртта на възрастния човек се дължи на причини, несвързани с ваксинацията.

Докторите вярват, че внезапна смърт е съвпаднала с ваксинациите, като отбелязват, че според научните доказателства не са наблюдавани смъртни случаи след ваксинации. За да установят точните причини за смъртта, болничните лекари поискаха спешна съдебномедицинска експертиза.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: ваксинаГърция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако беше умрял без ваксина, причината щеше да е , че не му е поставена... *** сте!
40
7
 
2
 
! Отговори
До 34 преди 3 години
Вчера ми поставиха АстраЗенека. Ваксината е от класическия вид и изобщо не е боза - бозата е в главата ти. Смешно е да се изказваш "компетентно" на база нулев умствен капацитет.
39
6
 
2
 
! Отговори
Сешни сте преди 3 години
От ваксина не се умира 8 минути след поставянето й. Това е нелепо. Ефектът на моята ваксина започна 5 часа след приема . Все пак има физиологични закони които няма как да се пренебрегнат! Останалото е невежество.
38
3
 
1
 
! Отговори
Дарина преди 3 години
болничните лекари поискаха спешна съдебномедицинска експертиза.
37
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е първия няма и да е последният починал от ваксината. Инфо има много.
36
9
 
3
 
! Отговори
С преди 3 години
А дали това не е предната фалшива и лъжлива новина.Тук осен фалшиви има и подвежащи новини.
35
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вкъщи всичко го изкарахме. Почти всичките ни близки и познати го изкараха. Някои на крак за няколко дни, други полежаха седмица, единични случаи с усложнения в болница на антибиотици, но никой не е умрял. Вече петима близки починаха с отрицателни тестове заради Ковид. Инфаркт, инсулт, рак, спукана язва и перитонит. И всеки един случай е защото не могат да обърнат внимание понеже се лекуват само от Ковид.
34
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
във ваксините са вкарали генетичен код с който ти предначертават кога ше умреш, а на някои вкарват генетичен код с заложено да извършат нещо, което им е угодно на инженерите на тия дяволски ваксини.
33
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е прекалено бързо дори и за анти-ваксърите.
32
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ваксината го е ударила директно у сърцето и то един път не стигнало ами два пъти, тази сигурно е била оная боза - астра зенека
31
8
 
8
 
! Отговори
Джо преди 3 години
Пак раздухвате глупости джурналята!
30
4
 
29
 
! Отговори
Конски доктор преди 3 години
Лекарите не свързват смъртта му с инжекцията срещу коронавирус ???До сега ВСИЧКИ умираха от коронавирус или заради коронавирус дори и тези починали от инсулт .... да не би коронавируса вече да е на изчезване ..... като грипа , например. До миналата година само за България сме имали РЕДОВНО , всяка година от десетилетия по 3-4 хил починали от усложнения след прекаран грип - ЗА МИНАЛАТА ГОДИНА ЗА ПЪРВИ ПЪТ НЯМАМЕ НИТО ЕДИН . И това ако не е медицинско постижение ....
29
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека изчакаме резултатите от съдебномедицинската експертиза и тогава чак да коментираме.
28
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, никаква връзка няма, как ще има връзка. Ако умре преди ваксинацията ще да е виро3а, ако умре след ваксинацията - някакви естествени причини... недай си Боже да умре точно докато го бодат - тогава ще търсят отговорност от производителя на игли.
27
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То пък един човек... жив малака.Той си е взел неговото от живота, кво го плачете.
26
3
 
8
 
! Отговори
Почва се преди 3 години
Да се вдигат бройките на умрели хора жертви на ваксини.
25
5
 
32
 
! Отговори
no name преди 3 години
Ми от радост е починал човекът. Толкова е бил щастлив и развълнуван, че е част от опитните зайчета /пардон, ваксинирани/, че сърцето му не е издържало и е получил сърдечен арест. Ето и това трябва да запишат в листовките като страничен ефект от ваксината - поставянето на ваксина толкова ще ви зарадва, развълнува и екзалтира, че може да се гътнете от хеф. Да си знаят про-ваксърите, много да не се пеняват
24
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вирусът не е много страшен, но много разхищаваш. Тези възрастни хора в интензивното и по три дни да стоят милионите текат. Здравните системи колабират,иначе като брой жертви не е страшен. Та затова и цялото затваряне и ваксиниране сега. След 85 хубава смърт е инфаркт иначе какво,инвалидни колички, торбичка с катетър,деменция....съседка почина от инфаркт миналата седмица, в сряда трябваше да я ваксинират...При милиони ваксини,ще има съвпадения, ваксината не те прави безсмъртен
23
2
 
11
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 години
Отлична новина още от сутринта, починал, но не от ваксината...Да го прости Бог и да почива в мир.
22
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
една лъжа повторена 100 пъти става устина, поредна измишльотина за аудитория.