Мъж се предаде на полицията в търсене на "тишина и спокойствие"

Човекът решил, че зад решетките ще се чувства по-добре
19 фев 2021 20:40, Ния Христова
12
Мъж се предаде на полицията в търсене на "тишина и спокойствие"
Снимка: БГНЕС
Мъж от Великобритания, издирван от полицията за нарушаване на условията на пробация, се е предал сам на органите на реда. А причината за това е, че в затвора ще се чувства по-добре, отколкото да прекара повече време с хората, с които живее, съобщи ДПА.
 
Съобщение в Туитър на Дарън Тейлър, полицейски служител от Западен Съсекс, Южна Англия, твърди, че мъжът сам е решил да се предаде и да отиде в затвора, защото искал "тишина и спокойствие".
 
От публикацията на полицейския служител става ясно, че пробацията на мъжа, предал се по-рано през седмицата в град Бърджес Хил, е заменена със затвор, след като той не е изпълнил условията към нея.
 
За момента остава загадка обаче с кого е съжителствал мъжът, за да реши да потърси "тишина и спокойствие" зад решетките.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Горкият човек, съгласен дори и в затвора да отиде заради една никаквица.Представям си какъв ад е бил животът му, щом за него затворът е избавление.
9
2
 
5
 
! Отговори
жена=змия с цици преди 3 години
Няма нищо чудно, туй жената е дяволска работа, макар, че е от реброто на Адама.Женското е подло, хитро и коварно същество, което живее да се възпроизвежда и да създава свои клонинги. Обича топлото през зимата и не излиза, обича да ходи на моренце, да клюкари на кафенце, обича баня два пъти поне на ден, обича да се маца с фон дьо тен.А като свършат кинтите, почва да се ослушва.На това племе само стомните на гърба и цял ден да ходи за вода, да си знае мястото.
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Живял е с някоя кoбpa.Кралска.
7
1
 
1
 
! Отговори
Роднините са преди 3 години
Англичани, сър.. !
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Затворите в Англия са почивни лагери за престъпници!
5
1
 
0
 
! Отговори
Вейхайвей преди 3 години
До 93113Балдъзата не я закачай.
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Идва времето когато тъмните субекти от Балканите и имигранти от Азия и Африка,ще чупят витрини,крадът и убиват за да влезат в 5звездни хотели в Западна Европа наречени затвори.Пример: Нелегални имигранти от племената на Северна Африка караха 14дневна безплатна карантина на круизни кораби в италиански пристанища!Корабите така или иначе били свободни ,поради коронакризата нямало желаещи пасажери и корабособствениците се съгласни на тази далавера,държавата им плаща престоят на африканците!
3
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Държава в която на човек му е по-добре в затвора, отколкото на свобода, не ми я хвали.
2
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледах предавания за едни затворници в България,някакъв влязъл затвора,за да не умре от глад, имаше и едно такова младо момче без родители,редовно чупел витрините на някой магазин и чакал на място,за да го приберат полицаите,за да се прибере на топло и се нахрани в затвора.
1
0
 
28
 
! Отговори
93113 преди 3 години
Ако е живял с тъщата и балдъзата, ще поиска идоживотен...