Мъж уби роднина с нож в центъра на монтанско село

Единият стрелял с газов пистолет, другият извадил нож
25 фев 2021 12:32,
16
Мъж уби роднина с нож в центъра на монтанско село
Снимка: Pixabey

Двама мъже от монтанското село село Громшин, община Бойчиновци, стигнали до люта разпра в сряда следобед в центъра на селото, която завършила с убийство.

Скандал възникнал между двама местни жители - на 67 и 66 години, а когато напрежението ескалирало първият стрелял неколкократно в лицето на съселянина си с газов пистолет.

Двамата били разтървани от случайни свидетели на случилото се.

66-годишният отишъл до автомобила си и взел от него нож, с който изненадващо наръгал неколкократно другия мъж. Вследствие на получените рани 67-годишният починал на място. Трупът му е транспортиран в МБАЛ Монтана за извършване на аутопсия.

66-годишният е задържан до 24 часа по Закона за МВР под охрана в МБАЛ Монтана, тъй като след извършения преглед е установено, че е необходимо да бъде оставен за наблюдение в МБАЛ Монтана, без опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 115, ал. 1 от НК в РУ Монтана. Работата продължава под наблюдението на Окръжна прокуратура Монтана.

Все още не е ясна причината за жестокото убийство. Местните разказват, че двамата не са съседи, а роднини и живеят в далечни къщи в селото, но от дълги години враждуват помежду си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 13 - SSВъоръжавайте се и ходете винаги въоръжени!!! По добре е трима да те съдят,отколкото шестима да те носят с краката напред и поп да върви отпред !____То, 67-годишният като е бил въоръжен, да не би да е оцелял?Точно това, че е бил въоръжен, е станало повод за смъртта му. Ако не бе опитвал да стреля многократно в лицето на другия с газовия си пистолет, другият едва ли би хукнал да взима нож от колата си!
13
0
 
3
 
! Отговори
SS преди 3 години
Въоръжавайте се и ходете винаги въоръжени!!! По добре е трима да те съдят,отколкото шестима да те носят с краката напред и поп да върви отпред !
12
2
 
5
 
! Отговори
SS преди 3 години
Куршума -глу,пак,ножа юнак.Затова някога всеки бг мъж е имал и носил винаги нож със себе си.Какъв мъж си,ако не носиш нож и не можеш да се защитиш ? А тия който имат газови пистолети да си ги заврът някъде.
11
2
 
1
 
! Отговори
SS преди 3 години
Куршума -***,ножа юнак.Затова някога всеки бг мъж е имал и носил винаги нож със себе си.Какъв мъж си,ако не носиш нож и не можеш да се защитиш ? А тия който имат газови пистолети да си ги заврът някъде.
10
0
 
9
 
! Отговори
Монтана преди 3 години
Дивия запад!
9
0
 
7
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 3 години
Най-вероятно са с различни политически пристрастия. Сигурно са водили разгорещен спор кой за кого да гласува. Един с нож, друг с пистолет - класика. Готови са били да направят чета и да обират мандри.
8
0
 
6
 
! Отговори
ЦИНИК преди 3 години
У наше селу секи носи я пищоф я нож.От повечето сме дживотновъди ,па и лошави години додоха.
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спорът е бил заради дипломите на Иван Козарев и Славчо Трънски!
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И после разправят да не носиш нож на престрелка...
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Затова трябва да забранят газовите пистолети...Вадиш газов, а ония отсреща вади истински нож и аааайде.Вадиш газов и (недай си боже) ти вадят истински пистолет и аааайде.После пред съдията казваш "Ами аз нямах време да гледам дали ми е извадил газов пистолет или истински, помислих че ще ме застреля" и си ходиш по живо по здраво с условна присъда.Газовия е опасна играчка. За притежателя.
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Там всичко е възможно.
3
0
 
16
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Ба и си роднините, а ако бяха врагове, сигур война щеше да има ...
2
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спорили са коя ваксина е най-добра.
1
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То севера не се обезлюди от демографска криза , а от естествен подбор!