СЗО против ваксинационните паспорти

Опасенията са, че може да се окаже дискиминационно
6 апр 2021 15:02, Ния Христова
34
СЗО против ваксинационните паспорти
Снимка: БГНЕС
Световната здравна организация (СЗО) обяви, че не подкрепя изискването за ваксинационни паспорти за достъп до различни страни и институции. ПРичината е несигурност дали ваксинацията предотвратява предаването на вируса, както и от опасения за неравенство. Това заяви говорител на организацията, цитиран от Ройтерс.
 
В Обединеното кралство Лейбъристката партия предупреди, че удостоверенията за Covid статут, с които хората трябва да докажат, че са били ваксинирани за влизане в магазини, кръчми и други заведения на закрито и масови събития, могат да бъдат "дискриминационни".
Още по темата
 
Лидерът на партията Киър Стармър заяви, че ще гласува против мерките, съобщава "Гардиън".
 
В момента СЗО прави преглед на китайските ваксини Синофарм и Синовак за възможна спешна употреба около края на април. Говорителят на СЗО Маргарет Харис по време на брифинг заяви, че са необходими повече данни.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гръцкото море, не е за изпускане!Какво тук значи, някаква ваксина?-----------------------------------------------------Ами ако ваксината се окаже предпоставка за правото да пътувам в Гърция, то аз лично до края на живота си повече няма да стъпя там и ще си харча парите другаде... Даже ще започна да гледам мястото на производство на стоките, които купувам и ако са произведени в Гърция, ще ги заменям с други. Ако всички, които са против дискриминацията го правят, то ефекта ще е на лице.
28
1
 
2
 
! Отговори
BATMAN преди 3 години
Az podkrepqm szo.. tova e taka naistina e diskreminaciq na choveka.. mislq che trqbva da sprat vsichki vaksini obiici i jivota si prodaljava po normalniq..
27
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СЗО спа ли досега зимен сън може би
26
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абсолютна дискриминация. Тук мирише на фашизъм!
25
2
 
7
 
! Отговори
Easy pay преди 3 години
Имаш паспорт не си карантина Нямаш седиш 10 дни вкъщи
24
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Занзибар И аз така мисля,само че трябва да се търси и подходяща самолетна компания,която не изисква предварително направени тестове,за да ни закара до там.Някои вече го налагат и трябва да се търсят такива,които не са си забили главата в пясъка.
23
4
 
15
 
! Отговори
занзибар преди 3 години
Гръцкото море, не е за изпускане!Какво тук значи, някаква ваксина?-----собствениците на хотели на испанските острови заявиха че са против всякакви сертификати и имун.паспорти и няма да позволят на правителството да им провалят туристическия сезон. свят голям , все ще се намери местенце за летуване .
22
4
 
11
 
! Отговори
brei преди 3 години
Не вярвам! Някой да каже, че това е дискриминация най-сетне. Все едно не е ясно, че е такава. Трябва официално лице да го заяви иначе мнението на обикновените хора не струва и пукната стотинка.
21
1
 
5
 
! Отговори
- преди 3 години
Аз пък разбрах, че само Израел и Саудитска Арабия са се приготвили да правят такива неща. Те сигурно с радост наблюдават как целия свят се движи с фереджета. Има нещо 666
20
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
гледам и не вярвам на ушите си, някой е показал разум...
19
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Запомнете го най-после: Ваксинираните и заразяват, и самите боледуват, някой от тях и умират, като всички останали. Въпросът кои са по-уязвими е нелеп. Всички сме уязвими, а ваксините просто ускоряват стадния имунитет. Коритаров умря ваксиниран с Пфайзер и болен от К19!
18
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 12Не е баш така- Хърватска,Малта,Черна гора са доста по-добри дестинации.Само че са по-скъпи.
17
2
 
24
 
! Отговори
До 12 преди 3 години
Аз не смятам към момента да се ваксинирам, и гръцкото море няма да ме накара да променя решението си. Ако Гърция реши да изисква такъв паспорт, от това ще загуби само тя. Защото здравно по никакъв начин паспортът не е обоснован. И с ваксина, ти пак може да си преносител на вируса и това по никакъв начин няма да предпази съответната страна от "внос на ковид"...
16
1
 
1
 
! Отговори
темата на нова преди 3 години
До ВаксърИ това ще стане,обаче са го замислили парво на такива като тебе,чакаме да видим,
15
3
 
2
 
! Отговори
Булгар на три морета преди 3 години
Теа не беа ли от лошите?Щом са против, значи аз съм за!!!Освен ако това не е некъф финт!!!
14
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не Може да се окаже, това Е дискриминационно. Когато здравите и силните са наказани защото не следват заповедите на ковид фашизма..
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До МИМИС"решението е изчистване на психопатите,които налагат на света това нещо."Това беше решение най-късно до края на лятото м.г. Вече е мината точката, от която няма връщане назад.
12
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Можело да се окаже дискриминационно? То Е дискриминационно!!! Лицемери ненормални
11
9
 
1
 
! Отговори
Добре де преди 3 години
паспорти няма да има - ще има сертификати.
10
20
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гърция, едва ли ще се съобрази с решението на СЗО. От14 юни, открива летния сезон.Вероятно условие за влизане в страната-имунизационен паспорт.Всички "дискриминирани" и "антиваксинъри, рязко ще качат процента на имунизираните в Бг.Гръцкото море, не е за изпускане!Какво тук значи, някаква ваксина?