Отново протести в Братислава срещу ограниченията срещу COVID

Шествието обяви ограниченията за неваксинирани като дискриминация
24 юли 2021 19:00, Красимир Ангелов
22
Отново протести в Братислава срещу ограниченията срещу COVID
Снимка: БГНЕС

Граждани на Словакия излязоха за втори ден на протест срещу плановете на правителството да предостави предимство в ежедневния живот на ваксинираните срещу коронавирус. Те са се събрали пред сградата на Националния съвет (парламент) в Братислава, съобщи Словашката телевизия.

Днес там се събраха няколкостотин активисти с настояването властите да прекратят дискриминацията срещу неваксинираните граждани.

Приблизително толкова хора се бяха събрали там и в петък, когато част от участниците в акцията се опитаха да нахлуят в парламента, където депутатите обсъждаха възможността да бъде засилен интересът на словашките граждани към ваксинацията.

Една полицайка беше ранена, а силите на реда бяха принудени да използват сълзотворен газ, съобщава БГНЕС.

Днес депутатите продължават обсъждането на законопроекта, според който ваксинираните срещу коронавирус лица ще получат определени привилегии. Документът предвижда те да могат да участват в обществени мероприятия, без да е необходимо да представят на организаторите справка за отрицателен тест.

Телевизията съобщава, че сред самите парламентаристи няма единодушие по този въпрос и срещу законопроекта са се обявили опозицията и част от депутатите от правителствената коалиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
9
 
! Отговори
Хемус преди 2 години
На плажа съм всеки ден,не общувам с маски,ръкавици,ваксинирани и т.п ***!
17
1
 
33
 
! Отговори
ДА преди 2 години
И каква стана тя!?Въпреки ,че си ваксиниран,пак ще ти искат ПСР тест и пак ще има карантина-хахаха е ,за чий бяха тия ваксини!?Па и ПСР тестовете не били верни.Абе,кой не е наред,какво стана с конспиративните теории,а!?Нещо взеха да се сбъдват много бързо!
16
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Корпоративните робовладелци и държавните мафиоти и полицейските терористи се обединиха против народа.
15
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чудя се къде ще се крият всички пропагандатори и участници в схемата. Щото това няма да продължи вечно.
14
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Въй, ко стана ся с PCR тестовете бе? Обявили ги за невалидни! Даже хамериканската агенция за контрол на храните и лекарствата казала, че тоя тест не може да различи ковид от грип. Ми ся ковидзомбитата кво ше правят? Това им беше символът на вярата на ковидсектата. Горките.
13
2
 
17
 
! Отговори
До зозо преди 2 години
Зозоо,те ще палнат,типично за пропадналите глобовладетели,те нямат достойнство ,служат на злото,НО....ГОСПОД ИДВА СКОРО и на всеки според делата! Амин!
12
2
 
21
 
! Отговори
Камъка преди 2 години
Браво паве ,евала за приказката! Правилно казано и точно! Напълно допускам,че може да има и ритуалност във всичко това! Имаше един доктор който го съдят мисля ,за това че във ваксини е влагал клетки от або.р.тирали бебета,признанията му ги има някъди в нета. Просто забравих името му! Това са бо.лл.ни хора,съвземете се народе, помислете,винаги можем да си я бием пустата така да кажем ваксина,стига да е за добро,нека видим,за сега не могат да ме убедят мен! Благословени да сте и се молете на Бог
11
2
 
29
 
! Отговори
Павето преди 2 години
До Зозо. Проблема им е, че хората не се ловят на пропаганда и интриги. Има и окултно-ритуален аспект който се премълчава. Масовото събуждане е факт, затова е и чипирането. Ако запалят два центъра, мнозинството ще реши, че правителството си ги е подпалило, което ще е напълно вярно. Старите програмации, агитации и манипулации не работят, направо са отчаяни.
10
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 10. Оправяме си я. Не се чипираме, затова ще сме господари на всички. Скоро ще се продават кодове за достъп до чипираните зомбита. Ще ги спукам от работа, имам 100 декара ниви за копане.
9
3
 
17
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
До Павето-Френското разузнаване съобщи че антиваксарите се радикализират,доста удобно,сега ще палнат два центъра за ваксинация и ето ти и виновниците
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 3. Къде е това "у вас"? Някъде в западна Европа?
7
28
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
българите не могат да си оправят собственната държава, почнали да дават акъл по света.
6
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Експеримента ЕС се спука като зрял домат. Много скоро, не само вода ще отнася робовладелците.
5
2
 
33
 
! Отговори
Павето преди 2 години
Горките полицаи, пак са били принудени да използват сълзотворен газ срещу антивакърските чудовища. Веднага да се заличат всички терористини атентати в човешката история и да се припишат на антиваксърите. Хитлер, Пол Пот, Леополд II, Мао Дзедун - това са първолаци в сравнение с антиваксърите! Ще ми се разхождат свободно навсякъде? Да не се разхождат!
4
3
 
29
 
! Отговори
препърс преди 2 години
Всички новини за ковид ни отклоняват от най-важното нещо,веригите за доставки са нарушени,цените ще растат ли разврат.......
3
33
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тъ пун гери навсякъде има, но у нас са множеството...
2
11
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Братиславските депутати и те се натягат на повелителите новия световен ред. Ду.пед.авци!!!
1
13
 
38
 
! Отговори
Поредните преди 2 години
Некултурни бай Г.н.ьовци,пък аз смятах,че само тук повечето хора не искат да се боцкат с експериментални бълвочи,да носят намордници и да стоят затворени:)