Заподозреният за убийството на бременното момиче остава в ареста

Девойката е била удушена и изхвърлена в кладенец
Обновена: 23 авг 2021 20:14 | 23 авг 2021 18:12, Веселина Йорданова
20

Съдът остави за постоянно в ареста заподозрения за жестокото убийство в ямболското село Недялско. Мярката е поискана от Окръжната прокуратура.

44-годишният Йовчо Стоянов е обвинен за жестокото убийство на бременно момиче. По време на разследването е установено, че издирваната непълнолетна Мария Христова е била удушена, след което трупът е бил изхвърлен в кладенец в селото, предаде Bulgaria ON AIR.

Обвиняемият е съжителствал с майката на пострадалата и отрече пред съда да е извършител. Защитата му поиска по-лека мярка заради здравословни проблеми, но съдията постанови най-тежката мярка, която може да бъде обжалвана пред Апелативния съд в Бургас.

"Сега сме в много начален етап от разследването. Във времето обвинението може да претърпи промяна към по-тежко предвид жестокостта, с която е извършено престъплението", посочи окръжният прокурор Милен Божидаров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
2
 
! Отговори
Аспарух преди 2 години
Слаб е Закона и убийците си правят каквото си искат. Доживот без право на замяна!
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сигурно детето е бременно от него и за да прикрие това го е удушил извергът.
9
5
 
6
 
! Отговори
Getto преди 2 години
Жалките гербави хрантутници и тази тема са налазили. Нямат капка съвест.
8
8
 
4
 
! Отговори
Deutsch преди 2 години
Трагедия!!!Загубата на дете немислимо , ужас!!!! Това е треска в сърцето за цял живот.Кой е виновен и защо в един момент е почти без значение. Но друго искам да попитам тук - къде е значимият вътрешен министър тук?!? Никакъв коментар или изявление.Или го бива само да вади дамажани с ракия от мазетата
7
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Виновна е "майката".Не може да си кара дъртините без либовник.Вместо да се радва на щерка и внуци,ще търси нов оправяч,дей...а!
6
3
 
8
 
! Отговори
анонимна преди 2 години
Всеки знае, че убийците са основно мъже, също и този женомразец тук. Плещи глупости, то да не би някой изобщо ще му обърне внимание освен в анонимен форум!? А на умниците, дето веднага ще кажат, че жените ги убивали психически, отговарям - ами и мъжете да убиват така, и най-вече защо стоят при подобни жени? Нали главният аргумент е щом жените стояли при насилниците, си заслужили смъртта?
5
2
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Тук един защитник на убиеца е за лечение именно той, а не убиеца. Да си направи справка кой убива около десет пъти по-често, вкл. и мъже, и деца, и жени - ще се изненада доста неприятно........Явно никоя не му пуска?
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Бг няма провъсидие, тук правото е на престъпниците. Не си ли оправим цялата правосъдна система, престъпниците ще се вихрят.
3
2
 
15
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Забравихте ли красивата 30-годишна жена от Русе, изнасилена и после убита? Убиецът успя да избяга чак в Германия. Немската полиция го хвана. Забравихте ли красивата Вероника от Велико Търново, изнасилена и убита преди 5 години? Аз не съм забравил. Циrаните имат голям сексуален нагон, това всеки го знае. Това е положението.
2
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен5Да, добре, ама е очевадно че е от електората на Винету. Те така действат, като него - първобитно и неадекватно.
1
8
 
12
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Тоз ли е Йовчо на фотото :)))