Бивш боец от военните сили на САЩ вече се бие с жени в ММА

Появата на Алана Маклохлин разбуни духовете в бойните спортове
15 сеп 2021 22:15, Петя Славова
60
Бивш боец от военните сили на САЩ вече се бие с жени в ММА
Снимка: Boec.bg

Алана Маклохлин разбуни сериозно духовете в бойните спортове и по-конкретно в ММА. 38-годишният боец, който доскоро е бил част от военните сили на САЩ, вече се състезава в октагона, биейки се с жени.

През миналата седмица Маклохлин побеждава със задушаваща хватка Селин Провост. Срещата приключва във втория рунд, но не развоят в нея е важен. А фактът, че до 2010-а Алана е била мъж.

Трансджендърът започва своята трансформация преди 11 години, след като преди това изкарва шест като част от специалните сили на САЩ. Вече като жена, Алана споделя, че е получила изключително сериозни заплахи, заради участието си в галавечери срещу други представителки на нежния пол.

„Наричат ме измамница и много по-тежки неща. С тези думи обаче те не нападат мен, а омаловажават труда на Провост, която в продължение на рунд и половина даде всичко от себе си. Обидите само ме правят по-силна”, написа Маклохлин в социалните мрежи.

Алана е вторият случай на трансджендър в ММА. Преди нея Фалън Фокс се състезава в октагона в продължение на две години, преди да се оттегли през 2014-а.

Маклохлин допълва още, че е тренирала година, преди да влезе в клетката. По думите й, тя е получила разрешение от хормоналния панел във Флорида, но е срещнаха огромно затруднение преди да намери съперник за двубоя, пише boec.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: ММААлана Маклохлин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
9
 
! Отговори
Да преди 2 години
Дано и тука разрешат всеки да определя пола си , да се обевя за жена и да се пенсионирав по - рано. Няколко годинки , но си е файда.
44
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като не може да бие мъже, бие жени.
43
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоест искаш да биеш жени безнаказано, казваш че вече си жена и отиваш и налагаш жени.
42
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 43 "Бокс, свободна борба, вдигане на щанги - това не са спортове за жени." Защо? Във боксовия клуб в който тренирам имаме момичета. Някой са даже много добри и имат умение. Тренировките им се отразяват супер добре на тялото и тонуса. Бокса може да си се тренира от жени и в това няма нищо лошо. Това да се бият мъже с жени в една девизия. Това е грозното. Със същия успех могат да пуснат и питбул самоупределил се както мъж в октагона или пук състезател 120 кг. самоопредели се като перце.
41
0
 
20
 
! Отговори
УМЕН преди 2 години
Типична електорална единица на сенилния бай Байдън.
40
1
 
28
 
! Отговори
Трансейджист преди 2 години
Аз съм 22 годишен лекоатлет, но се чувствам като 14 годишен, искам да се състезавам с 14 годишните и да ги побеждавам. Понеже не мога да се оправя с 22 годишните.
39
1
 
19
 
! Отговори
Тери Гилиъм преди 2 години
...до 2010-а Алана е била мъж, а след 2010 г е мъж с лилава коса и рокля.
38
0
 
18
 
! Отговори
Георги преди 2 години
Голяма гнусотия, но усещам как тая мода с джендърите вече започва да отминава. Трябва да стигнем до дъното, че да се събудят овцете
37
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко трябва да си ***, да си резнеш патлака и да си туриш цi Цi?
36
0
 
13
 
! Отговори
. преди 2 години
Мъж иска да бие жени? Комплексар!
35
0
 
19
 
! Отговори
amed doganq преди 2 години
отврaт дори и за меня!
34
0
 
24
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Е това,ако не е транс- полова пропаганда,ще стана маратонка!!!! Въобще не четах статията.Още като видях заглавието и снимката и ме напъна на повръщане!!
33
0
 
13
 
! Отговори
Асан преди 2 години
А къде е оная другата редничка Челси Майнинг :)))
32
0
 
19
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Урсула да и даде златен медал :)))
31
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е измамница. Абсолютен измамник е. В мъжки род. Транс мъжете ще съсипят женския спорт, а жените за пореден път ще бъдат смачкани от мъже, дегизирани като жени. Смях! За пореден път женските права отиват в канавката, а жените този път подкрепят!
30
0
 
38
 
! Отговори
xaxsasб преди 2 години
Има си трета тоалетна, ама отишъл да бие жените. Що трансовете не си организират техни игри? Знаят, че интереса ще е никъф за това. Що няма транс жена в мъжкият ММА? Щото ще й спукат муцуната от бой. Тоя лудак няма реална преценка колко е нечестно да шамари жени и да взима от наградният им фонд. Забавно е от феминистка гледна точка. Жените искаха да са равни на мъжете, а сега забавно ли им е като мъжете се преструват на равни на жените? :}
29
0
 
19
 
! Отговори
Е преди 2 години
То така лесно ве... ! Нека им се радват сега на такива, като ги узакониха !
28
1
 
24
 
! Отговори
REST преди 2 години
Тоя свят да се закрие ще е най-добре! И всичко на ново да се рестартира и да идват нови видове...
27
1
 
12
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Да я пуснем на Стъки да видим кой ше победи :)))
26
3
 
8
 
! Отговори
аз да ви обадя преди 2 години
Тоя идва 100 години късно, балканските субекти от поколения го смятат за гордост и начин да покажеш дълбоките чуства към половинката си.