Осъдиха индиец да пере и глади дрехите на всички жени в селото

Ще осигури препарати за прането на около 2000 дами
18
Осъдиха индиец да пере и глади дрехите на всички жени в селото
Снимка: БГНЕС

Индиец, обвинен в опит за изнасилване, остава на свобода при условие, че ще пере и глади дрехите на всички жени в селото си в продължение на 6 месеца, предаде БНР като цитира АФП.

Лалан Кумар, 20 г., ще трябва сам да осигурява препарати и останалите необходими неща, за предоставя тази услуга безплатно за около 2000 дами в селището Маджхор в щата Бихар, Източна Индия, според взето в сряда решение.

Кумар, който работи перач, бе задържан през април по обвинения, сред които опит за изнасилване, заяви пред АФП местният полицай Сантош Кумар Сингх.

Дата за процес срещу перача няма.

„Всички жени в селото са доволни от съдебното решение. То е историческо. Ще засили уважението към жените и ще помогне за защитата на достойнството“, заяви Насима Хатун, ръководител на общинския съвет на селището, която ще следи за изпълнението на наказанието на Кумар.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: Индияприсъдапране
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
3
 
! Отговори
Н1 преди 2 години
Има един готин уестърн с Джак Никълсън от 78-*** г., "На юг".Бандюгата Хенри Муун/ Джак/ е хванат на границата с Мексико в малко градче и го чака бесило. Но според закон от Гражданската, ако престъпника се ожени за местна жена, го помилват. Само трябва да я слуша и да не шава. Иначе...Тоя индиец има уникалната възможност да си свали жена по избори и да "бръкне" в гащите на всяка една булка/нали ще ги пере/ и да стане звезда.
8
1
 
3
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Шалвари долу всички *** за пране :)))
7
1
 
5
 
! Отговори
ЦИНИК преди 2 години
Жа пере и хоро ша играй ! Дъ съ благодари че зарад изнасилванету не са му ударили чукалаците с две тухли .
6
1
 
4
 
! Отговори
Вивадаратнакара преди 2 години
стр. 388: "С който член от тялото е извършено прелюбодеянието, този член трябва да бъде отрязан, или да се наложи 8000 рупии глоба." За справка, преди 100 години 1 рупия е струвала 24 долара, т.е. 338 сегашни долара.
5
1
 
9
 
! Отговори
vf преди 2 години
Баси и селото - само жените са над 2000...., като сложите мъжете и децата тук на това му викаме гордо град.Не виждам как един сам човек може да пере прането на 2000 домакинства без чужда помощ или 10-тина промишлени перални.
4
0
 
19
 
! Отговори
Нещо чудно преди 2 години
Той и досега е бил перач. Просто няма да му плащат 6 месеца. Законите на Ману са велика работа.
3
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има и по-лошо наказание - да замести жените при изпълнение на сексуалните им задължения - 2000 бройки, нали е голям ербап. Следващият опит за изнасилване ще е 2100 година най-рано, хм, може би ако не броим някои нежни мъже, дето ще опитат заради спорта. А зависими от държавата сме всички - водата, тока, медицинските услуги, сигурността, образованието, пътища, да не продължавам - мъжете сами ли си ги правите?
2
1
 
21
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
България и по-специално лидерът на "Да, Афганистан" трябва да вземе пример за ефективна правосъдна система. Казвам ви, по-лошо наказание от това нема! Вие, виждали ли сте гардеробите на жените?;))) Затва предпочитам присъдата да си я излежа;))))
1
3
 
15
 
! Отговори
Някой преди 2 години
заблуждава ли се, че тоя ще изпълни съдебното решение?