Деси Банова може да познае мъжът, откраднал автомобила й

По думите й, преди да изчезне возилото, човек се блъснал няколко пъти в нея
Обновена: 26 дек 2021 15:15 | 26 дек 2021 11:09, Петя Славова
163
Деси Банова може да познае мъжът, откраднал автомобила й
Снимка: БГНЕС

Преди дни стана ясно, че колата на Деси Банова е открадната в столичен мол. Вече има и арестуван. До днес няма обаче нямаше официално потвърждение от полицията намерена ли е колата и кой и защо я е откраднал.

"Има образувано досъдебно производство. Има задържано лице. Установява се съпричастността на други", заяви пред Нова тв Марио Киричков от СДВР. По думите му задържаният е от така наречения "тежък контингент". Той е криминално проявен и осъждан.

Още по темата

"Такива автомобили не биха могли да останат дълго на територията на страната, защото са видими и не са масови. В повечето случаи се изнасят зад граница", заяви Киричков.

Банова коментира, че се надява на справедливост. "Много се надявах да има щастлива развръзка. Това е огромно безобразие – да се случи посред бял ден, пред очите на толкова много хора, на място с толкова камери. Няма как да мълчиш за подобно безобразие", заяви Деси Банова.

"Дотук органите на реда си вършат добре работата. Надявам се да има справедливост и възмездие за всички хора, които са пострадали по същия начин", заяви Банова.

"Не ми е известно към този момент автомобилът да е намерен, надявам се да не е извън България. Най-вероятно е в нечий гараж. Силно се надявам да бъде намерена", заяви Деси Банова.

По думите й много хора са я потърсили, след като нейният случай стана известен. "Страшно много хора ми писаха, телефонът ми прегря. Най-фрапиращият случай е на една дама, с малко бебенце, спира за 10 минути в същия мол, за да купи пюре за бебето. Връща се и колата я няма. Обръща се към охраната и те започват да й се подиграват, че явно е забравила къде я е паркирала", разказа Банова.

Тя е категорична, че може да познае човекът, който няколко пъти се е блъснал в нея, преди да изчезне луксозното возило.

Към момента трима са заподозрените, един е арестуван, двама се издирват.

Още вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
0
 
! Отговори
Istinata преди 2 години
vzema6 edna evtina ot anglia s dr. volan i posle zvanish samo na pirogov dali sa go pribrali. posle pak si kupuvash dr. na cenata na botushite. Za dr. sezon smenqsh kolata i botushite no 1 v Mola se otbivash za dokazatelstvo pred organite na reda. Dobre 4e ne si hodila na 4XD kino v mola, 4e koi znae tam kakvo mogat.
113
0
 
0
 
! Отговори
Istinata преди 2 години
karucata s durva li beshe? Imaha li pe4at na durvata ot gorskoto ili samo brumbari.
112
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
... Деси Банова може да познае мъжът, откраднал... Ама той не иска да я вижда хахахаааСтара му идвала хахахааа
111
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Смъртта на милиони е статистика. Смъртта на един човек трагедия. Какво направи Плевнелиев в борбата с кражбите на коли от народа, като политик? Нищо. Явно прави много повече в борбата за защита на личното му имущество.
110
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Плевнелиев сменя жена си с друга на име Деси, Радев е сменил жена си с друга на име Деси, ако аз сменя жена си с друга на име Деси имам ли шанс на следващите избори за президент?
109
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако бяха откраднали моята кола дали полицията щеше да си мръдне пръстчето да я потърси?
108
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Откак мутрите взеха властта престъпниците се развилняха! Явно Рашков им прави "чадър" за да плащат!
107
2
 
4
 
! Отговори
Горката деси преди 2 години
Боже, колко мъка има по този свят, Боже...
106
4
 
3
 
! Отговори
Много не е на добро преди 2 години
Тежка болест у Деси Банова колкото пари е получила толкова ракови злокачествени тумори ще има растящи като гъби.
105
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За една стара кола Плевеллите не спряха да се оплакват. какви милионери са? Мухлюто да купи нова кола и готово. Десито си иска колата, тя заради тази кола стои. Оня скъперник май не иска да купува нова и Десито ще избяга при по-щедър спонсор.
104
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой е драйвера на бившите. Кой докара БМВто от Калотина до София, а не казват че до Калотина е возено от Сърбия, ха ха ха Деската ша има да оди след 20:00 на един Симьоновски адр да покава какво има и какво с имането може та ужким да си върнела джипа, ха ха ха
103
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-после семейство Плевневи перменентно е ключено в криминалната хроника. Дал няма да подведът Роската за машинации ако ще и да се лазаняирани с измислени пълнежи за криминални деяния в Германия, Гърция и България, както и за нечовечност която е проявил относно малолетно момче, което в следсвие е починало от безхаберието на Плевелефъ, Дъскеее с кого си се фанала *** момеее, е скии трети ден и баш на Коледе си в криминалните новини на Столицата
102
0
 
2
 
! Отговори
Драги мисирки, преди 2 години
колкото и да троиете коментари, от това правописът ви няма да стане по-добър. За жалост предимно на хората, които се опитват да четат. Защото за вас самите надежда, явно, няма. :)
101
0
 
2
 
! Отговори
мак преди 2 години
Авторке, триете коментари, но пък *** изречение сте пропуснали. Толкова ви е акъла.
100
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нейният визаж е толко впечетляващ, че е чудно как все още Деската стои на поста офишъл уйфка на бившио президент. Хайлайфа в София определя Кирето за нейна чисто женска мишена. Ммммм?
99
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тя не само ще го разпознае, ами ще го сдъвче и изплюе. Що не потърсите сметка тоя джип с кви пари е купен? Кво оревахте света....все едно че си правите просто pr
98
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
къ риве сякъш се гласи на Канадецо впечатление да направи . лелеее ако роската и е помагал- тва си е направо международен заговор. Ако един женски нос е чип то е зарад многобройни удари в мъжките адамови кости
97
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз клоня към версията за застрахователна измама.
96
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не могат да намерят откраднатия джип. Не могат да докажат причастност към кражбата. Арестували са някви с досиета, които може и да са били по същото време в мола, може и наистина да са крадците, но доказателства ЙОК. Преди можеше да ги задържат до 24 часа без обвинение, сега не знам банкянския дъ бил дали не ги направи на 72 часа. Щото сега много се лигняви, но преди година ептен го беше ударил през Конституцията. След 72 часа ще се наложи да ги пуснат, или да ги пребият, за самопризнания.
95
5
 
3
 
! Отговори
тревога преди 2 години
Тревожното е че откак мутрите взеха властта, престъпността се вихри необезпокоявана.