Убитата в Тервел имала ограничителна заповед срещу бившия си мъж

Жената е била пребита до смърт с особена жестокост
122
Убитата в Тервел имала ограничителна заповед срещу бившия си мъж
Снимка: БГНЕС

Жената, която бе убита тази сутрин в Тервел, е имала ограничителна заповед срещу бившия си съпруг от 2017 година.

Това съобщи окръжният прокурор на Добрич Радослав Бухчев на брифинг.

Още по темата
Именно бившият съпруг - Фаредин Мемиш Ахмед, на 51 години, е заподозрян за убийството и в момента е издирван от Окръжната прокуратура и ОД на МВР в Добрич.

Мъжът е нарушавал ограничителната заповед, за което е бил санкциониран.

Жертвата, на 45 години, е пребита до смърт на улица "Черно море" в Тервел, където след подаден сигнал от граждани около 8:00 сутринта е открито тялото й.

Престъплението е извършено с особена жестокост, каза окръжният прокурор. Наказанието е от 15 до 20 години лишаване от свобода, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна, предаде БТА.

Предполагаме, че след два сутрешни разговора по телефона са се срещнали. Възникнал е скандал между тях и убийството е извършено на улицата, заяви Радослав Бухчев.

Събрани са достатъчно данни за извършителя. Има свидетели, доказателства и видеозаписи на движението на жертвата и убиеца малко преди престъплението. Все още е трудно да се посочи причината за убийството, каза окръжният прокурор.

Извършват се редица оперативно-издирвателни мероприятия, в които участва и контингент от жандармерията във Варна. На изходите на Тервел и Добрич се осъществява пропускателен режим чрез полицейски КПП-та. Проверяват се всички автомобили.

Мъжът е строителен работник на повикване. Има присъди отпреди 1995 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още по темата: тервелубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
3
 
! Отговори
Следваща подобна преди 2 години
Нито полиция нито прокуратура работят по време на инцидентите. Данданията започва след "нещастния случай" А такива психопати са наистина много.... Оставени сме да се оправяме сами и накрая който е по бърз или по хитър, щото е ясно че "той" е по силния...Светлина на душата ѝ.
64
0
 
2
 
! Отговори
Традиция преди 2 години
50-те години на миналия век, по бившата "Вълко Червенков" щрасе в същия град сега, тогава май беше село, наречено Тервелска околия един с брадва удяла яко един друг.От брадва, на камъни. Връщаме се назад. Какво ли ще бъде следващото по-първобитно оръже за убийство.
63
0
 
7
 
! Отговори
Морска преди 2 години
Имах връзка с подобен психопат - много е страшно! Пиеше до среднощ, а после си измисляше причини за скандали. Гледаше ме като обезумял и ме заплашваше с убийство. Трудно се измъкнах, но навреме. За щастие си намери друга жертва и вече не се занимава с мен.
62
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цялата тази пропаганда е за приемане на истанбулската конвенция - от 2 -3 месеца само дават гласност на тия битови скандали.
61
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Забележете ще има протест за прегазеното куче. Ще се юрнат в с. Мало Конаре от София природозащитници, но протест за ежедневните убийства в България няма. За удно куче се загрижили и искат ежфективни присъди. Искали кучетата да бъдат чипирани, но за престъпниците убийци никой не го е грижа.
60
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нормален турски ден...
59
0
 
7
 
! Отговори
ял ..омна преди 2 години
Един нервно-паралетичен спрей би свършил работа , първо се чупи една задържаща пласмаска която задържа и показва ,че не е използван и когато се пръска се пръска много не да го напудриш дето се вика пръскаш до край и после бягаш там където има хора ! естествено трябва да ти е във ръката където очакваш ,че може да те издебнат защото да бъркаш във чанта и тепърва да го търсиш не става . Пръстчето трябва да е на спусъчето,за тази жена е късно на други ще помогне ! Паралитичните са забранени ама....
58
0
 
4
 
! Отговори
до 110 преди 2 години
Имат от брака две деца. Момичето е омъжено и не живее в България, а момчето е ученик-тренила футбол.
57
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заловили са го рано сутринта.
56
0
 
5
 
! Отговори
ял ..омна преди 2 години
Работел на повикване --за да не си плаща издръжката ,ако е имал деца де .
55
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Причината е патологична ревност. Ревността, дисфорията и гневът са често срещани чувства за човек с психопатия. Психопатите са около нас. Всеки ги вижда, но започва голямото плямпане чак когато някой някъде стане жертва на психопат.
54
4
 
4
 
! Отговори
Васко Далаверата преди 2 години
Аз откога разправям че с жени не мога да се разправям. Аз ще возя 8 месеца камиона а тя ще ми се еббе и харчи парите. Слава на Създателя аз жена нямам.
53
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това си е чиста проба 24 карата "Crime passionnel"-престъпление от страст. Когато открият причините за престъплението може да се приложи наказанието, което зависи от това дали убийството е планирано или е спонтанно.Когато убийството е планирано и с особена жестокост или мъчения наказането може да е доживотен затвор без право на отмяна. След двата телефонни разговора може да не е последвала среща, а причакване или засада по пътя на жертвата.Той знае от къде се движи.Няма логика да е имало среща.
52
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Странно! Нали имала ограничетелна заповед, а се е срещнала с екс съпруга си толкова рано сутринта? Какво е било толкова наложително да отиде на срещата? Или не е отивала на среща, а е причакана от засада?
51
1
 
12
 
! Отговори
Абе така е преди 2 години
На съда е ясно. Да влезе убитата.
50
18
 
0
 
! Отговори
мда преди 2 години
българките си го просят
49
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А сигурно е избягал в Турция,а там трудно ще го намерят.
48
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Такива само ваксина ги оправя.
47
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А турчин роди ли най накрая? Аз за един приятел питам?
46
19
 
7
 
! Отговори
антилибералист преди 2 години
Много права им се дадоха на жените и това води до престъпления...сега каквото и да направиш все мъжа е виновен. Може цял живот да е работил човека тая да е преспала с де що види и накрая да му вземе каквото има - е какво му остава на човека? Няма равноправие всяка може да те вкара в затвора ако реши със скалъпени обвинения. Последен ***, след развод прибира всичко деца, имот, пари. Е до там я докарахме! Конвенцията прави мъжа просто един слуга на всяка жена!