Откриха убита жената на общински съветник от ГЕРБ

Задържани са двама, единият - бивш спортист
18 яну 2022 19:00, Петя Славова
122
Откриха убита жената на общински съветник от ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

Полицията в Русе разследва тежко престъпление. Жената на общинския съветник от ГЕРБ в Русе – Бедрос Пехливанян, е намерена убита и разчленена край Русенски Лом.

Сигналът за изчезването на Ери Пехливанян е подаден в петък от близки на жената. След оглед на семейното жилище, разследващите намират следи от влизане с взлом. По информация на Bulgaria ON AIR от къщата са липсвали и 50 хил. лв.

В понеделник по поречието на Русенски Лом разследващите намират разчленен труп на жена. Все още тялото не е разпознато, но по всяка вероятност останките са на изчезналата Ери Пехливанян.

Късно снощи полицията в Русе е задържала двама мъже от русенското село Иваново, които са направили пълни самопризнания и са отвели разследващите до разчлененото тяло на жертвата. Арестуваните са с множество криминални прояви. Единият от тях е 49-годишен бивш спортист.

От прокуратурата и полицията не дават информация по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До не е политическоБраво на русенските полицаи
101
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гербери, пачки, бандити, смърт!
100
3
 
7
 
! Отговори
Мда преди 2 години
Настъпил е накъде мотиката Бедрос. Ми то герберите за 12г какви ли не гуи свършиха и се имаха за безнаказани. На някой му е паднало пердето. Абеее жалко за жената, каквото и да е......
99
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каквото посееш и т.н... Пускали са ги на свобода "с множество провинения" и после разчленяваш жената на този който те пуска - поезия.
98
0
 
7
 
! Отговори
хихихи преди 2 години
Герболяка пак нещо се е взел на сериозно и е настъпил мотиката. Аптеки, пари- взети, дадени................. мен що не ме разфасоват? Крушката си има опашка винаги.
97
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 106 ; На тебе понятието "назначен бизнесмен" познато ли ти е ?! Тия басни за успели , упоритост , кадърност ги разправяй на врабчетата в парка ! Особено пък в България ...
96
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
12г управление на ГЕРП. Дали и те самите не започват да усещат резултатите на свой гръб? Или са си мислели, че няма да ги застигне
95
1
 
10
 
! Отговори
Ами да преди 2 години
Народът ***, живота тежък скучен! Живот без маска и без грим, озъбено свирепо куче! Нещо да ви говорят тези слова? Те обрисуват животът на българина! Да, животът, който сами си го правим! Защото никой не гледа човешки на проблемите , а само плюе , плюе! И това плюене осмисля живота на много българи! Те просто, ако не плюят няма какво друго да измислят! А животът си тече, като пясък между пръсти! Губим близки! Но борбата за власт и пари и оплюване не спира! Българин, все някой му е виновен!
94
2
 
9
 
! Отговори
Joro преди 2 години
До УчуденНе тези са едрите престъпници. Зам. министъра от ГЕРБ, заради когото България плати 2 млрд. лв. неустойка на Русия за Белене, си е на свобода, жив и здрав.
93
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спряха паричките от магистрали - останаха бабитите без заплатки.Впрочем гербаджийските пари за магистрали не ги ли теглиха в огромни суми от банка в Лом? Интересно.
92
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Общински съветник е. не кмет на НюЙорк!!! Всеки местен гражданин с достатъчно познанства , може да кандидатства и да бъде избран за такъв.
91
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
но бориш се! Неминуемо с работата се запознаваш с много хора, важни контакти, близки приятелства Дори и да си в така наречената мафия, първо трябва да си успял, да си изградил познанства и позиции, чак тогава можеш да се възползваш от тях. Най-лесното е да оправдаваме мързелът, страхът и некадърността си, с това, че другите са успели с връзки. Не! Успели са с умения и упоритост,докато стигнат едно добро ниво, чак след това се създават връзките
90
4
 
6
 
! Отговори
Не че нещо преди 2 години
Какво се оказа то? Вътрешно-арменска си история.
89
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да си в мафията, за да имаш бизнес?!? Забавни сте! В днешно време, който е завършил хубаво образование(а не колкото да има висшУ) поработил е в областта , за да натрупа опит, прецени, че е подготвен да управлява сам бизнес, готов да се лиши от свободно време, упорит е, не го мързи да работи и не му тежи да е постоянно под напрежение,спокойно може да има всякакъв бизнес. Разбира се, започва се от нулата и с годините, ако си кадърен, се разрастваш. Има спънки, има мачкане от по-големите, но
88
7
 
10
 
! Отговори
D преди 2 години
Гербаджиите започнаха да си разчистват техните, някой е сгазил лука явно. Те така разчистваха и журналисти и тем подобни. Техния поверк и сега намерили някви от*репки да поемат вината срещу солидно заплащане.
87
25
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Държавата на Радев и Рашков е рай за мародерите. Колко убийства вече станаха факт, а те търсят Мата Хари. Като проверяват целенасочено кметовете само на ГЕРБ дават кураж на мафията да убива и изнудва хора подържащи тази партия.
86
9
 
19
 
! Отговори
Учуден преди 2 години
30 години ривахти и учудващо продължавати да ривети,че държавата не се борела с едрите престъпници?И когато Цацаров и Гечев се задействаха и наприбраха в следствието баш крадците от прехода,още повече почнахте да виете и да роните крокодилски сълзи?!Що не излезете с плакати денем и нощем да бдите да ви върнат Черепа,Прокопиев,Бобокови,Баневи?!За да драпаш против най съвестните магистрати,които сме имали досега,или самия ти си крадец или си бил слуга на горепосочените крадци и крещиш дръж крадеца
85
27
 
28
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Къде са Радев, Чалгата ,или захиленото Кире..., да вземат отношение! И всички медии ще мълчат като утки, да кажат директно ,че това е политическо убийство! Разнасяха ковчези разни "Отровни", Мая Общата..., а Фелдфебелът Радев размахваше над тях юмрук! А сега се покриха като плъхове, а на Алкохолика основният въпрос му бил...коя била Мата Хари! Пълна погнуса!
84
21
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е политическо убийство- помните ли летните протести, а бесилките, а некролозите, а опорките- ТОВА Е ФАШИЗЪМ И ДИКТАТУРА, КОЯТО НАКАЗВА СЪС СМЪРТ СВОЯ ОПОНЕНТ! НЕЗАБАВНА ЖАЛБА В ЕК, ЕС И ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ СТРУКТУРИ ЗА ВСИЧКО КОЕТО СЕ СЛУЧВА ТУК.
83
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Мнениедокато се пише слято! и вие не си знаете собствения език не можете да пишете правилно .. много е просто населението огромна част нечетящо незнаещо държащо телефони необщуващо духовно бедно най лошото