Кристиан твърди: Помогнах на Милен Цветков

Разбрал, че журналистът е починал чак на следващата сутрин
21 яну 2022 13:45, Нели Христова
153
Кристиан твърди: Помогнах на Милен Цветков
Снимка: БГНЕС

Продължава делото за смъртта на Милен Цветков. Обвияемият за катастрофата, при която загина журналистът даде обяснения пред съда.

По думите на Кристиан Николов, вечерта преди инцидента в дома му имало гости, заради рождения ден на приятелката му. Изпил две чаши водка от 50 мл, след това и шот, който намерил, докато почиства след събирането. На вкус му се сторил странен, устата му изтръпнала и се почувствал зле. Направил си чай и приел добавка с медицински коноп за успокоение.

Когато на 19 април се качил на автомобила чувствал дискомфорт, но не и замаян и негоден да кара кола. Малко преди фаталния сблъсък му причерняло и всичко, което му се случило било като в просъница. Спомня си обаче силен удар и че се е изплашил за себе си и спътниците си.

След като се уверил, че са добре, по негови думи отишъл да види пострадалия от блъснатия автомобил.

"Питах го: "Как си, имаш ли нужда от нещо, добре ли си?" Той изглеждаше без външни наранявания. Беше в шок и не можеше да си събере мислите", обясни Николов, цитиран от БНТ.

По негови думи след това пострадалият рязко се влошил, а самият той му е оказал първа помощ. Николов уточни, че след това пострадалият е откаран с линейка, а той съдействал на полицаите, дал кръвна проба за наркотици, а след това бил отведен в районно управление.

"На сутринта един полицай ми съобщи, че името на пострадалия е Милен Цветков и че човекът е починал. В този миг наистина се почувствах ужасно, почувствах, че светът ми свърши. Разплаках се. По последно имах надежда, че човекът е оцелял", каза още обвиняемият.

Преди да започне разказа си за фаталния ден, Кристиан Николов подчерта, че по принцип е стриктен шофьор, че пие само по поводи, не пуши и не употребява наркотици, води здравословен начин на живот, защото прави опити за бебе с приятелката си.

По-късно обясни, че пиел чай с медицински коноп за успокоение, защото е притеснителен, а хранителната добавка паста приемал при по-сериозни проблеми. При употребата ѝ се чувствал спокоен.

На предишното заседание Кристиан Николов заяви, че ще се възползва от това право на по-късен етап. Тогава по настояване на защитата беше разпитан собственикът на фирмата, която е внесла и дала за одобрение в Агенцията по храните чайове, за които Николов твърди, че е пил преди катастрофата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
0
 
0
 
! Отговори
Ивайло преди 2 години
Как!?
123
0
 
3
 
! Отговори
Хахахахаххаахахахаха преди 2 години
Водил здравословен начин на живот, но изпил някакъв шот докато почиствал. Смях в съдебната зала. Адвокатите му са *** като него, за да го оставят да говори врели некипели. Дано има правосъдие.
122
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тажаците на котараците. Една ампула пролетна химия в гъзюхата та дасепосере от ахтиотици
121
0
 
4
 
! Отговори
Да преди 2 години
Помогна му да умре
120
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След лечебна марихуана, лечебен коноп, два пъти по 50г. или по 100г. джони уокър блек не си спомням, но кокса не съм го купувал аз, той беше изоставен на масата, а с ЛСД-то се набодох като мих чиниите, по късно разбрах, че цигарата, която пуших, не била от тютюн, но това не ми попречи да курмувам, чувствах се способен и да карам самолет, но нямаше под ръка! А бе пезевенци, до кога ще го мъчите този, кажете, че не искате да го съдите защото мама има влияние! Другите без мама с влияние да си опича
119
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
знаете ли на кое викат ПАСТА на адренохрома!!!
118
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чайче, паста, шотче, бебе....Бог да прости Милен! Липсва!
117
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да ви разкажа и аз една история. Един у наше село като опъна козата и се изправиха рогата!
116
0
 
15
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
Тоя ще го оправдаят накрая. Написаната статия да не е предоставена от адвоката му? Звучи все едно е писана от него. Пил малко, притеснил се, пил чайче, помогнал... абе направо невинен, но оставил един труп без да иска на пътя. Андре Токев ще влиза в затвора, а тоя скоро ще му съчувстваме, че се озовал надрусан зад волана без да знае. *** пумията!
115
0
 
7
 
! Отговори
Bili преди 2 години
Този вече е навън... най-вероятно Цветков е бил с корона...според адвокатите на обвиняемия...
114
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Помогна ми да отиде при свети Петър.
113
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бил е на седмото небе от наркотици. Едва ли наркоманчето е успял да направи каквото и да било
112
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
***! Ха ха ха Да беше мълчал по- добре би било. Родителите му са за бой. Възпитали безделник.
111
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха-ха хахахахахахахаха ха-ха-ха хахахахахахахаха ха-ха-ха други думи нямам това с бебето е точно в десетката имат въображение не може да им се отрече!!!бил пил нещо докато почиствал??? Ха-ха-ха хахахахахахахаха
110
1
 
13
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Лично наблюдаващият делото Гешев, преди да го пробутат за прокурор, е бил следовател по ПТП. Добре го е научил какво да говори, две години вече го учи.
109
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
О, и опити за бебе правел. Милият той. Кристияне, много се надявам да четеш коментарите за себе си в интернет. Искам да знаеш, че мястото ти е в затвора, защото си убиец. Надявам се да не си вярваш на глупостите, които говориш, да имаш поне малко съвест и това убийство да не ти даде мира, независимо от присъдата. Светът ще бъде по-добро място без теб.
108
1
 
26
 
! Отговори
Дааа преди 2 години
Няма съвест няма съвест и майката! Няма човешко същество, което ако има съвест, ще изнаглее толкова много и ще съчини небивалици! Жалко за Милен!
107
1
 
21
 
! Отговори
Писател преди 2 години
За да ги измисли тези фантастики какво е взел?За един авер питам
106
0
 
19
 
! Отговори
ToPhD преди 2 години
Вярвам на този съвестен и почтен господин! Сценарият на сюжета предполагам, че Ървин Уелш или Стивън Кинг са му го писали (и двамата джентълмени не са близвали дрога през живота си). Дано не го покрият и да се измъкне малкото, нагло човече и да има възмездие в затвора!
105
1
 
20
 
! Отговори
Роза преди 2 години
Този дори да го осъдят ефективно,ще излежава присъдата в затворническо общежитие,а там е по-леко,отколкото в затвор.Вероятно ще излезе предсрочно за работа и добро поведение.Такава е вероятната ми прогноза.Само Божията присъда никой не може да я отмени.Тя е окончателна и не подлежи на обжалване!