След повече от 8 часа: Семерджиев е изведен от жилището му

Следобед той бил открит в неадекватно състояние
Обновена: 6 юли 2022 21:50 | 6 юли 2022 21:49, Петя Славова
78

Повече от 8 часа отне на органите на реда да изведат Георги Семерджиев от жилището му.
Още по темата

Мъжът предизвика тежка катастрофа, при която загинаха две млади жени. Семерджиев е избягал от мястото на инцидента, но по-рано днес беше заловен от специален отряд "Кобра", припомня Bulgaria ON AIR.  

Смята се, че Семерджиев е пътувал със своя джип със скорост, която е била близо 200 км в час. Установена е и самоличността на жената, с която е пътувал.

Следобед той е бил открит в дома си в неадекватно състояние.

Още не му е взета проба за алкохол и наркотици.

След трагедията хора излязоха на протест на мястото на инцидента и заявиха, че трябва да има наказания и за подкупните полицаи, които позволяват подобни хора с толкова нарушения да шофират.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом и такива не ги съдят, ясно е че за някои ВИП-аджии си ги пускат директно да си ходят! Направете сами преценка докъде е разрухата! Едно време недосегаеми бяха членовете на ЦК на БКП, а сега е всеки с малко повече пари от тебе! Докъде стигна пазарната икономика, или пазарното правосъдие на дамаджанков?
63
0
 
43
 
! Отговори
Съдията Дред преди 1 година
Па сега познайте от три пъти какво ще се случи 1. Ще го пуснат 2. Ще го пуснат 3.Ще го задържат за 24 часа да му изветря дрогата за да не се блъсне отново и ЩЕ ГО ПУСНАТ Пускали са го ПЕТДЕСЕТ ПЪТИ преди , само някой уникален наивник може да си помисли че сега щефе по различно.ВПРОЧЕМ в България има КУП ДРУГИ ПРЕСТЪПНИЦИ С НАД 50 ПРИСЪДИ които спокойно си трупат нови и нови присъди на принципа ХВАНАТ-ПУСНАТ... Пък вие ходете да висите по местата на инцидентите със свещички и сълзчки в очите...
62
1
 
48
 
! Отговори
До 52 преди 1 година
"Нещо ни будалкат. Къде се е чуло и видяло 8 часа да се чака адвокат?" ----------------- Чакали са да му се изветри дрогата, а адвокатът е чакал инструкции. Не ни будалкат, такава е процедурата.
61
1
 
40
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Децата и внуците на специалните другари са недосегаеми.Засега поне.
60
0
 
34
 
! Отговори
Умри гняс преди 1 година
По-добре го дайте да го съдят в Германия. Със сигурност там ще му сложат повече години затвор за каране с фалшиви немски номера, отколкото нашите ще му дадат за тежко нарушение на пътя, предумишлено убийство равно на тероризъм. Това нещо трябва да го съдят за тероризъм, няма друто обяснени да караш със 120+ км/ч в градския условия, освен ако не целиш разчленяване на хора.
59
0
 
35
 
! Отговори
До Споко преди 1 година
Ще му дадат 20 той ще се признае за виновен ще го намалят с 1/3та ще станат 13 и ще лежи 7-8
58
14
 
18
 
! Отговори
Васил преди 1 година
Продължаваме промяната, не бойте се овци.
57
0
 
61
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Когато осъдят убиеца на Милен Цветков, тогава ще осъдят и този.
56
0
 
16
 
! Отговори
Споко преди 1 година
Вече даже се знае каква присъда ще му дадат, че да се успокои народът - 20 години. Реално ако работи и има добро поведение зад решетките, ще излезе след 14-15 години, сега е на около 35 ще лежи докато стане на 50
55
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нагли бе. Цялата държава ги гледа и те не се притесняват. Демонстративно си правят каквото искат. 8 часа чакали адвокат. Що за глупост. В Америка веча да са му теглили куршума. Тук си ги пазим. Кирчо пак ще ни баламосва,че Борисов е виновен и как щял да промени нещата. Какво дрема цяла година та не ги промени.
54
1
 
17
 
! Отговори
Държава=Мафия преди 1 година
Тя е доста добре организирана Пародия.И върти милиардите от Европейския Съюз.А на тях май много не им дреме.Та така .. докато не ни прищрака на нас де че тълпата като тръгне няма Кобра няма закони има само оцелели
53
1
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом вече и такива пишлемета станаха недосегаеми значи положението е много зле. Да беше някой бос на мафията разбирам. А то обикновено наркоманче бивш футболист.
52
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да си постои за последно вкъщи, че сега за убийство на повече от 1 лице го чакат от 15 до 20 години или доживот. С куп утежняващи вината обстоятелства - направо 20 години или доживот.
51
2
 
44
 
! Отговори
Сина преди 1 година
Журналите, всеки ден трябва да питате всеки министър и съдия за Миле Цветков, за момчето от Борисовата градина, но не - вие сте платени журна лв. Всеки ден, всеки политик и съдия трябва да отговаря! А дано тези жени имат бащи, който да отмъстят, че държава след 1989 НЯМА!
50
1
 
32
 
! Отговори
Сина преди 1 година
А онова леле дето уби Милен Цветков кога? Натодеее ?!?!!!!
49
1
 
41
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ТО Е ЯСНО, ЧЕ ЩЕ СЕ ПРАВИ НА ОТКАЧЕН!! ПОСЛЕ ГО ПИШАТ НЕАДЕКВАТЕН И НЕВМЕНЯЕМ И МОЖЕ И УСЛОВНА ДА НЕ ПОЛУЧИ ! ЖЕНИТЕ ЗАМИНАХА И ВЕРОЯТНО ТОЯ НЯМА ДА БЪДЕ ОСЪДЕН ЕФЕКТИВНО И СЕМЕЙСТВАТА ИМ И ОБЕЗЩЕТЕНИЕ НЯМА ДА ПОЛУЧАТ! ТОВА Е ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА В БЪЛГАРИЯ! В ГЕРМАНИЯ Е СЪВСЕМ ДРУГО ТАМ ЗАКОНИТЕ И СЪДИЛИЩАТА РАБОТЯТ!
48
0
 
42
 
! Отговори
Абе тоя ще се окаже преди 1 година
по-ВИП от убиеца на Милен... Само дали ще разберем кой стои зад гърба му?
47
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хемодиализата се прилага в отделни случаи при спешни състояния на предозиране на медикаменти (наркотици) и прием на отрови. Хемодиализата трае от 4 до 8 часа. Просто е включен в машината да му изчистят кръвта от наркотиците.
46
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Взеха ли му палката и синята лампа ? Не разбрах и за картата му ,с диагонали ли е и дали му е взета ,или са му я оставили да си влиза спокойно в гешефтаратурата. Всеки пак е от нащи, добро момче,тъпанарче,но те умни не са нужни.
45
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нещо ни будалкат. Къде се е чуло и видяло 8 часа да се чака адвокат?