Хванаха 25 пияни и 20 дрогирани шофьори само за ден

Извършен е контрол на 13 534 водачи и пътници
18
Хванаха 25 пияни и 20 дрогирани шофьори само за ден
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

В рамките на започналата специализирана полицейска операция за спазване на Закона за движението по пътищата, за изминалия ден са установени 25 души, шофирали след употреба на алкохол, и 20 - под въздействието на наркотици, съобщиха от МВР.

Проверени са 9856 моторни превозни средства. Извършен е контрол на 13 534 водачи и пътници. До момента са съставени 2657 фиша и 869 акта за установени административни нарушения

Данните са междинни и в тях са включени резултати, постъпили до 16:00 часа, уточняват от МВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
5
 
! Отговори
абе преди 1 година
с футболистчето и милиционерката ятачка кво стана ?
14
0
 
1
 
! Отговори
ми много хубаво преди 1 година
А като ги пуснахте извинихте ли се!?
13
0
 
8
 
! Отговори
Да попитам? преди 1 година
Кога ще започнете да хващате дилъри и пласьори?Само си миете ръцете с консуматорите....а забравих, власта им продава ***....
12
1
 
9
 
! Отговори
Измамна статистика преди 1 година
Тези дрогирани шофьори дали наистина са дрогирани или са пушили една трева преди 5 дена. Време е за реални тестове за наркотици и преследване на шофьорите ПОД ВЪЗДЕЙСТВИЕТО на наркотици. Само така тези статистики ще значат нещо
11
0
 
4
 
! Отговори
Катаджия преди 1 година
Само сутрин и вечер от четири до към пет под сенките. Ако почнат да дебнат по обед в събота да видиш що наркомани що нещо и повечето жени. И то от двайсет и пет до към трийсет и пет . Разведени или мутреси. Това е профила
10
1
 
12
 
! Отговори
МВР измекяри преди 1 година
С тези фалшиви тестове и скапани фашистки закони се изненадвам че не са по 100 на ден. Трябва незабавна промяна в тестовете и кръвните проби. Само лъжат народа, че хората карат надрусани. Ако и дрегера отчиташе с по една седмица назад щяхте в чудо да се видите алкохолици такива!
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Решиха набързо проблема с цените на горивата като започнаха да свалят про-западните *** от возилата им, хахаха. Хем ти продават дрога, хем те прибират с нея. Джендърите за пореден път подиграни докато Семерджиев доставя пица на Кирчо с джипа, хахаха, але, але, але!!! Свободни до доказване на противното, хахаха.
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
МВР излагате се!!!!! Спрете се малко Рашко вече не ви е шеф всеки ден по двайсет, трийсет вие ще изкарате българите е.г.а.т.и наркоманите!!!!!! По добре кажете къде е кръвната проба на СЕМЕРДЖИЕВ!!! Че мина време вече!!!
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ба сии смоците!
6
0
 
13
 
! Отговори
МВР Е ОПГ преди 1 година
Дрогата много интересно се доставя из народа със личното облагодетелстване на милицйонерите. И сега милиционерите били ловили пияни и дрогирани. Мафията си има държава а Пеевски го "изпраха"!
5
0
 
12
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Давайте като ковида де. Колко процента от тестваните са пияни и дрогирани. Достигнахме ли пик, плато...? Какво става ся? Витанов, спиш :)))))))))))))))))))))))))))))
4
1
 
1
 
! Отговори
Бай Пешо преди 1 година
Трябва да се направи сайт като coronavirus.bg, с предложение за име: sintalon.bg. На 24 часа да се информира за тази статистика. Дори може да се използва дизайна на гореспоменатият сайт, че гражданинът да не се бърка много много.
3
0
 
10
 
! Отговори
Зевзек преди 1 година
Абе хванете поне един трезвен бре, ей така за разнообразие!
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
хубава работа ама предизборна
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
това 'ден' 1 час 'работа' ли е? преди колко минути е бил един работен ден?