Семерджиев, убил две момичета в катастрофата, е бил сам в колата

Трагичният инцидент стана на бул. "Черни връх"
10 авг 2022 09:43, Петя Славова
95
Семерджиев, убил две момичета в катастрофата, е бил сам в колата
Снимка: БГНЕС

Обвиняемият за смъртта на две млади момичета при катастрофата на бул. "Черни връх"  е бил сам в автомобила. Това е установило разследването на тежкия инцидент, който отне живота на две млади жени, съобщи за "Сега" говорителят на Софийската градска прокуратура Десислава Петрова.

Още по темата

На записите от камерите на мястото на трагедията се вижда силуетът на един човек, който напуска катастрофата. Не са готови автотехническата и видеотехническата експертизи, но можем да твърдим, че не е имало друг човек в колата", обясни Петрова. Разследването, което се води от Националната следствена служба под надзора на СГП, е установило още, че непосредствено след произшествието покрай автомобила на Семерджиев са минали две жени - случайни минувачи, които са оглеждали мястото. Самоличността им обаче не е ясна.

Първоначално след катастрофата се твърдеше, че вторият човек в колата на Семерджиев е избягал от местопроизшествието. Бившият вътрешен министър Бойко Рашков заяви пред журналисти, че е установена жената, за която се предполага, че е била със Семерджиев по време на катастрофата, като намекна, че тя е полицейски служител. Преди две седмици обаче следователят Ясен Тодоров заяви, че не може да се каже със сигурност дали е имало или нямало пътник в катастрофиралия автомобил.

Към настоящия момент обвиняемия Георги Семерджиев се намира в ареста. Срещу него вече се повдигнати 5 обвинения - за тежкия инцидент с две жертви, управлението на автомобил след употреба на наркотици, за фалшиви регистрационни номера и фалшива шофьорска книжка, както и за притежание на наркотици, намерени в жабката на колата. Пред съда Семерджиев се защити, че няма общо с автомобила и че в деня на катастрофата е бил отвлечен.

Част от материалите по делото за катастрофата бяха отделени в отделно досъдебно производство на Софийската градска прокуратура. Според нея в периода 2021 г. до деня на катастрофата при условията на продължавано престъпление длъжностно лице от структура на МВР е нарушило служебните си задължения с цел да набави за себе си или за другиго облага.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А полицаиката на кои е на депутат
57
0
 
3
 
! Отговори
toti преди 1 година
ТаКОВА Е БЪДЕЩОТО ПОКОЛЕНИЕ И ПО ЗЛЕ ЩЕ СТВА ЗАЩОТО ДЪРЖАВАТА НЯМА ИНТЕРЕС ДА ВЪЗПИТА ПОКОЛЕНИЯТА В РЕД И ДИСЦИПЛИНА А БЕЗХАБЕРИЕТО РАЖДА УБИЙЦИ И РЕЦИДИВИСТИ,КОИТО ЩЕ Е КЪСНО ДА СЕ ВКАРАТ В ЗАТВОРА ЩОТО НЯМА ПОЛИЦИЯ !!1
56
0
 
12
 
! Отговори
Ооо преди 1 година
Ако се огледате по внимателно - ще се окаже, че и той не е бил в колата имало е силует, може би от уличен стълб, от манекен, но не може да се докаже че е бил той вътре! На това му се вика правораздаване! Няква стъкмистика там според това кой колко даде! Как може някой да си измисля сума време за 2ри човек в колата, да се посочва конкретно име и изведнъж - Аа то нямало доказателства! В такъв случай - изправяте медиите срещу прокуратурата и да се разберат кой е бил прав!
55
0
 
9
 
! Отговори
Киро преди 1 година
Истината е доживотен точно и ясно,но нали сме в България все пак
54
0
 
17
 
! Отговори
33 преди 1 година
До вчера с полицайката в колата, от днес, бил сам, от утре не бил той в колата, от другата седмица с условна присъда. Добре дошли в Корумпестан.
53
19
 
0
 
! Отговори
Същите дол дренки преди 1 година
Каква работа имат момичета късно вечер по улиците да ходят като уличници? Не са по-свестни от самият Семерджиев.
52
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
абе какво се занимават изобщо с такива...по бързата до живот и това...такъе дебиL според вас може ли дас е реабилитира в обществото
51
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По-интересно е дали не са му резнали спирачките на Семерджиев? Все пак е бил доставчик на Кирето и може нещо да е станал нахален...
50
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чашков със сигурност установи жената, пък сега нямало такава. Не че Чашков някога е казвал истината
49
1
 
3
 
! Отговори
Нейно Величество преди 1 година
Британия не коментира
48
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Питайте го дали е бил сам в колата, бе. Той ше си каже. Използвайте метода на русата, която риташе вързани на земята в топките! Всъщност тя къде рита в момента??
47
0
 
10
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Група за рекет е била разкрита, тартора е обвинен в предумишлено злодеяния с фатален край. ГДБОП при ареста не успели да съхранят живота на заподозрените в полза на висш държавен служите иницияли АВ с ранг след президента в бившето държавно управление.
46
0
 
14
 
! Отговори
От извън земни ? преди 1 година
То зависи на какви субстрати си не ще те отвлекат ами.....
45
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В деня на катастрофата е бил отвлечен - отвлекли са го извънземните и после са го телепортирали директно на мястото на катастрофата. Следващата телепортация ще бъде от следствения арест към Централния софийски затвор. А легналата полицайка Симона към Сливенския затвор. Гледам, че вече не пише тук напоследък :()
44
0
 
8
 
! Отговори
Бай Ставри изгоря ! преди 1 година
Ако му натресат тоя ! Ще го плашиш със бай ти Ставри !
43
0
 
33
 
! Отговори
Смях преди 1 година
"Не са готови автотехническата и видеотехническата експертизи, но можем да твърдим, че не е имало друг човек в колата" - имаме си ясновидци, не знам защо изобщо си правим труда да плащаме за експертизи.
42
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нещо не разбрах- бил отвлечен, а пък е сам в колата! Това е нещо ново - дистанционно отвличане!
41
0
 
11
 
! Отговори
сега преди 1 година
сам в кауша с бай ставри
40
0
 
20
 
! Отговори
БГ Съд преди 1 година
Оле, този още ли не са го пуснали? Какво чакат? Нали го арестуваха вече, стана шоуто, пуснете го вече горкия човек!
39
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама разбира се, че е бил сам! След още два месеца ще се окаже, че и наркотици не е взимал през живота си.