Майката на изчезналата българка в Атина: Полицията е уведомена

Биляна Спасова се запознала с момче в хотел
12 авг 2022 08:45, Нели Христова
26
Майката на изчезналата българка в Атина: Полицията е уведомена

32-годишна българка от Русе е изчезнала в Атина. Тя се казва Биляна Спасова и е в неизвестност от 3 август. Преди да се загубят следите й, Спасова се е обадила на майка си и й е казала, че е била упоена и изнасилена, като са й взети дрехите и парите.

Още по темата

Майка й веднага тръгва към Атина. В момента тя е там, но не успява да открие дъщеря си „Местната полиция е уведомена. Има репортажи по телевизията. Нямам новини. Хората, които са били около мястото, където е била, ми помагат.

За съжаление, последно е видяна сама, но не е била психически адекватна. Странното е, че се е запознала с момче в хотел. Казаха, че е изглеждала щастлива”, разказа Ани Спасова.

По думите й дъщеря й е била в Атина заради медицински проблем, който е трябвало да разреши. Телефонът й е изключен и няма контакт с нея.

„Познанството с това момче е странно. По принцип тя не е влюбчива. Той е чужденец, но нищо повече не знам. Не знам дали е пребивавал в хотела, може би да, защото и двамата са били там”, каза още Спасова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
9
 
2
 
! Отговори
Ханс преди 1 година
21 век в ЕС, няма как някой да принуди някоя си да проституира против желанието й, туй са само оправдания га ги хванат...Явно не е добре с главата, жената, дано да я намерят и лекуват.
17
1
 
21
 
! Отговори
999 преди 1 година
НЕ ПЪТУВАЙТЕ САМИ В ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ!!!!!!
16
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми тея хотели нали камери имат странно ми е чак ..
15
8
 
22
 
! Отговори
Хм преди 1 година
Познанството с това момче е странно. По принцип тя не е влюбчива. Той е чужденец, но нищо повече не знам. Не знам дали е пребивавал в хотела, може би да, защото и двамата са били там. Българката си мисли, че като се хване с чужденец, ще си уреди живота. Обаче само нечитави чужденци биха се сватосали с българки.
14
0
 
14
 
! Отговори
До 13 преди 1 година
Не е сигурно, че са гърци, като четох коментарите, някои хора написаха, че там има много албанци, български ромове. Като, че ли в България няма сводници българи, които дори и насила съм чувала принуждават жертвите да проституират. Но всеки си носи кръста...
13
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Горката многострадалница! Как ли я порят в момента!? Дано да е жива и здрава! Кораво девойче изглежда..
12
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Уж православни братя са гърците,ама друг път.
11
2
 
21
 
! Отговори
Jonsy преди 1 година
Мдам добре познат сценарии, среща с някой симпатичен изглеждащ заможен младеж, който е много над нивото на момичето на пръв поглед, но и обръща внимание. Питйе, с дрога, изнасилване, най често групово, което се заснема и после жертвата се изнудва. Възможните изходи са три:- Жертвата се пречупва и започва да проституира за изнудвачите от срам- Жертвата рухва психически и посяга на живота си- Жертвата осъзнава, че е такава и няма вина за това, което и е причинено, подава сигнал в полиция.
10
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз пък съм няколко месеца по един проект в провинция хатай в Турция, до Сирия. Жега е, обаче ми се развинти главата от красиви, възпитани и внимателни момичета, повечето са арабки. Не бях усещал такова внимание, отношение и подход. И противно на предразсъдъците, нито братовчеди талибани, нито някакви проблеми съм имал,нито гъмжи от зачулени. Единствените коврии, които срещнах, са разведени рускини и украинки на лов за богати мъже.
9
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Атина е превърната на Пакистан. По техните новини през ден пишат за жени убити и изнасилени от пакистанци.
8
2
 
26
 
! Отговори
До 8 преди 1 година
Не, българките не харесват какви да е чужденци. Да си видял някоя да се влюби в боливиец, непалец, унгарец? Не, трябва да е или западно европеец, или арабин с пари. Това им е любовта. После като им напълнят задниците с човечета, се връщат с разхлабени халки, тръшват едно дете на родителите си за гледане, свалят летвата и тръгват да търсят български балама да ги издържа.
7
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е поредният случай на изчезнала българка в Гърция , а имаше скоро и в Италия. Когато си в чужбина , трябва да имаш очи на гърба буквално, да не се усмихваш за щяло и нещяло на непознати, да не приемаш подаръци от никого и най-вече да внимаваш къде и какво пиеш.
6
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българката е известна по цял свят със своето чуждопоклонничество. Много обичат чужди мъже, боготворят ги. И разправят пред тях колко зле е българския мъж, във всяко отношение.
5
1
 
27
 
! Отговори
Майна преди 1 година
Ако момчето е пребивавало в хотела - ЛЕСНО МОЖЕ ДА БЪДЕ ОТКРИТО - ИМА РЕГИСТРАЦИЯ. А е " изгреждала щастлива" сигурно и весела - от дрогата!!!! САМО МОМИЧЕ В ХОТЕЛ В АТИНА - Е НЕДОПУСТИМО!
4
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой сводник, който я е излъгал, че влюбен в нея и тя се хванала в капан! Жалко! Дано Бог да и помогне, дано си има късмет жената и да си има дни!
3
6
 
17
 
! Отговори
Петров преди 1 година
Той ми обеща живот в чужбина и аз се влюбих а накрая се оказа че само искал да ме,,,,Това си е изнасилване.
2
25
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Става все по смешно. Успех! :))
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДРУГАРКАТА ЗАРКОВА СЪЩО НЕ ХОДИ В ГЪРЦИЯ. ЗАЩО ТАКА?