Финландската премиерка си направи тест за наркотици

Сана Марин обяви, че резултатите ще са готови до седмица
19 авг 2022 17:45, Нели Христова
73
Финландската премиерка си направи тест за наркотици
Снимка: БГНЕС

Финландският министър-председател Сана Марин заяви, че се е подложила на тест за наркотици след публикуваните по-рано тази седмица видеозаписи, на които се вижда как се забавлява с приятели, и се зарече, че никога не е употребявала незаконни наркотици.

Още по темата

"Днес се подложих на тест за наркотици и резултатите ще дойдат до една седмица", каза тя на пресконференция. "Никога през живота си не съм употребявала наркотици."

Марин добави, че способността ѝ да изпълнява служебните си задължения е останала ненарушена през въпросната нощ и че е щяла да напусне партито, ако е трябвало да работи, съобщи "Ройтерс".

Тази седмица в социалните мрежи започнаха да се разпространяват видеоклипове, на които Марин се забавлява с известни финландски инфлуенсъри и артисти, и скоро те бяха публикувани от няколко медии във Финландия и в чужбина.

След появата на видеоклиповете Марин се сблъска с призиви да си направи тест за наркотици от страна на политици от нейната правителствена коалиция, както и от опозицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
0
 
! Отговори
Bobi преди 1 година
МИ нали за това ся я сложили. АМериканците си въртят държавата, пък тя на парти. С Кирчо не беше ли същото - друсалки и оргии, пък държавата и хората - да вървят по дяволите. Това е норма в Запада от поне 20г.
52
0
 
2
 
! Отговори
Зеленият преди 1 година
Тази е от нашите
51
0
 
3
 
! Отговори
Бачо Киро преди 1 година
С такива политици на Европата и врагове не и трябват че да удари дъното.
50
0
 
4
 
! Отговори
Ахмак преди 1 година
Киро *** да се тества задължително
49
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Една подпийнала разюздана министърка. Нищо ново под слънцето. Великите лидери тепърва предстои да се появят. Тази млада дама е една от многото назначени администратори от глобалистите.
48
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Финландската премиерка едно към едно си мяза с новозеландската. Еднакво са умни и красиви и си падат по тествания и други подобни.
47
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Все чаках нашето момче банкянче да изскочи с домино и покаже на фините как той може спира футболана трапчинката от пъпната си връв. сите им лезбурета ще одма да си треснат по един дознятк с женски хормони
46
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е айде сега. Накъркала се жената, оставила се да я снимат некви случайници. Никой не е съвършен, дори и на премиерите им се ще от време на време да олабят жилата. Нашето Кире пък подпираше разни парапети. Кой каквото го влече. Важното е държавата да върви и народа да е хепи. Тогава никой няма да гледа в паницата на висшите политици.
45
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
една толкоз разлезена лезба че ако докажат наличност на каквито и да е дроги, като нищо ще каже че не тя а другите са я таковали кой с каквото може, има и ползва. Дано е чиста
44
0
 
2
 
! Отговори
Ха сега де преди 1 година
На кой му пречи? Хубаво ли е като полу-0люг0френи са сложени начело, а какво остава и да е дрогиран!
43
1
 
6
 
! Отговори
…!! преди 1 година
На кой му пречи, като стане на 100 ли да се забавлява!
42
2
 
14
 
! Отговори
Минко 50г. женен преди 1 година
Ох, сладката ми палавница. Ще я друсам като шебек телена мрежа.
41
1
 
8
 
! Отговори
Не мога да схвана преди 1 година
Значи ако Юнкер се натряска е " ишиас" , а когато е младо гадже на 35 е "развратница" която трябва да бъде замеряна с камъни , за благото нас Европейците ?!
40
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Забавляват се хората преди от голямото семейство и дъртата баба Урсула да им е завидяла и да им забранила да се къпят , и да космясат под мишниците като Шолц !
39
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До 48 - Ще пие разбира се , Финландец жаден седи ли ?! Толкова водка произвеждат , в цял свят я знаят , за какво я правят ако няма кой да я пие ?!
38
2
 
6
 
! Отговори
Баш Майстора преди 1 година
Море тая така да ми танцува 50 лв. надник и давам ! Хем убава , че и готино танцува , едно такова секси , абе ще и сложа аз шапката - ВАРьььь !
37
0
 
1
 
! Отговори
До 48 преди 1 година
Има предхождаща статия в Днес, където пише, че си е казала че е пила.
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Тая Шикса - Че Нашия Киро на колко е бе сухар ?!
35
6
 
4
 
! Отговори
Залагам 100 Юана преди 1 година
с Лика на Мао Дзъдун, че Путин и Русия съвсем Скоро, ще ДеНацифицират и ДеМократизират Финландия като поне 50% от тази Държава, ще стане част от Руската Федерация като по времето на ВСВ!
34
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Финландия -уредена държава със закони.Ако мръднеш малко по-на изток...