Петима са с опасност за живота след боя в Казанлък

Трима имат травми, несъвместими с живота
23 мар 2023 14:00, Александър Попов
27
Петима са с опасност за живота след боя в Казанлък
Снимка: БГНЕС

Петима души са с опасност за живота след масовия бой между ромски фамилии в Казанлък. Трима от тях са с травми, които са несъвместими с живота, съобщиха от прокуратурата.

Още по темата
След мелето вече почина един човек на 37 години.

В сбиването са участвали 30 души, а 19 души попаднаха в ареста. Два ромски клана е трябвало да се явят на дело в съда, но внезапно започва страшната разправия. Враждата между двете семейства е стара, а преди години има и сгазено дете пак при инцидент между двете фамилии. Таирови и Бижеви имат проблеми помежду си от години.

Полицията проведе акции в селата Тъжа и Манолово, откъдето са ромските фамилии.

На петима са им повдигнати обвинения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: КазанлъкТъжаМанолово
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Ицо преди 1 година
Какво ни занимавате с тея *** ве , голяма работа станало , все едно са носители на нобелови награди за медицина и физика . Да се трепят , колкото искат
20
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да ги бяха оставили да се избият сами до крак. По-спокойни смени за полицията и докторите, повече бизнес за траурните агенции.
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И как санучаствали 30 души, 19 са в ареста, а 5 с обвинения? Не трябва всички участници дс имат по е по едно обвинение? Най-машкпто за хулиганство.
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо само 3ма са несъвместими с живота ? Лекарите пак не са си свършили работата
17
0
 
25
 
! Отговори
До 9, 10 преди 1 година
Законите ни са калпави. Полицията може да се намеси, но няма право да стреля. Как да озаптиш побесняла биологична единица, която размахва брадва или мотика? Защо полицаят да е длъжен да рискува живота си, само за да спаси живота на някой от тези, от които държавата няма никаква полза, а само вреди?
16
0
 
3
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 година
прегазено, не сгазено. споразил си статията, пиянка #читалище
15
0
 
18
 
! Отговори
Стресиран преди 1 година
До АнонименПреди време даваха един клип от центъра на Казанлък, в който па имаше некво брожение, орди египтяни изневиделица като река заляха центъра и сичку почерня. Кво беше тва, не повна, *** е симптом, че нещата не вървят на добре. Етноса брутално се плоди не само върху здравните, но и върху социалните осигуровки (аз затова и не внасям такива) и това става със съдействието на управляващи българи (уж, българи, де)
14
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако не е дошла полицията боя е щял да продължи докато остане само един жив,така е в джунглата.
13
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ежедневно ни съобщават кой с какви травми е, а няма нито ред за това, кой каква отговорност ще понесе! Няма ли един журналист да се разходи с камера по улиците на Казанлък, за да се види, че нещата ЕЖЕДНЕВНО са извън контрол заради характерните "особености и нрави" на въпросните индивиди?!? Поне в края на месеца като си видим фиша, ще сме наясно къде ще отидат парите ни от здравните осигуровки..Пропаднала история
12
0
 
6
 
! Отговори
Милиционер преди 1 година
До ПолициятаА, недей така, крили сме се;))) Бегахме от оня с брадвата;))), нал виде, как мааше с нея на клипа - клъц-клъц, не си е работа за едната заплата, а в същото време Исус ни четеше заупокойна молитва;))) Българите са лесна работа: набийш ги, те са оплачат на нашите шефове и ония покрият работата чрез районните прокурори и след тва, па бой, но египтяните са друга работа - брадви, лопати, кирки, мотики, тесли, коси, сичку влиза в употреба;)))
11
0
 
15
 
! Отговори
Най-голяма вина има преди 1 година
Полицията, че изобщо се е намесила, а не е оградила с кордон спартанците и да ги остави накрая да остане само един! И сега - изтекъл ти мозъка, те те лекуват..
10
0
 
29
 
! Отговори
Добрата новина е, че преди 1 година
трима са с травми, несъвместими с живота. Лошите новини обаче са 2 - първо, че само трима са с такива травми. Второ, че не е ясно колко хиляди ще се потрошат за поддържане на жизнените функции на индивиди, чиито травми и културни особеност са несъвместими с живота. Вероятно ще има трета и четвърта лоша новина, но ще ги чуем, след като близките на "загиналите в боя" обсадят болницата в търсене на сметка от лекарите и после в търсене на обезщетения за "причинена смъ.рт поради лекарска небрежност".
9
4
 
20
 
! Отговори
Полицията преди 1 година
В е страх да се намеси. Полицаите са се крили като плъхове. Тези жертви са на тяхната съвест. Иначе да бият българи по протестите могат
8
10
 
20
 
! Отговори
!!!!!!!!!!! преди 1 година
НАЙ ГОЛЯМА ВИНА ИМА ПОЛИЦИЯТА КОЯТО Я НЯМАШЕ НИКАКВА, МАКАР ЧЕ МИНГИЯНИТЕ СЕ МЛАТИХА ПОНЕ 30 мин. Изгонете всеки един полицай в Казанлък.
7
0
 
13
 
! Отговори
аааааа преди 1 година
това важно ли е та ни информирате всеки ден ?
6
2
 
13
 
! Отговори
Ама как бре преди 1 година
Да не се интересуваме,та това е,Б ъдещето на нацията!
5
1
 
19
 
! Отговори
Мечо пух преди 1 година
Колкото повече, толкова повече...
4
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имат ли здравни осигуровки тези?
3
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
айде стига сте ни занимавали с тия
2
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Несъвместими ама след месец са на банкомата за социал,нали? Като ги гледам как са се били в стил мексиканска банда тва е само спор за територия я за труженички я за джебчий или нещо друго.