Демерджиев: Ангел Христов е починал в България

Той не е влязъл в страната със самолет
5 юни 2023 18:58, Нели Христова
37
Демерджиев: Ангел Христов е починал в България
Снимка: БГНЕС

Всички полицейски сили в района на Дупница издирват всякакви веществени доказателства във връзка с починалия Ангел Христов, известен като един братята Галеви. Това обяви министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев на Капитан Андреево, където се откриват две нови ленти, предаде БНР.

Министърът съобщи, че Ангел Христов не е влязъл със самолет в страната. Тази информация е спекулация, защото са проверени всички камери по летищата и не е установено пристигането на такова лице, каза Демерджиев.

Според него вероятно Христов е преминал през сухопътна граница в час, когато не се проверяват документите за самоличност, или е преминал нелегално. Ангел Христов е починал в България, каза министърът и уточни, че се проверяват важни обстоятелства за настъпването на смъртта. След резултатите от аутопсията и други изследвания ще стане известно дали смъртта е естествена, или настъпила по насилствен начин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
Petar преди 10 месеца
Всеки знае че правителствените самолети не се проверяват. Много странни неща взеха да се случват след посещението на Президента в ЮАР, където има немалко издирвани българи, по специално от Дупница. Веска Маджидиева е една от тях. А ние с ЮАР имаме огромен стокообмен както е известно:) Както навремето Тиквун ходеше в ОАЕ и Дубай и ни разправяше, че агнета ще изнасяме, а то няма за нас. В същото време ОАЕ е единствената държава с банкова тайна!:) Таа...
34
0
 
1
 
! Отговори
А оня самолет? преди 10 месеца
Той не е влизал в страната със самолет?!?! Само аз ли се сетих за един самолет преди 2-3 години, на когото пътниците НЕ БЯХА проверявани на летище София и последваха страховити наказания-мъмрене и заплаха за подстригване нула номер? И до ден днешен не бе ясно кои са били пътниците? Е,сега вече за един е сигурно кой е бил,а?
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Е ... браво, Шерлок Холмс!!
32
0
 
7
 
! Отговори
Зоолог преди 10 месеца
Да бяха сложили едно куче за министър , поне щеше да лае като влиза някой нелегално или влиза престъпник, разбойник...! А те сложили някакво жалко пловдивско адвокатче !
31
0
 
4
 
! Отговори
Историк преди 10 месеца
Този зщо не се гръмне в кухата глава ? По-мижав и некадърен министър не е иамло в 1300 годишната ни история !
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Пък аз си помислих,че Костадинов и президента под натиска на Путин са го отровили щото е видял когато Простото Киро натискал Мустакатото Ленче на парапета и това щяло да бъде докладвано на Посолството /Посолствата и много щели да се ядосат неговите началници..
29
0
 
4
 
! Отговори
Гумичка за триене преди 10 месеца
Или е влезнал легално по време на обедната почивка или влезнал нелегално??????????? И тва кой го сложи на тая важна работа? Пресъздава мислите на български народ! Оставка бре господин ' предлагам две проверки' ! За три дни това ли измислиха?
28
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 10 месеца
Ииии колко умен тоз министър. Ангел Христов починал в България. Браво. А сега кажи как е влазъл. Това е работата на министъра.
27
0
 
3
 
! Отговори
Аааааа преди 10 месеца
Тоя до утре ли ще е министър?
26
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Хиляди пъти съм минавал гръцката граница и не се спомням случай в който гърците да са ме пуснали без проверка. Даже и в багажника ми ровиха и търсиха *** си. Ама намериха дедовия. Тоя е минал през зелена граница там нема никой. Минаваш като през турско гробище.
25
0
 
14
 
! Отговори
еле па тоя...ТУЛУП ! преди 10 месеца
Христов е преминал през сухопътна граница в час, когато не се проверяват документите за самоличност, или е преминал нелегално според МЕнИстЕрооо...Альоууу...г-н министър я ме светни мен в кой ЧАС не се проверяват документите на границата...питам за един мой приятел Пламен Галев да го зарадвам за Нова година....
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Маскари сте всичките, бивши агенти и ченгета, контрабандисти, и убийци! В затвора ви е мястото. Гласувам само с бюлетина ЗА Затвора!
23
0
 
12
 
! Отговори
ха-ха-хи...министър преди 10 месеца
Той не е влязъл в страната със самолет а е скочил с парашут от летяща чиния....изключително слабоумие...
22
0
 
4
 
! Отговори
Върл Левскар преди 10 месеца
А напускал ли е България ?След бурно връщане на пропуснатото...... не издържа сърцето ли ?Тук си е бил , тук ще остане .
21
0
 
9
 
! Отговори
мдааа преди 10 месеца
което поражда още повече въпроси ! всъщност доказано ли е на 101% че трупът е на добрия геле ??? другите въпроси по натам .
20
0
 
15
 
! Отговори
Тръгвай си преди 10 месеца
Че разсмиваш народа. Министър дето не знае кой влиза и излиза в кошарата
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Шенген ще улесни много мафиотите, бандитите, трафикантите, контрабандата, наркотрафика, нелегалната миграция. Ще имаме полза, като мафиотска държава.
18
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Бил си е в имението от 11 години. Приключихме случая. Бил е агент на МВР. Търчете да разкриете другия брат агент на МВР, а Пепи Еврото също май е агент на МВР.
17
0
 
0
 
! Отговори
a преди 10 месеца
До Алена: сменяй дилъра докато е време!
16
8
 
0
 
! Отговори
Алена преди 10 месеца
България беше изпаднала в невиждана политическа криза и единственото решение беше обединение в името на народа! Генерал Бойко Борисов подаде ръка на всички доказани демократични лидери, като г-н Борисов, г-жа Мария Габриел, г-н Христо Иванов, Генерал Атанас Атанасов, г-н Кирил Петков и хората живели в изгнание в чужбина започнаха да се завръщат усещайки просперитета, който ни очаква.