Разгневени майки: Учител опипва децата ни!

Позволявал си да подхвърля грозни фрази на младите момичета
20 апр 2015 13:52,
46
Разгневени майки: Учител опипва децата ни!
Снимка: Reuters, архив

Ученички от ОУ "Захари Стоянов" в пловдивския квартал "Коматево" разказват, че учителят им по физическо Здравко Караджов ги опипва в час. Друг учител пък удрял шамари и извивал ръце. Разгневени родители са се подписали под жалба, с която искат не само уволнението на палавия учител и неговия биещ колега, а и на директорката на училището, защото нехае за проблема.

Здравко Караджов си позволявал да подхвърля на момичетата неприлични фрази. "О, ти имаш вече ц...!", зарадвал се той на една шестокласничка.

Момичето твърди, че преди това преподавателят посегнал да пипне гърдите й. "Избутах го и му казах да се махне, а той се протегна към дупето ми", разказа тинейджърката.

"Това се случва отдавна в училището, но аз разбрах едва миналия ден, защото децата се срамуват", разказа бабата на пострадалата девойка - Велика Узунова.

Като подпитала познати деца какво става в час по физическо, другата внучка, която пък е третокласничка, обяснила: "И в нашия клас, бабо!". В паралелката с по-малките имало по-развито физически момиче, което учителят също задирял.

"Ако този човек действително се окаже педофил, няма място тук!", категорична е Велика пред в. "Стандарт". Тя не смее да каже на бащата на тинейджърката. Научи ли, ще скочи да се саморазправя и не искам да мисля до какво може да се стигне, тревожи се жената.

Друга ученичка разказва, че миналата година е била закачана от Здравко Караджов и че е виждало с очите си как преподавателят пуска ръце по краката на друга шестокласничка, под претекст че имало нужда да отпусне мускула с масаж.

Момичетата обясниха, че още през изминалата учебна година отишли и се оплакали на директорката Елена Щерева, а тя им обещала да провери и да разговаря с учителя.

"Опитваме се да избягваме Караджов по коридорите, но не можем да не влизаме в часа му, защото ще пише отсъствия, казват тинейджърките от 6 "а". В сигнала майките настояват да бъде освободена директорката Елена Щерева, защото не упражнява контрол. Искат уволнение и за учителя по физическо Здравко Караджов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ето панацеята когато един учител е строг. Набеждаваш и...прави каквото си искаш. Даскала си трае. Иначе...без работа
33
3
 
2
 
! Отговори
;;; преди 8 години
Ученичките нямат полуголи снимки във Фейсбук и т.н., както предположихте...Всичко, което е изписано е истина и се случва в часовете ни по физическо.
32
1
 
1
 
! Отговори
Не е сефте! 4. преди 8 години
"Я па ти! Син ми е завършил ВИФ! Защо да се интересува какво е станало с един ***?"Бях още съвсем младо момиче. Ако бях по-зряла, сигурно щях да й кажа с 2-3 изречения какво се очаква от един педагог, когато момиче сподели с него, че е в беда. Но нали бях на 20 г. и серт, казах й: "Вие сте *** и *** сте възпитали!" После излязох от това купе.Имала съм и свестни учители по физическо, но явно в тази категория има големи ***.
31
3
 
0
 
! Отговори
Не е сефте! 2. преди 8 години
Пак по време на следването ми, се случи да пътувам с влак от онези, по-старите, чиито вагони са разделени на купета. В моето купе пътуваха още няколко човека и сред тях - възрастна жена, която с гордост заяви, че синът й е учител по физическо в гимназия. После, пак с хвалебствен тон заразказва как флиртувал с ученичките и те били "луди по него", или поне той така е казал на майка си. Една от тях му казала, че иска да сподели нещо и признала, че е бременна от гаджето си, изплашена и не знае какво
30
0
 
2
 
! Отговори
Не е сефте! преди 8 години
Не фрази, намеци си позволяваше моят даскал по физическо. Друго не смееше да направи, защото това беше елитно основно училище в центъра на София и повечето родители бяха с възможности. А той беше силно комплексиран неуспял бивш спортист.По време на почивка в Пампорово, когато бях студентка, имаше друг такъв ***. Беше "педагог" в средношколски лагер и всеки път, когато срещнеше нашата компания, подхвърляше след студентките фрази с циничен подтекст, а ученичките му бяха около него.Продължавам
29
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На времето харесвах учителката по биология, страшно парче беше! Сочна...всичко и беше на място. Как да си поискаш ...социализъм...гепи ли те милицията и тупаници като пролетна градушка. А сега ..днес..ученичките са неспасяеми. Искат ли а и го правят, кой учител ще им устои. О темпора о море!
28
3
 
22
 
! Отговори
??? преди 8 години
Тези девойки да отидат на детектор на лъжата! Учителят също. Ако се окаже, че момичетата лъжат, какво правим? Днес бг ще се извини ли? Ще плати ли парична компенсация?Многе е лесно да се очерни един човек, а после много трудно се изчиства тази мръсотия.
27
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе тази развитата третокласничка колко години е повтаряла.Щото вторичните белези започват да се появяват в най -бързото си развитие към 5-ти класПо една случайност аз имах на времето 15 годишен съученик в 1-ви клас.И пак остана.И другото което ме стряска е ,че обвинителите са две сестри и бабата.Не защитавам никого ,но трябва да сме обективни.
26
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това, ако е истина, е безобразие, разбира се... Заслужава уволнение и забрана за всякаква педагогическа дейност този човек. И държавните органи сигурно ще се свършат работата. Обаче защо същите тези държавни органи защо мълчат като п...ки, когато 11 годишни ромки раждат??????????????? Ей това искам да знам!!!
25
15
 
6
 
! Отговори
:( преди 8 години
Такива трябва да бъдат бити до смърт. Дано се намерят 2-3 отговорни татковци да свършат тази работа.
24
5
 
20
 
! Отговори
Сашкина преди 8 години
Абе децата са големи фантазьори и ние в 6 клас говорихме че даскала по музика е тъкъв ,щото щипеше по бузките 1-2 момичета от класа и толкоз изкарахме го по голям педофил от Елвис и Чаплин взети заедно.Иначе *** на по 11 стават майки от 19 годишен мъж и нищо по въпроса а даскал масажирал по крака ученичка и се гърми и линчува човека...
23
5
 
25
 
! Отговори
Обективен преди 8 години
Журналистите побързаха да го осъдят, а е много вероятно човека да е набеден, защото не им пише шестици. Колкото до обарването, има си момичета, които сами се натискат за това, има и други, които не го правят, но едва ли този учител, чак толкова го сърбят ръцете.
22
6
 
12
 
! Отговори
354435 преди 8 години
Айде драма голяма. Всеки втори даскол по физическо плямпа такива работи
21
3
 
9
 
! Отговори
Огич до 10 и 13 преди 8 години
С този коментар се личи, че ти е харесвало, както и на някои твои съученички. 6 клас е вече, сърби ви, но това не променя факта, че е педофилско. Сега си жена на 40-45 години и това ти звучи възбуждащо, ама даваш лош пример с това, което казваш, не мислиш ли?! А и ако имаш дъщеря едва ли щеше да ти е приятно на нея да и се случва това.....
20
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
е да, ама ако това е някое ромлянче на 12 и роди, тогава няма проблем нали?
19
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** дегенератите са писали половината коментари. Когато четете измислени статии за еврогейовете и как в Дания щяли да позволят педофилията всички скачат и се плюнчат, а когато тука някакъв *** ви обарва и ви бие децата- то и по комунизъма си беше така?!
18
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тя и оная студентка дето я опипваше полицайката,какво излезе
17
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имам приятел треньор и той ми разказва с притеснение, неговите момичета започват секс от...12 годишни?!?!? Какво искате от 15-16-17-18 годишни ученички. Те така са се изпекли, че магат да спретнат чудесни номера с пълни "подробности".
16
3
 
17
 
! Отговори
... преди 8 години
Защо даскалките не ме опипваха и мене, туууу!
15
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Утре очаквайте по студията "разгневени родители" и три дни дъвка за журналята.