Крясъци и обиди в час! Нова арогантност в училище...

Ученици заснеха подигравката с учителката си и я качиха в интернет
21 апр 2016 07:00,
187
Крясъци и обиди в час! Нова арогантност в училище...
Кадър: Youtube

Нова срамна сцена на арогантност в училище доби публичност в социалните мрежи. Десетокласници от Професионалната гимназия "Никола Вапцаров" в Стара Загора сами заснеха невъзпитаното си поведение в час по английски и качиха видеото в социалните мрежи.

За няколко часа кадрите бяха гледани над 20 000 пъти.

В тях се вижда как момчетата крещят, пръскат се с вода от бутилки, разместват столове и чинове в класната стая. Безредието цари на фона на отчаяните опити на учителката да ги успокои и да въведе ред.

"Казах да оправите столовете", се чува да казва на висок глас педагожката. Но вместо това учениците отговарят с викове и подигравки.

За случая вече е уведомено просветното министерство. Очаква се то да обяви какви мерки ще бъдат предприети.

Регионалният инспектор по образование също е поел случая, предстоят разговори на класа с класния ръководител и директора.

Пред местни медии потърпевшата учителка споделя, че е много обидена от случилото се. Тя признава и че се замисля дали да не смени професията си, въпреки обичта си към нея.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
1
 
14
 
! Отговори
до 127 преди 8 години
деца iдиоти няма, но има деца с iдиотско поведение.
93
4
 
23
 
! Отговори
Кабул преди 8 години
Това са същите "млади, умни, красиви и образовани", които Плевнята нарече бъдещето на България, и с които реформастите направиха държавен преврат срещу измисления от централата на козяк-16 модел КОЙ, за да има "повече Нато в Европа", и по-малко България. Гледайте ги и им се радвайте на младите демократи. С българчета като тези на България не й трябват душмани, американци и бежанци. Тези юродчета са предостатъчни.
92
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И сега представете си близкото бъдеще на България ........... Много обнадеждаващо нали?
91
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Родители iдиоти отглеждат деца iдиоти - това са природните закони.
90
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
17+ години ходене на училище ражда неграмотни. За това въвеждат дуалната система.
89
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
просто трябва да има по-драстични наказания,като изключване за една година ,да си помислят как да се държат......или изключване завинаги.....или пък лишаване от право да се кандидатства във висше....или пък драстични глоби за родителите,....или пък лишаване от детските.....вероятно има и други неща да се измислят ,ако има воля за справяне с проблема
88
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никаква новост не е това поведение на учениците, ама никак! Много преди 2016 подобни неща са се случвали и в основни училища в по-ниски класове и това е от прехвалената демокрация. Да се направиш на "велик", на бунтар, да развалиш дисциплината в час, да осуетиш я контролна, я класна и да НЯМА последствия - това е велико за подрастващите. И след време изпълнителите говорят с гордост как са го направили, как учителя не можел да им се противопостави и те го "направили луд, за смях". Жалко нали?
87
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всичко, абсолютно всичко започва от образованието. Образованието е най-мощната индустрия, защото призвежда хора. И понеже на практика закрихме тази индустрия, сега ще берем горчивие плодове.
86
4
 
24
 
! Отговори
!!! Това е! преди 8 години
Анонименпреди 54 минутиУчители, какво чакате? С вас се гаврят, ученици,директори,родители.... защо стоите??? Организирайте се, напуснете...така си хабите здравето,спестете си това унижение! Цялата система е направена срещу вас, не го ли разбирате??? Напуснете,да ги видим после от къде ще си внесат учители
85
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Новото чалга поколение! Вие сте старото!
84
2
 
28
 
! Отговори
Shark преди 8 години
Родителите са виновни! Това е продължение на темата от вчера за забрана еца да играят в заведенията. Имаше хора, които много се палеха че сме мразели деца и т.н. ЕТО ТОВА СТАВА С ДЕЧИЦАТА, ОСТАВЕНИ ДА ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ ОЩЕ ОТ МАЛКИ!! РЕШЕНИЕТО Е ЕДНО -ДА СЕ ДАДАТ ПО-ГОЛЕМИ ПРАВОМОЩИЯ НА УЧИТЕЛИТЕ И ДИРЕКТОРИТЕ. ДА ИМАТ ПРАВО ДА НАКАЗВАТ СЕРИОЗНО, КАКВОТО И ДА ЗНАЧИ ТОВА И КОГАТО РОДИТЕЛИТЕ ОТИДАТ ДА СЕ САМОРАЗПРАВЯТ ДА ВИКАТ ПОЛИЦИЯ. ДРУГ НАЧИН С ТЕЯ ГАМЕНИ И РОДИТЕЛИТЕ ИМ,СЪЩО ГАМЕНИ,НЯМА
83
9
 
10
 
! Отговори
Dinosaurus преди 8 години
Вчера народният представител от Атака г-н Волен Сидеров бе осъден за пореден (девети?) път за хулиганско поведение; той с гордост прие присъдата и наказанието си. Всичките му прояви са все публични - подробно отразявани от всички медии Той е народен избранник и пример за обществено поведение - на младежта, но и на част от родителите. Да не говорим за Пеевски и въобще цирковете в НС. Що пък you tube да не послужи за изява?
82
1
 
17
 
! Отговори
До аз преди 8 години
Да, на времето. Сега и от час нямат право да ги гонят, а ако извикат родителя най-много учителката да го отнесе.
81
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В мое присъствие и в присъствие на други родители, дете е псувало и удряло, меко казано, учителката и съучениците си и не само това. Майката на въпросното дете също присъстваше. Реакцията към детето"Не така, бе мамо", като му се усмихваше мило. Към госпожата и родителите:"Те са още малки, не разбират. Той е много послушен."Става въпрос за дете в трети клас.
80
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ученил Да ви се молят ли искате? В училището учителят е шефа, но всичко се обърна.Сега ученика е шефа, а учителя го направиха подчинен на *** пубери.Учудвам се,че все още има учители.
79
10
 
10
 
! Отговори
Родолюбец преди 8 години
След 1944 г. мъжете престанаха да слушат Бог, жените престанаха да слушат мъжете, а децата - родителите си. Резултатът всички го виждаме - пълна анархия и хаос!
78
2
 
29
 
! Отговори
До 106 преди 8 години
Не мога да се съглася. Учителите много добре знаят как да се оправят с такива индивиди, Но ако си позволят да го направят ще се простят с професията си и 99% ще получат пердах от родителите на тези "умни, интелигентни и възпитани дечица".
77
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ами така е,щом на 15 годишна пикла и се подаряват 5 000 за цици,на синчето - мотор и купена книжка.....то училището не е възпиталище. това е работа на родителите! никакви компютри,смартфони,скъпи маратонки,пиърсинги.джобни.....боб,леща...боб,леща.... а в събота-варени картофи. в почивките - бой! като не става с добро,обърнете монетата.утре от тези *** ще излезнат безработни крадци,наркомани - вредни за себе си,вредни и за околните ***!
76
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички средни Училища трябва да бъдат закрити , абсолютно ненужни остарели паралелки останали от Живковия Комунизъм
75
4
 
15
 
! Отговори
Родолюбец преди 8 години
Дотук водят евроатлантическите "ценности", либерализма и безбожния юдео-масонски режим, продължаващ от 1944 г. до днес."Ще дойде време когато от училищата ще излизат такива неща, че ще ви настръхнат косите" св. Козма Етолийски