Тройки за празен лист!? Проф. Докова: Няма такова нещо!

Бог ще накаже студента, за това, което направи, отсече професорката
18 юни 2017 12:52,
125
Тройки за празен лист!? Проф. Докова: Няма такова нещо!
Снимка: УНСС

Проф. Соня Докова, която бе уличена, че пуска студенти с празни изпитни листове, заяви, че единствената й вина е, че е допуснала до изпит студента Кезим Медев, подал оплакването срещу нея.

"Това лице не трябваше да го допускам. По правилника той трябва да присъства на упражненията и на част от лекциите. А е идвал само веднъж на упражненията, и веднъж – на лекциите. Смятам, че него Бог ще го накаже за това, което направи", каза тя пред "Нова тв".

Още по темата

Преподавателката по Геоикономика и регионално развитие предизвика критики, след като се разбра, че по време на изпит е предложила да пише "Среден 3" на студентите, предали празни изпитни листове.

Студентът  Кезим Медев подаде оплакване срещу нея в социалните мрежи, а после и към университета, а проф. Докова напусна УНСС.

"Такова нещо е нямало. На изпита влязоха квестори, раздадоха листове. Минаха около 20 минути от изпита. Тогава казах на студентите, че който смята, че отговаря на текущата си оценка, може да излезе", разказа тя, като уточни, че написаните от нея оценки "Среден 3" са били на базата на текущия контрол през семестъра.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
18
 
! Отговори
упс... преди 6 години
Хайде, сега един виц да разредим малко атмосферата:Прибира се синът от София с диплома за инжинер.Майката тръгва по роднини и съседи да се хвали със сина си.Но, нещеш ли, синът й се простодил!Майка му му казва:- Хаде, детето ми да те водя на доктор, при сина на една позната, миналата година и той завърши медицина- Не ща мЪ мамо, страх ме е!- Защо бе рожбо, вече си голям!- Уф, мъ мамо, като знам какъв инжинер съм аз и като си помисля, че и доктора е като мене, тръпки ме побиват!
28
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато фактите говорят, и боговете на Докова мълчат, са казали древните римски професори. Юпитер мълчи като пън.
27
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не. Бог наказа Докова. Тоя е негов човек.
26
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Минаха около 20 минути от изпита. Тогава казах на студентите, че който смята, че отговаря на текущата си оценка, може да излезе"++++За кво да се морят въобще да ходят на изпит. Направо да си почиват вкъщи и да пращат мангизите по банков път
25
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От вишето образование признавам само инженерните специалности, физиките, химиите математическите и медиците. Всичко друго е разтягане на локуми.
24
0
 
9
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
А докторите ни в чужбина много ги клйопат! Парамедик с диплома егати кефа! После се върнат и се надуват какъф богат опит имали!
23
10
 
11
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Защо си мислите че в чужбина не са същите *** в моята работа всеки ден се сблъсквам със всякакви *** с дипломи от чежбина!
22
0
 
30
 
! Отговори
олеле преди 6 години
В началото като прочетох си помислих, че е възможно малкия др.ишльо да и е свил някакъв измислен номер. Сега, обаче, като и чета обясненията и най-вече религиозната нотка за наказване свише на някой си пикльо си мисля, че е бая изкукала тази жена. Жалко, че в УНСС и СУ е пълно с откачал.ки, които и някога нещо да са знаели вече отдавна са го забравили и сами си говорят
21
2
 
30
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
За УНСС от години се знае че записваш плашаш и завършваш без никакъв проблем
20
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На ЕС не им трябват умни, трябват им келнери и общаци умни те си имат всичко е едно лицемерие. ЕС отдавна да беше натиснал за съдебната реформа, образованието и здравеопаването. Колкото ни е по-разбито всичко толкова по-добре за тях. Сега вижте с храните спокойно могат да кажат произвеждайте си като много разбирате по-хубави храни, няма да ви храним повече . Наблягат на магистрали за да може НАТО да се придвижва при нужда насам-натам и туй е.
19
2
 
13
 
! Отговори
Преподавател преди 6 години
Изпитът е нещо сериозно, това е проверка на знанията на студента и косвено - на работата на преподавателя. Ако се подценява от самите преподаватели, толкова по-зле! След като проф. Докова е решила да остави оценката, получена през семестъра, защо изобщо провежда изпит? Само за да получи допълнителното заплащане? Скъпо й е излязло! Всъщност, няма пропуск на преподавателя, останал незабелязан от студентите! И неразпространен от тях! Сега е толкова лесно, те и без това са по цял ден в мрежите.
18
1
 
15
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Скоро водих детето на лекар в частна клиника скъпо платена,докторката уж имала дългогодишен опит в чужбина.Четеше в интернет и сверяваше изследванията и всеки ден назначавше нови.Държеше се все едно е врачка само дето не ми иска за разваляне на магия тя ги искаше за прегледи.
17
1
 
21
 
! Отговори
Дива преди 6 години
Ами браво!То всичко в България е такова и затова сме на този хал!Пълно обезценяване на висшето образование!Може ли на 6 млн.България да има 50 висши учебни заведения?!Ами в Европа сме и нека политиците видят това!Ама какво да видят "горките",те са заети да печелят!
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оценка от изпит нали се записва в протокол за проведен изпит с датата нужен за факултета и администрацията от отдел учебен за внасяне на името на явилия се за изпит с подиса на квестори щом ги има,и в студенската книжка на явилия се студент с личните данни за сравнение където трябва и преди туй да са вписани оценките от текущия контрол-контролни,проект,реферати на тема,щом ги няма значи не може да се явява на изпит,автоматично отпада няма защо да пише даже друг да е седнал заради него за отличен
15
1
 
31
 
! Отговори
инженер преди 6 години
Пичове , радвайте се, че в УНСС се минава лесно и не ви искат да учите. Щото тези неща които ви преподават след това няма да ви потрябват.При нас в Техническия за две страници формули се чудеха дали да те пуснат, а тоя реве, че им предлагат тройки и четворки без да ги изпитват.
14
8
 
4
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
ГЕРП ПОБЕДАААА,ВАШТА МАМАААААА!
13
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
преди Бог ще го накажат колегите на подкупния професор,защото и те са същите. горкото момче,няма да види взет изпит повече.
12
3
 
17
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Нормално е иначе Бойко от къде ще си набави нови калинки!
11
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо слагате минуси бе диваци ? Aми лекувайте се при някой хирург, който наполовина знае как да ви направи операция на апендисита или нещо щото имал 3. И вие май сте от тия ''висшисти'' !
10
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То и Боко-тиквата толкова е генерал колкото тая е професор.Дори Тиквоний се е уредил със степен "Кандидат на науките".Този факт е достатъчно показателен какъв разграден двор е образованието в Бг.Всички научни звания след 1989 в Бг нямат никаква стойност.