Тройки за празен лист!? Проф. Докова: Няма такова нещо!

Бог ще накаже студента, за това, което направи, отсече професорката
18 юни 2017 12:52,
125
Тройки за празен лист!? Проф. Докова: Няма такова нещо!
Снимка: УНСС

Проф. Соня Докова, която бе уличена, че пуска студенти с празни изпитни листове, заяви, че единствената й вина е, че е допуснала до изпит студента Кезим Медев, подал оплакването срещу нея.

"Това лице не трябваше да го допускам. По правилника той трябва да присъства на упражненията и на част от лекциите. А е идвал само веднъж на упражненията, и веднъж – на лекциите. Смятам, че него Бог ще го накаже за това, което направи", каза тя пред "Нова тв".

Още по темата

Преподавателката по Геоикономика и регионално развитие предизвика критики, след като се разбра, че по време на изпит е предложила да пише "Среден 3" на студентите, предали празни изпитни листове.

Студентът  Кезим Медев подаде оплакване срещу нея в социалните мрежи, а после и към университета, а проф. Докова напусна УНСС.

"Такова нещо е нямало. На изпита влязоха квестори, раздадоха листове. Минаха около 20 минути от изпита. Тогава казах на студентите, че който смята, че отговаря на текущата си оценка, може да излезе", разказа тя, като уточни, че написаните от нея оценки "Среден 3" са били на базата на текущия контрол през семестъра.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари