Кезим Медев – горд, че е в УНСС, иска да работи за имиджа му!

Той пожела "единствено здраве" на проф. Соня Докова
19 юни 2017 09:45,
64
Кезим Медев – горд, че е в УНСС, иска да работи за имиджа му!
Снимка: Кезим Медев, Facebook

"Пожелавам на проф. Докова единствено здраве", заяви студентът Кезим Медев. Именно негов пост във Facebook сигнализира за нередности по време на изпит в Университета за национално и световно стопанство (УНСС).

Той разказа как по време на изпит преподавател в университета е написала тройки и четворки на студенти, предали празни листи.

Още по темата

Вчера проф. Соня Докова коментира, че думите на Кезим Медев не са истина, а тя е писала оценките на база текущ контрол. Тя добави и че: "Бог ще го накаже за действията му!"

"С мен се свързаха много студенти и преподаватели – някои ме подкрепят, други не", добави той.

Попитан мислил ли е да учи в чужбина Кезим отговори, че е мислил, но финансовите условия са тежки: "Не съжалявам, че съм останал тук и се гордея с университета си".

По думите му не е лесно да се завърши УНСС, както се коментира в обществото.

"Ако не съм подготвен за даден изпит, не мога да го взема... Искам да работя за добрия имидж на университета", категоричен е Кезим.

Засега младото момче не си представя да се занимавам с политика.

"Сега мисля само за завършването си. След това мисля да се занимавам с нещо мое", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
12
 
17
 
! Отговори
Shopp преди 6 години
Фактът, че тъппата професорка намесва Господ, говори много...Просто няма аргументи.Това е психопатия, да кълнеш и да призоваваш Божието наказание.Означава, че е яко наранена и при удобен случай би убивала.Настъпена змия, с една дума...
17
8
 
25
 
! Отговори
плюк преди 6 години
комплексар. много са ми интересни на 20 години като се стегнат с костюми и вратовръзки. Гони бърза слава и евтин пиар. Не му вярвам
16
6
 
28
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Стига с тези глупости! Такова нещо като да те освободят от изпит с оценка от текущ контрол НЯМА! Това не е средно училище, в което да има периодичнои контролни и едно класно, на базата на които се формира оценка! В УНСС никой не пише "текущи оценки"! Ако си събрал необходимия брой присъствия на упражнения те допускат на изпит или по някои предмети - защита на курсова работа! Въпросните текущи оценки са извинението на такива като Докова, на които не им се занимава да изпитват или ще поискат пари.
15
0
 
14
 
! Отговори
741 преди 6 години
Обувките говорят много винаги.
14
3
 
10
 
! Отговори
аз преди 6 години
А защо си правят труда да ходят на изпит? Не може ли през семестъра да си ги изпита и да не се занимават после? Защо има освобождаване на база текущ контрол? За това ли са записвали висше - да се напънат да изкарат точки или оценки за 2 месеца и после 3? Защо им е дала тази възможност чак 20 мин след началото, преди това не са ли били за 3? Ако си за тройките по-добре се отказвай и освобождавай място за някой който ще учи.
13
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спомням си навремето в студ.съвет все подлизурковци и меки китки участваха. Този ли политик ще става? Този ли ще крои бъдещето на държавата ни?
12
1
 
29
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Как са е барнал....не ходи на упражнения и на лекции ама купил възела...готов е да управлява свинарника....
11
2
 
13
 
! Отговори
до 8 преди 6 години
и участниците в разни "прайд"-ове
10
8
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По мое време който не можеха да го приемат никъде другаде, записваше в УНСС. Като си спомня какви *** завършиха там ...
9
18
 
27
 
! Отговори
don преди 6 години
Долна *** изпълняваща политически поръчки.Целта не е преподавателката , а много по нависоко се цели.Тройките са от текущ контрол а за повече допълнително се изпитва.От колко изпита се освобождават студентите от текущ контрол и други изисквания и там ли преподавателите са " корумпирани " по критерий те на тоз " *** "Така си прави само анти реклама.Или ако бъде скъсан на някой изпит да се прави на дескриминиран.първо да научи българския книжовно шом иска да става вишист
8
13
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой ходи с костюм и вратовръзка на лекции? Само комплексарите.
7
15
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много ги обичам такива порковци. Той си бил за двойка, ама писал (съчинения по картинки от снощната чалготека) и получил 2ка, а другите предали празен лист и имали 3ка и както се казва, важното е не на него да му е добре,а на другите да им е зле...Най-вероятно този чист българин(с типично българско име) ще се наложи бързичко да си смени университета, за да избяга от казармата, там където го очаква.
6
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той бате Бойко като го питаха и казваше че засега не мисли да се занимава с политика, ама още на следващата година се кандидатира за премиер. И този натам е тръгнал. Печели имидж за да го изберат.
5
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уау, защо цензурирате П. О. М. А. К.?
4
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-скоро е ***- българин
3
15
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това младо депесарско връзкарче се готви да стане депутат и да ни краде.
2
35
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на момчето. Жалко ,че не му се занимава с политика. България има нужда от такива хора.
1
18
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на турчето че извади на бял свят какви неща стават в така наречените БГ "университети".Не че не си го знаехме и преди това де.