Без заверка: Сметната палата не одобри бюджета на СУ

Причината била невярна представа за финансовото състояние на ВУЗ-а
Обновена: 18 юли 2017 07:01 | 17 юли 2017 22:40, Венцислава Вельова
22

2425 гледания   |  Още видео
Сметната палата отказа да завери годишния финансов отчет на Софийския университет "Св. Климент Охридски" за миналата година, съобщи Bulgaria ON AIR.

Причината - невярна представа за неговото финансово състояние и имущество. Проблеми със заверката на финансовите си отчети висшето учебно заведение има от 2012 година.

От университета уверяват, че ще подобрят финансовата си дисциплина и следващият одит ще бъде одобрен.


22
Още от
Напиши коментар Коментари
9
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До за СУ

Виж Шанхайската Класация на университетите за 2017г. - Физическия факултет - Физика е преди Свободния университет в Берлин , Университета Щутгард и др.. на 301-350 място
8
2
 
2
 
! Отговори
vlady преди 1 месец
В СУ преподава изтъкнатия икономист проф. Ал. Томов, създал две фундаментални икономически теории - теория за ширпотребата и социалдемократически икономически модел и приложил ги успешно в Кремиковци и ЦСКА. Редно е да се прилагат неговите разработки, най-добре е той да управлява лично финансите на университета.
7
1
 
0
 
! Отговори
ул. княз Борис преди 1 месец
Хотелът св Теорги в София на ул. Княз Борис близо до бул Патриарх Евтимий е построен на дарено място с къща на Славянския факултет на СУ. Какво направи университета. Започна строене на хотела в най- бедните години за СУ и по време на стачки за пари. Сега чий е този хотел....
Много ненаситници има за съжаление в този СУ.
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Корупцията е начин на управление на колонията .. най-важното в схемата е всички корумпета да си държат накраденото в американски банки.. И да пращат децата си да учат в САЩ..
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този одитора нещо лъже.. Я да видим лошата схема .. Всеки факултет няма касиер , и какво става трябва да бъде предоставен служебен аванс на някой да си харчи дребни пари за месеца .. Как ще стане по банков на личната му сметка. може да ги лапне някоя банка ако не си е платил кредита.
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
САЩ и Сорос все СУ и БАН са им криви..
3
2
 
1
 
! Отговори
Надето преди 1 месец
До 1

Няма общо с темата,но Джеймс Патерсън просто кърти.
Няма една лошо написана книга.
2
1
 
1
 
! Отговори
Slow motion преди 1 месец
Гледайте напрегнатия трилър с Джерард Бътлър и Джейми Фокс 'Смъртоносен противник'.Гледайте още 'Съседското момче' с Дженифър Лопес,друг напрегнат трилър.
1
0
 
2
 
! Отговори
Пеги Уеб преди 1 месец
Четете вълшебната книга на Пеги Уеб 'Докоснат от ангели' за добро настроение и много вдъхновение.Ако искате да прочетете нещо по-хард горещо препоръчвам 'Двойна заплаха' от Джеймс Патерсън.Приятно четене!