Наказание в забавачка: Дете, само в стая, със сапунисани очи!

Според учителката то било изцапано и тя измила лицето му
8 сеп 2017 14:00,
65
Наказание в забавачка: Дете, само в стая, със сапунисани очи!
Снимка: архив Reuters

Пореден сигнал за агресия в детска градина идва от Стара Загора.

Майка на малчуган, посещаващ детска градина "Мечо пух" сподели в социалните мрежи, че детето й е било бито.

Малчуганът разказал, че е бил бит от госпожата, защото не слушал и бягал в двора. Заради това бил наказан, като е затворен сам в стая, а очите му били сапунисани.

Още по темата

Майката видяла синините по телцето му, след като вчера отишла да го вземе. Госпожата, която била на смяна, не знаела какво се е случило.

Учителката разказала, че не е удряла детето. Било изцапано и затова просто измила лицето му. Завела го в самостоятелна стая, за да разговаря с него, защото отказало да се храни и започнало да хвърля приборите по земята.

От Община Стара Загора разпоредиха незабавна проверка в детска градина "Мечо пух".

"По-големият проблем е този белег, който е останал тук – вероятно или самото дете по твърдение на учителката – си е удряло главичката, имало такъв маниер понякога, когато е изнервен, или е блъснат – това не можем да го твърдим за съжаление", заяви пред БНТ Иванка Сотирова, зам.-кмет на Община Стара Загора.

"Сега от тук нататък следват съответни наказания. И те ще бъдат много категорични и строги, защото напоследък всички сме много чувствителни. Аз заставам зад това, че трябва да бъдем много търпеливи към децата, особено към децата с такива особени образователни потребности деца", увери заместник-кметът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
РАБОТЯ ПОВЕЧЕ ОТ 30 Г С ДЕЦА- ПРЕДЛАГАМ НЕЩО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЕЛЕМЕНТАРНО НОРМАТИВНО ДА СЕ УРЕДИ ПРЕСТОЯ НА БЕЗРАБОТНИТЕ РОДИТЕЛИ В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ- НАЙ ВЕЧЕ РОДИТЕЛИ НА АГРЕСИВНИ ДЕЦА, КОИТО БИЯТ, РИТАТ, ХАПЯТ, ХВЪРЛЯТ ПРЕДМЕТИ И СТОЛОВЕ. ДЕЦАТА ИМАТ ПРАВА ЗАЩИТЕНИ ОТ ХАРТАТА ПО ПРАВАТА НА ДЕЦАТА В САЛАМАНКА. МИСЛЯ ЧЕ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ЖЕСТОКОСТ КЪМ ДЕТЕТО ДА СЕ ОТДЕЛЯ ОТ МАЙКАТА/ ДОРИ ЖИВОТНИТЕ НЕ ГО ПРАВЯТ/-ТАКА КАКТО В ГЕРМАНИЯ ГРУПИТЕ СА ПО 6 ДЕЦА, А РОДИТЕЛИТЕ ОСТАВАТ ДО ТЯХ 2 МЕС. ЗА АДАПТАЦИЯ
56
1
 
4
 
! Отговори
Истината е преди 6 години
че и децата са невъзможно разглезени и невъзпитани.И също така персонала е неспособен.Аз от учителките в детската градина имам най-хубави спомени, с някои поддържам контакт и до днес,чувствам ги като втори майки.А за камерите съм напълно за.Но дали ако ги сложим и у вас няма да видим как пердашите детенцето си в пристъп на ярост, както наскоро видях в един магазин майка да бие през лицето детето ,че и иска нещо, а отстрани бащата стоеше уплашен,да не отнесе и той един шамар
55
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пък имам спомени от първи клас,вместо да ми обясни спокойно уродката ми удари шамар който никога няма да забравя,после вкъщи с майка ми спокойно седнахме и полека-лека разгадахме как се решават задачите със скоби заради които изядох шамара и от които вероятно според т...пачката "учителка"ми зависеше живота!Такива бяха а сегашните или са вече същите одъртели скочубри,или на същия акъл празнолейки!После им е криво че не ги бръснат за слива и им се подиграват учениците!
54
0
 
24
 
! Отговори
Ива преди 6 години
Аз съм на 33 години, ходила съм на детска градина до 1989 г. и имам ужасни спомени- учителките бяха груби, удряли са ме, насилваха ме да ям неща, които не понасям и до днес. Със страх отивах в столовата на обяд. Това са всичко друго, но не и педагогически похвати. Затова вярвам, че доста от получилите гласност случаи на насилие в градините и яслите са реалност. Просто на времето никой не смееше да възрази на безцеремонно и грубо отношение. А сега по-малко хора са склонни да се примиряват.
53
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ревете срещу учителките, а срещу управляващите, които ги принуждават за по- евтино да тъпчат групите с по 100 деца. И учителката е човешко същество и също има предел на издържливостта, който не зависи от старанието й. Точка.
52
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
на тези учителки им пожелавам най-лошото! просто нямам силли вече от тези нечовешки безобразия, как да живеч с детето си в тая мафиотска държава, няма съд, няма присъда за престъпниците
51
4
 
12
 
! Отговори
Тя преди 6 години
До 11111Една учителка Без да ни заплашвате с вендети , камери, отмъщения и др., съвсем откровено да знаеш, че вече изобщо няма желаещи да работят в ясли и градини. Хващат се само пенсионерки на по 65-70 години, но след 6.7 месеца и те напускат. Не вярваш? Посети първата ясла или градина до вас. До три- четири години, забавачките ще се самозакрият, ще има много чакащи деца, но нито един кандидат за работа. Обзалагаме ли се?
50
1
 
4
 
! Отговори
до Анонимния, дето преди 6 години
иска бабитеАй ся, остана и баба Пена от Горно Нанадолнище да дава оценки и да е коректив, дремейки цял ден в групата. Много си ***, Саше. Или майката, дето освен биографията на Преслава и роклите по мола, няма хабер от света. Те ли ще определят кое как? Я си изпий хапчетата, моля!
49
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе вий сте интересни хора! От никого не изисквате толкова - нито от политиците, от които най- много зависи живота на децата ви, нито от полицията, нито от съдебната система, дето толерира агресията и престъпността и още повече осакатява децата ви, само сте се вперили в даскалиците. Няма как всичко да е гнило, па даскалиците идеални и безгрешни. Те са отражение на останалите и няма как да е по друг начин.
48
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен Пич, най- мразещи децата често са самите родители. Детето им пречи на мача, бирата или фейса, разтикват го набързо с нещо да играе само, та да мълчи и дотам. После започват проблемите. Наблюдавай по площадките или барчетата, пълни с родители ***, дето дънят Азис и жулят нета.
47
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НЕЗАБАВНО закриване на детските градини! Майки и баби с претенции до Бога, не успели да възпитат само едно дете, а го превърнали в лигаво гевезе, ДА СИ ГИ ГЛЕДАТ по образец у тях! Ние ще следим процеса.
46
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Незабавни нормативни промени- родители и баби които не работят да са плътно с децата си в градината- така ще има доверие и ще наблюдават тяхното поведение в социална среда- не може родителите да застават в страни и да наблюдават безучастно, да назидават- НЯМА ЛОГИКА РОДИТЕЛИТЕ ДА НЕ РАБОТЯТ А ДЕЦАТА ДА ПОСЕЩАВАТ ИНСТИТУЦИЯ ОТ 7 ДО 19 ЧАСА ТОВА НАРУШАВА ПРАВАТА НА ДЕТЕТО. ДЕТЕТО ИМА ПРАВА ДА СИ СПОМНИМ ДЕКЛАРАЦИЯТА ОТ САЛАМАНКА- ДЕЦАТА ПЛЪТНО ДО РОДИТЕЛИТЕ.
45
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Извън темата, но актуален въпрос - защо се разрешава гейое да преподават в училищата , видимо доказали се гейове1 По-страно е това от насапунените очички.
44
6
 
12
 
! Отговори
гошо тъпото преди 6 години
като е с потребности майка му да му ги покрива
43
0
 
6
 
! Отговори
********* преди 6 години
До Анонимен Всяко дете е със специални нужди. Когато се родят не могат да говорят, не могат да ходят и дори трудно се хранят. Да са живи и здрави майките , които изграждат хора. Моля, не бъдете краен в оценките си.
42
2
 
1
 
! Отговори
. преди 6 години
В тоя град детски учителки поетеси издават стихосбирки със стихове за Бог, а вечер същите бродят разпасани из дискотеките. Crazy.
41
5
 
8
 
! Отговори
Бивш заралия преди 6 години
Беше град - някога. Сега е западащо, полуцганско село. Няма нито бъдеще за младите, нито нищо.
40
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Майки с претенции обикновено правят такива измислени скандали, за да "насадят" противната им госпожа.Само че това детенце като порасне ще стане клиент на съда и прокуратурата .
39
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЩОМ Е " ДЕТЕ С ОСОБЕНИ ОБРАЗОВАТЕЛНИ ПОТРЕБНОСТИ", работата е ясна. Поредното *** отче, като онзи убиец в Бургас.
38
8
 
5
 
! Отговори
Бивш заралия преди 6 години
Отвратителен град, добре че се махнах.