Нинова за учителите: Те заслужават най-голямо уважение!

А учениците да четат повече, защото усилията им ще бъдат възнаградени
38
Нинова за учителите: Те заслужават най-голямо уважение!
Снимка: БСП

Червената шефка избра да отиде на тържественото откриване на учебната година в НГДЕК „Свети Константин Кирил Философ“, училището, което е завършила, за първия учебен ден.

Още по темата

"Образованието и науката движат света напред. Хората, които са се посветили на тази кауза, заслужават най-голямо уважение. Скъпи учители, бъдете благословени за труда си. Но не бива да ги оставяме сами в тази трудна мисия. Ние, родителите, сме техният пръв помощник във възпитанието и образоването на децата ни. Семейството и семейната среда са неразделна част от отглеждането на здраво и умно поколение“, каза тя, цитирана от пресцентъра на БСП.

Нинова не пропусна да поздрави и първокласниците и им пожела да четат повече, защото усилията им, ще се  върнат десетократно в бъдеще.

$Образовани ученици днес, ще бъдете реализирани хора утре. Бъдете здрави и щастливи. На моите учители от Националната гимназия за древни езици и култури "Константин Кирил Философ"- признателност и поклон. Сигурно сме ви ядосвали понякога, но не ви посрамихме- в ученето и в резултатите. Пожелавам на учениците в класическата гимназия свободен дух, дръжте високо мотото на училището - "помогни ми да те возвися" и дерзaйте "per aspera ad astra" На добър час на всички!", заяви тя.

Събитието се състоя пред Национална библиотека "Св. св. Кирил и Методий".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нинова,я стани една учителка,да те уважават хората.Какво се се запънала шеФ на БСПто да бъдеш.Без партии може,без учители НЕ.
27
1
 
9
 
! Отговори
ПЕНКО преди 4 години
ТОЧНО УЧИТЕЛИТЕ СА ВИНОВНИ- НА 50% -ЗА ЦЯЛАТА НАСЛЕДСТВЕННА ПАРТОКРАТСКА *** НА БКП !!!!!!!!!!!!
26
3
 
13
 
! Отговори
Алчни за власт преди 4 години
- Някой може ли да каже - реално БСП какво добро са сторили за народа ни? - Нищо! Нула! Геврек!
25
4
 
15
 
! Отговори
Методи преди 4 години
Учителите заслужават най- голямо уважение, а тези от БСП - най- голямо презрение!
24
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ние, родителите, сме техният пръв помощник във възпитанието и образоването на децата ни.а ти по телефона ли възпитаваше сина си докато учи в САЩ?
23
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
" Вижте колко съм мила с вас,. Сега протестирайте а на избори гласувайте за БСП. Ние ще ви дадем ... ще ви дадем.... ще ви дадем .... :)
22
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нинова: "Те заслужават най-голямо уважение!"Нинова да каже кои заслужават по-малко уважение, кои най-малко уважение и кои никакво уважение - медицинските работници ли, полицаите ли, шофьорите ли, военните ли, хората на полето ли, продавачите ли, работниците във фирмите ли, строителите ли, детските учители ли, пенсионерите ли,...!Такъв безочлив и лицемерен популизъм само от червените русофилски мафиоти може човек да чуе !
21
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знам но е странно бсп да подкрепя образованието и учителите, а герб и техния идол с една прочетена книга да мълчат??? Фандъкова все едно не е кмет какво разрешение ли чака от борисов за да каже нещо?
20
10
 
8
 
! Отговори
Панталей Партизанина преди 4 години
Г-жа Нинова в самата си същност е жена на знанието! Но също така тя мъдро прилага това знание чрез политическа дейност в полза на бедните! Ето защо тя е всъщност един учител-будител който с факел в ръка си проправя път сред тъмното герберско незнание и некомпетентност!За да освети правилния социалистически път и да преведе хората към справедливо управление на БСП, така както безстрашния Мойсей е превел евреите през червено море към спасението! Победа!
19
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Уважението трябва да се заслужи.С образование 3 да преподават на отлични математици, практика е, има примери.С няколко месечни курсове на 50 години, някой да преподава информатика, да пълни главите на децата с незнание и непохватността си.Има много хора, искат да се пенсионират, трябва им стаж, държавата ни е такава.Аако аз съм министър, ще имам много висок критерий за учител.Имам и за политик, но какво от това.Норвегия е 5 млн. има 169 депутата, а ние 240калинки.
18
1
 
22
 
! Отговори
----------- преди 4 години
Когато бяхте на власт защо не им вдигнахте заплатите.Сега само говорите като Радев и си правите PR.
17
2
 
19
 
! Отговори
Унуфри преди 4 години
Кака Нела иска пенсионерки облъчени с комунизъм да продължават да втълпяват на децата ни, че Андрешко е положителен герой, борец срещу фашизма и империализма...
16
3
 
8
 
! Отговори
Тръба преди 4 години
Тревопасно на хранилка, дето не е изработило два лева през живота си не може да бъде учител. Единственият дето може да те научи на нещо полезно е директорът. Всичката останала *** не става за нищо. Във ВУЗовете има тук-там някой качествен преподавател. Такъв дето е доцент, или професор и се занимава с реален бизнес. Проблемът е, че ценоразписа е брутален и пак не е оферта. Освен това СИСТЕМАТА ги заставя да говорят определени неща. Някои теми дори са табу.
15
2
 
14
 
! Отговори
да преди 4 години
се издири и накаже учителката по аритметика на ТАЯ,научила я само на СЪБИРАНЕ/крадене/на изваждане /даване/НЕ
14
2
 
18
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Като са в опозиция БСП са големи въртиопашки, само и само да се докопат пак до големите пари от властта. Но дойдат ли на власт - забравят, че хората изобщо съществуват, понеже трябва да наваксат с грабенето. Лицемери, комунисти...
13
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
A ПЪК УЧЕНИЦИТЕ *** ЗAСЛУЖAВAТ ГУЛAГ И РAЗСТРЕЛ НA БРAЗДAТA, ЗAЩOТО ИСКAТ AМЕРИКAНСКA ДЪВКA OТ КОРЕКОМ
12
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименАми това е другарката на другаря Борисов. Не понасям едни комунисти когато се качват на гърба на другите комунисти за да се извися може би...От едно котило сте ,наглостта и лакомията им е като на две капки вода. Боже ,боже преоблякъл се Илия и пак в тия ...
11
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До даскал Пандо 9Не при куклата на конци Орешарски - още при Тошо си беше официална комуноидна политика - де-що е грамотно и читаво - под ножа и в мизерия, белким прогледналото не отвори очите и на някой друг.Всичко прогледнало взимаше - инженер, лекар, учител, научен сътрудник, взимаше най-много три пъти по-ниска заплата от "работническата-класа", която нищо не работеше в изцяло дотираната прехвалена "индустрия", затова пък усилено пропагандираше към чедата си мисията "оти да учиш..."
10
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До писна миА не ти ли писан че каквито бяха предишните такива са и днешните ?
9
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А бе тая коя беше? Тя е с единия крак извън БСП-то! Махнете си я че ви пречи!