Днес излиза първото класиране на кандидат-студенти в СУ и УНСС

За второ класиране документите трябва да се подадат в периода от 8 до 10 юли
7 юли 2020 09:10, Ния Христова
4
Днес излиза първото класиране на кандидат-студенти в СУ и УНСС
Снимка: БГНЕС
Днес трябва да бъде обявено първото класиране на кандидат-студенти в Софийския университет "Св. Климент Охридски" и в Университета за национално и световно стопанство.
 
Класираните кандидати за Софийския университет могат да се запишат в специалността, в която са класирани. В периода от 8 до 10 юли включително трябва да се потвърди участието във второ класиране.
 
За УНСС този срок е с 1 ден по-дълъг - до 11 юли включително.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
До Миглена преди 3 години
Което и да избереш, бъди готова на компромиси с разбиранията ти за морал и правда. Ако бъдеш послушна, ще изпаднеш в противоречие със собствената си личност. Всеки трябва да познава себе си .Аз преди много години не избрах нито едното, нито другото. Доволна съм от избора си. Най-добре спят хората с чиста съвест.
1
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Братята Евлоги и Христо Георгиеви са били технократи и искали да построят технически университет защото вярвали в силата на техническата революция а не в членството на България в ЕС .След смърта им тогаващният боко тиквата се опитал да ,,усвои,, парите .Присвои .Понеже не минал номера боко и неговата банда вместо технически университет направили университет за чиновници за да може да вкарат там децата си службогонци и те да захапят държавната цица. Климент Оридски.Охрид не е ли в друга държава??