Паралелка от езиковата гимназия в Силистра е под карантина

Деветнайсетте ученици ще се обучават в електронна среда
21
Паралелка от езиковата гимназия в Силистра е под карантина
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Паралелка от Езиковата гимназия "П. Яворов" в Силистра е под карантина, съобщиха от Регионалното управление на образованието в Силистра. Деветнайсетте ученици ще се обучават от разстояние в електронна среда.

Под карантина са поставени и две паралелки в СУ "Христо Ботев" в с. Паисиево, Дуловска община. Общият брой на учениците в трите паралелки е шейсет.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
1
 
! Отговори
аууу преди 3 години
Журналисти натегачи! Мислите,че ще отвлечете вниманието на хората от Протестите, като създавате паника в училищата?!?!? Бойко се излага!
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Простотии.Това описва всичко, свързано с поредния бацил.
15
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едно време лапетата звъняха за бомба в училище, сега трябва само да се изкашлят.
14
0
 
5
 
! Отговори
Елемаг преди 3 години
До 15 "Коронката е фейк",Ааааа за полицаите не сме се разбрали така.Има два вида.Дебнат да им лепнат,че са заразени и като му ударят една карантина 14 дена ,само ракия и карти и плюскане ,риболов или лов.Друг модел полицаи ,които са малко за съжалени си признават:100 000 човека ми минаха през КПП-то,как не се заразих не знам.Но пак казвам,единици полицаи.
13
0
 
12
 
! Отговори
Короната е фейк! преди 3 години
Колко хипермаркета бяха карантинирани заради КОВИД? Колко предприятия на големи чужди инвеститори бяха карантинирани заради КОВИД? Колко аптеки бяха карантинирани заради КОВИД? Колко полицейски управления бяха карантинирани заради КОВИД? Колко митници и данъчни служби бяха карантинирани заради КОВИД? Персоналът на колко барове и дискотеки беше карантинират заради КОВИД? Долни престъпни коронаджии, оставете децата ни на мира!
12
2
 
5
 
! Отговори
До 9 преди 3 години
Браво, супер, много точно. Но, човеко, как ще бъдеш разбран от хора ходили 7,8 години на училище, или с купени дипломи за висше образование и шофьорски книжки?
11
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тормозите само децата. Само те ли боледуват от ковид? В големите заводи и хипермаркети ковид няма щото там върви далаверата. На печалбата на световните хищници не трябеа да се пречи.Прокарвате си измамата там където няма да бъдете ощетени.
10
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Престанете да повтаряте като папагали едно и също, че в магазина и банките не се заразяват.Не се заразяват, защото са големи хора, които стриктно спазват мерките, дезинфекцират си ръцете и прочее да не изброявам. Работата с деца е много по-трудна!
9
4
 
13
 
! Отговори
До елемаг преди 3 години
За касиерките не чувате, защото те са лесно заменяеми и никоя верига няма да го съобщи официално за да не падне оборота, но я се пробвай да намериш квалифицира учител с допълнителен чужд език за елитна гимназия на заплата 1000 лв.
8
4
 
13
 
! Отговори
Елемаг преди 3 години
Няколко факта за Kovid-19:Той удря основно учителки и ученици,когато са тръгнали на училище( цяло лято в дискотеките препълнени не ги удря удря).Касиерките в "Кауфланд","Лидъл" и "Метро" също имат имунитет.Вируса подминава задължително служители Банки и Колекторски фирми.Тази информация я давам безвъзмездно на НОЩ защото те казаха,че трябва да се проследява болеста и нейните източни.Дано съм им бил полезен с инфорамцията ми систематизирана през последните месеци и обстойно "научно" проучване!!!
7
0
 
9
 
! Отговори
--- преди 3 години
А някоя банка няма ли да карантинирате измамници сатанински долни?
6
0
 
5
 
! Отговори
До 3 преди 3 години
Браво, е това е точен отговор и разсъждения на мъдър човек.
5
1
 
10
 
! Отговори
До 4 преди 3 години
Злобар, като плещиш глупости имаш ли на представа как се спазват мерките в училищата, как всички се опитваме да пазим първо децата, как директорите треперят за спазване на мерките, които всеки ден са нови и нови, как сме се обърнали на пъдари. А вие плещейки глупости седнахте ли да обясните на децата си(или на внуците си), как да пазят тях си и околните. Да ти кажа ли какви глупости говорят учениците за мерките, това което слушат и говорят в къщи. Аман от неграмотни ходили 7,8 години на училище
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Затова ли нехаят за санитарно битовите условия в някои училища, да не се прекарат да направят ремонт, да купят препарати и дезинфектанти, които после ги разреждат с вода. Тарикати, за тях има, за учениците едно нищо. Ами,карайте си служебните автомобили онлайн.
3
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо просто не обявите за 8-12 клас онлайн обучение, така ще разделите 1-7 клас по 12 деца в класна стая, а и малките не боледуват сериозно за разлика от големите! Освен това учителите от 1 до 7 кл са доста по-млади от тези на 8-12 клас. Големите доказаха, че се справят доста добре електронно, малките не! Обявете онлайн обучение за големите и ще решите проблемите още преди да са настанали. Иначе ще затваряте цели училища и родителите на малките пак ще издивеят!
2
2
 
18
 
! Отговори
Колко Слепеца преди 3 години
Как пък един Кауфланд или Лидъл не карантинираха заради страшния "вирус"?
1
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И сега ще учат по телевизора?