Учениците от 6 и 11 клас отново в класните стаи

Те ще бъдат на училище до края на месеца
7
Учениците от 6 и 11 клас отново в класните стаи
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Шестокласниците и единайсетокласните се връщат към присъствено обучение.

Връщането в класните стаи става седмица по-рано от планираното, а според заповедта на здравния министър в оставка децата ще бъдат на училище до края на месеца.

Учениците от 5, 9 и 12 клас, които се върнаха на 26 април, ще учат присъствено до края на тази седмица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: училищеученици
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само пубертет може да нарече жена на 40 'бабка". Социализацията само в интернет е достатъчна на човек толкова, колкото да се нахрани само с гледане на кулинарно шоу.
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хе-хе, тук пишат огромно количество бабки на по 40-50, смятащи, че ако не отидат на кафенце сутрин в офиса да оклюкарят познати и колежки, е умрял светът. Социализацията, мили мои, за днешното поколение, че и предното, е в интернет. Влезте в час със съвремието. Те не са спрели да комуникират, въобще даже не им липсва училището в сегашния си вид. А и като гледам, никой не ги е спрял да се събират по паркове, градинки и купони.
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бройте 14 дена след това и вижте статистиката!И пак сме на въртележката!
4
3
 
7
 
! Отговори
До 2 преди 2 години
Училището е естествената среда на учениците ! Животните в зоопарка също са живи и здрави,но мястото им не е там! Училището е мястото,където децата се социализират,комуникират,съредновават,създават общи организационни и социални навици.Там се извършва прехода във възрастта под наблюдението на педагози и учители.Там учениците развиват способности и създават мечти ! Статичността между 4 стени и лаптоп те осакатява физически и ментално ! Подтиква към мързел и ленивост !
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо учебната година за 4ти клас е удължена с 2 седмици и защо матурите са сбутани измежду часовете .... лудост и безумие всяка година.
2
12
 
10
 
! Отговори
До 1 преди 2 години
А защо ти не си ги научил на отговорност? Моето защо не е загубило навици, а ? Училището не е място за контрол и замазване на проспуските в домашното възпитание, нито забавачка. След като си го изтървал, с училище или без- все тая.
1
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е,хайде връщайте ги всичките де !Поне накрая малко контрол !Изгубиха навици и всичко !Спрете вече с това дистанционно !Еми срамота е !Егати,всичко живо се е разпуснало ,публика по стадионите ,а учениците още затворени !