Объркáл си рейса, опа - трамвая, пич*

Идейният баща на клипа със соцтрамвая Кирил Добрев подари на Станишев торта, пак под формата на трамвай
20 ное 2008 19:45,
55
Объркáл си рейса, опа - трамвая, пич*
Снимка: ПСЦ на БСП

Тортата

Идейният баща на клипа със соцтрамвая Кирил Добрев подари на Сергей Станишев торта, пак под формата на трамвай.

Тематичното сладкарско изкушение било подарено на червения лидер заради силния медиен и обществен интерес към предконгресния клип на БСП.

От "Позитано" 20 уточниха, че надписът на тортата е провокиран от дискусиите в интернет и гласи: "Кучетата си лаят, трамвая си върви!".

Точно така - "Кучетата си лаят, трамвая си върви!" вместо правилното "Кучетата си лаят, трамваяТ си върви!". (Да ви имаме идеите...)

Тъй като четвърти ден рекламният клип на Столетницата е една от най-коментираните теми в публичното пространство, дежурният екип на Dnes.bg реши да представи част от любопитните читателски коментари, получени от понеделник насам.

И още едно уточнение: Правителствата се сменят, дискусиите в интернет си вървят!

17.11 22:56 (oт norm) - Що се гневите бе, форумци, не видяхте ли, че момчето може нещо, може да кара трамвай, при това допотопен като партията му. Е повече от сигурно е, че както държавата под "мъдрото" му ръководство, така и трамвайчето ще катастрофира, но тази серия не е за конгреса.

17.11. 23:04 (от Алекс) - Има нещо хубаво в този клип. Най-хубавото в този клип беше, като видях как Сергей си заминава.

18.11 00:09 (от X) - Обаче клипът е зареден със социалистически реализъм. Остарелият и вече минал в запаса майор Сергей Деянов се среща с текущия рокер на БСП-БКП наш Сергей Димитриевич, провежда се разговор в стил дядките от мъпет шоу "не е като едно време". Изведнъж от празния трамвай се надига немощен дядка, който поставя под въпрос кой всъщност играе дядките от мъпет шоуто, защото неговите реплики говорят или за деменция, или за раздвоение на личността - "тука са идеите, тука са мечтите", а трамваят громоли празен по нанадолнището сред гората, единствено учудените физиономии на двата Сергея - единият реален, а другият пенсиониран герой от "На всеки километър"....

18.11. 03:23 (от vyvo) - Абе, аз се сещам за един друг известен ватман... Евгени Минчев... приликите са много големи.

18.11. 09:44 (от Реалист) - Всички тук в тоя форум сте хора без работа. По цял ден се чудите как да плюете по политиците. Ами като сте толкова умни, какво направихте за 19 години? За всичко били виновни комунистите, а през тия години (19) какво направихте вие? През социализма може и да е крадено, но имаше за всички. През вашата демокрация няма нищо за обикновените хора. Спрете да плюете, недоносчета такива. Ако бяхте живели преди 1989 година, щяхте да тъгувате. Вашите лъжедемократи докараха България и народа и до това дередже. Махайте се от форума и се захващайте с работа! Не разбрахте ли, че легнал хляб няма.

18.11. 10:04 (от Градски Транспорт) - Би трябвало контролните органи да санкционират нарушителите. В случая министърът на културата е извършил три нарушения: КАЧВА СЕ ПО ВРЕМЕ НА ДВИЖЕНИЕ; ВОЗИ СЕ БЕЗ БИЛЕТ и ГОВОРИ С ВАТМАНА. В самото начало на клипа дори е показан надписът, че е забранено да се говори на ватмана.

18.11. 11:09 (от amica) - Ами ако ги изберем на следващите избори, явно това ни чака като в клипа. Те са толкова нагли, че дори и не го крият. Дядото със скъсания балтон, празния, мръсен и стар трамвай, черно-бялата действителност. Защо ли ми напомни много на времето, което явно всички забравихме как изглеждаше всичко около нас. Май другарите точно това искат да върнат черно-бяло за всички нас и цветно за тях. Ако сме единни, не бива да допускаме това да се случи.

19.11. 14:28 (от Петков) - Както е тръгнал, Борисов ще отправи и запитване към Джордж Лукас, дали Харисън Форд има книжка за управление на космическия кораб "Хилядолетния сокол"! :)

18.11. 15:47 (От Анонимен) - Браво! Много добра идея и реализация! Евалата! Май БСП са най-модерната партия в момента?!!

19.11. 17:40 (от pepo) - Въпрос към ватмана: Защо качилият се в движение Ламбо не си купи билет в трамвая за никъде?

19.11. 19:27 (от fenka) - Бих го цункала. Серьоженка е най-сериозният политик!

19.11. 20:17 (от ха ха)- да ви имам идеите и мечтите! Изперкали нинджи...

20.11. 00:25 (от baimile)- Много е празен тоя трамвай :))))

22.11. 17:07 (от Красивия) - Абе к'ви идеи, к'ви мечти! Не ни вкарвай в нек'ви филми бе, дедо, че следва: Объркал си рейса, опа - трамвая, пич

Тортата

* Заглавието е част от читателски коментар

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тихо се сипе първият сняг, бате Бойко е яхнал снегорина пак,гони Станишев за да разбере,че е още малко кутре ине може да кара трамвай без разрешение от МВР.
53
0
 
0
 
! Отговори
Луд Гидия преди 15 години
Никой нищо не е разбрал от клипа! Той изобразява как БСП-БКП се вози на стария царски травмай. Ватманът изобщо не пипа ръчките, защото трамваят си върви сам по релсите и набира скорост ро нанадолнището, ватманът така "управлява" и държавата. Дядката, дето вика "Тук са идеите и мечтите" е със схваната ръка, та не може да я постави на корема си. Липсва нещо турско, което говори за скорошно раздяла на БСП с ДПС.
52
0
 
0
 
! Отговори
: ) преди 15 години
Първо ватман, после Сер гей
51
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Трамвая трябва да стигне до Марчето(от рекламата на ДСК),а от там заедно със всички пенсионери( взимащи по 100лв. пенсия и сметки за вода,ток и парно 300 лв.) на кокуруза,а може и на язовира с камък на врата.
50
0
 
0
 
! Отговори
Margarita преди 15 години
A Evgeni Minchev kaza: Ochevidno mi namekvat da stana premier
49
0
 
0
 
! Отговори
wtf... преди 15 години
Абе колега къде видя ти финансова стабилност? По всички официални класации сме сред 10-те най-рискови икономики в света. Рекорден дефицит по текущия баланс, рекордно ниско съотношение БВП/външен дълг, рекордно ниски валутни резерви които ги спасява само това че са фиксирани от борда, най-високата инфлация в целия ЕС, понижен кредитен рейтинг от всички световни агенции, пропуснати за усвояване 1 милиард евро от програмите на ЕС,смешно планирани бюджети, които да генерират излишъци....ти на това стабилност ли му казваш? Какъв регионален лидер кви 5 лева...май всички сте объркАли рейса
48
0
 
0
 
! Отговори
Чукундур преди 15 години
новия клип на ДПС с летящата чиния вместо трамвай и пилот Доган вместо ватман SERGO? С Хилядолетния сокол, Емел Етем на метлата, някакъв труп в чинията и репликата на пилота към настигащата го на метла- спортен модел ханъма: "Е не си същата като преди!", а тя вика, удрайки се там, където докторите твърдят, че трябва да има сърце:" А тука, тука съм същата, не бегай сига де".
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
5. - 20.11 20:09 - От: АнонименМоже да е всякакъв, но неможе да се одрече,41. - 09:08 - От: АнонименДали не бяхме учили правопис някога??????????31. - 00:01 - но неможе да се одрече!От: Анонимен
46
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
. - 20.11 20:09 - От: АнонименМоже да е всякакъв, но неможе да се одрече/пише се оТрече/, че точно сега, успя да запази финансовата стабилност в страната, което може да изведе България в позиция на регионален лидер до няколко години.На кой регион бе батка? Може би на Балканския регион? Ами сърбите на топка - футбол де ни биха с 6:1, а ние на какво ще ги бием, може би на топчета или на пинг-понг? (от Красивия) - Абе к'ви идеи, к'ви мечти! Не ни вкарвай в нек'ви филми бе, дедо, че следва: Объркал си рейса, опа - трамвая, пич
45
0
 
0
 
! Отговори
Гост преди 15 години
същите ....навремето с помоща на чужда армия взеха власта и управляваха въпреки волята на болшинството от населението.Под страх от репресии повечето хора уж изказваха подкрепа но вътрешно псуваха тази червена буржоазия .Е , сега времената са други и хората могат малко по-публично да псуват пак същите червено-розови "управляващи" ....ама това не се харесвало на въпросните "управляващи" и на шепата им избиратели - ами го !!Пак се каните да управлявате с гласовете на 15-16 процента от населението - какво очаквате ? Цветя и рози и песни похвални да ви пеем ? Нагли ***!!
44
0
 
0
 
! Отговори
gero-1 преди 15 години
34-mnogo si prav
43
0
 
0
 
! Отговори
Най-доброто в клипа преди 15 години
Предлагам всеки да направи класация на най-добрите моменти в клипа:1. Трамвая отива към луха линия2. Единстевния фен на ватмана пътува с него3. Няма други балами и мераклии които да се качват освен Ламбо4. Мечтите и идеите им явно са само на 3ма души барабар с ватмана и те отиват накъдето им отива мотрисата - виж т.1 5. Добре че трамвая е празен, иначе язък за пътниците - шъ станат зян..6. В тази посока, който е тръгнал, никой не се е върнал...връщане назад няма за жалост...7.8.
42
0
 
0
 
! Отговори
kris преди 15 години
Сергей какъвто и клип да беше направил ,пак щяхме да се хванем за нещо и пак да му ядем .Просто не виждам смисъл вече да ни ангажира с вниманието ни,а който не е видял нищо хубаво от тях да не им гласува доверие.Как е карал трамвая ,как се бил качил,кой какво бил казал-вече е все тая.
41
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Дали не бяхме учили правопис някога??????????
40
0
 
0
 
! Отговори
sir alex преди 15 години
Ако някой още не е разбрал колко е финасово стаблна бг да погледне кой е най бедния и най безнадждния регион в целя ЕС. Северозападна България - генезиса на Ватманите. Утре като започнат да гърмят банките и да хванете транвая ватмана ще бъде друг. Кипарските банки ще бъдат пълни а на вас ще ви останат само идеите. А вашите другари газ за идеи НЕ продават!
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Един мандат няма да съигне за 7милиона сюнета, бе, другарю!
38
0
 
0
 
! Отговори
Мнозинството преди 15 години
О о о, свещена простотия....И да плювате и да плачете, още един мандат има да подсмърчате!?!? Много жалим!? Ха-Ха-Ха....
37
0
 
0
 
! Отговори
enriko преди 15 години
Явно в БКП-то, обичат навсякъде да се движат по трима....."Е щом ги кефи".......гот да им е......като се харесват , да се вземат младите....аирлия да е......
36
0
 
0
 
! Отговори
Гаврил Хлътев преди 15 години
Има само един начин за лечение на Червената Зараза-метода Угарте!!!!Накратко-"Избиите ги всичките,Маркс ще си познае праведните" А на скудоумните,чалганизирани *** спамещи на Лайняница-да го духат под вода.....
35
0
 
0
 
! Отговори
lynnn преди 15 години
Категорично искам да се забранят коментите на шльокавица!!!!!!Аз не искам да си "вадя" очите с тия маймуници,а и предполагам,че не съм единствена!Ще поствам тоя призив навсякъде-без значение темата-Писна ми...!Днес.бг-вземете мерки!!!