Особености на българското образование

В XXI век ученици ползват външна тоалетна
3 окт 2009 10:40, Екип на Dnes.bg
65

 

400 деца от варненското начално училище „Васил Левски” учат в четири различни сгради, отдалечени една от друга на 200-300 метра.

Като допълнителна екстра тоалетните са на двора.

От десетилетия училищното ръководство очаква да бъде построена нова сграда на училището. В началото на 2008 годинта Общинският съвет на Варна взел решение за строителството, но до този момент то не е започнало.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
само дето училището има около 200 деца и незнам кой ги е преброил че са 400, и е пред закриване.
63
0
 
0
 
! Отговори
varg1 преди 14 години
и аз в казармата пикаех във външна тоалетна
62
0
 
0
 
! Отговори
osi4kata преди 14 години
Всъщност, училището в с. Челопечене Софийско също е с външна тоалетна...
61
0
 
0
 
! Отговори
Kolev преди 14 години
Това е родното ми училище.Почти няма промяна във външния му облик отпреди 30 години,когато бях ученик.Сега моят син е ученик в същото училище - никога не съм се двоумял и замислял да го запиша в друго училище,защото това може би е единственото училище във Варна,където е съхранен възрожденският дух,ентусиазъм и плам на педагозите,които работят тук.Всички се надяваме,че училището ще има нова сграда и ще стане основно училище,за да могат учениците да получат качествено основно образование!
60
0
 
0
 
! Отговори
Чичо Живко преди 14 години
До 54В демократична страна САМО съдът има право да каже " крадени пари".
59
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
На влизане във Варна има табела с надпис - Варна - най-добрият град за живеенеСигурно е така :)
58
0
 
0
 
! Отговори
седенката преди 14 години
Скоро станах свидетел на една сцена в София бившият министър Вълчев бе буквално оплют на улицата от недоволни предполагам че бяха учители
57
0
 
0
 
! Отговори
sphk преди 14 години
Но ДА,крайно време е Община Варна да погледне сериозно и отговорно на проблемите на НУ"Васил Левски" и спешно,много спешно да пристъпи към реализирането на проекта за нова сграда!Предизборните обещания бяха,че през календарната 2009 година започва строежът на новата сграда.Цялата родителска общност е в очакване и надежда,че най-сетне това ще се случи!Нашите деца заслужават това!Те са бъдещето на БЪЛГАРИЯ!Нека помислим за тях СЕГА,за да им осигурим едни нормални условия за образование и развитие!
56
0
 
0
 
! Отговори
sphk преди 14 години
Моето дете учи в НУ"Васил Левски". Избрах това училище,защото в него работят най-добрите професионалисти в района и децата имат успешна реализация след V клас в елитни варненски училища - голям процент от учениците продължават образованието си в Математическа,Езикова,Природо-математическа,Хуманитарна гимназия след успешно положени приемни изпити!За мен и детето ми никога не е било проблем къде е тоалетната,не това е водещо при избора на училище!
55
0
 
0
 
! Отговори
Булгарррр преди 14 години
Особеностите са в това, че в някои ВУЗ-ове (ПУ-Пловдив) импотентни асистенти изнудват студентки за да спят с тях. Е така баце се става юрист- с креватно зубрене, иначе няма диплома! Срам за България!
54
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Никой не определя кой къде ще си влага парите. Обаче в случая става дума за крадени пари! За пари, откраднати от теб и от мен и от родителите на тези дечица. Защото тези пари, сигурно са били отделени и за образование и за здравеопазване и за ремонт на улиците и за пенсии, обаче някой е решил, че му е по-изгодно с тях да си строи суперлуксозен офис!
53
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Това е 21 век :)))
52
0
 
0
 
! Отговори
e=mc^2_us преди 14 години
e za6to se syrdihte kato izobraziha Bulgaria kato vyn6na toaletna na onova evropeisko izlojenie???
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
... външни тоалетни ли? А наскоро Министерството на образованието издаде заповед, според в която във всяко училище трябва да бъдат осигурени топла вода, *** и кърпи за учениците :)И това ако не показва на практика колко далече са управляващите системата на образованието от действителността.
50
0
 
0
 
! Отговори
JANE преди 14 години
ujkim ste evropeyci ha ha ha..i minnistarkata na obrazovaniyeto 6tom kazva ''Vajno e ka4estvoto a ne broykata'' i zatuy v Balgariya horata sa tupi mislyat samo za zaplati i koy kogo 6te ograbi ...
49
0
 
0
 
! Отговори
Бивш учител преди 14 години
Днес тук в препратките към блоговете в Блог.бг прочетох най-смисленото обяснение на състоянието на образованието ни, както и перспективите за развитието му.Казва се ДО КЪДЕ Я ДОКАРАХМЕ. Горещо препоръчвам на всички изкушени от темата да намерят този блог и да го прочетат.Заслужава си!
48
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 14 години
do ALI ----- kato porugava6 nacionalnite geroi na BULGARIA ;TI NE UVAJAVA6 DURJAVATA V KOJATO JIVEE6 ,taka 4e mom4e subiraj kufarite i svjat shirok ,,,,,,,, ,
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
taka kato gledam na ciganetata ne im pravi osobeno vpechatlenie :P
46
0
 
0
 
! Отговори
Чичо Живко преди 14 години
до 37Изкаме демокрация а не знаем какво значи това.Да определяш кой къде да си влага парите, никак не е демократично.Демокрация не значи справедливост.Надявам се Бойко Борисов да е справедлив диктатор.
45
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
БОЖЕЕЕ В КАКВО УЧИЛИЩЕ САМО УЧАТ ДЕЦАТА ....................СРАМ,СРАМ ,СРАМ