Преслава взима по 20 бона заплата месечно

Признанието е на Митко Димитров - шеф на Пайнер
1 мар 2010 22:04,
171
Преслава взима по 20 бона заплата месечно
Снимка: Булфото

Преслава (най-успешната певица на „Пайнер") получава заплата от 20 000 лева месечно.

Това съобщи в ефира на Дарик радио - Хасково собственикът на музикалната къща Митко Димитров - Пайнера.

Причина за драстичното увеличение на трудовото възнаграждение на Преслава са проверките на НАП, които установили, че годишният й доход от хонорари е надхвърлил 50 000 лева, което я задължава да се регистрира по ДДС.

В крайна сметка най-оборотната певица на „Пайнер" е заплатила на държавата дължимото ДДС с лихвите.

Заради акцията на данъчните Преслава е била принудена да се регистрира по ДДС, но тъй като няма БУЛСТАТ, нито фактури, от „Пайнер" са решили вместо да й вгорчават живота с излишно счетоводство, да я назначат на петцифрен трудов договор и по този начин да й спестят 20-те процента данък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
0
 
3
 
! Отговори
frvasileva преди 14 години
ти видяла ли си ги как си държат краката на 3 без 10?"Нямат глас, нямат стил, нямат класа..." Ти си тази/този, който говори клишета :)А това, че са нон-стоп в медиите не е проблем на самите тях, а зависи от медиите.
145
1
 
3
 
! Отговори
алекс преди 14 години
преслава си изкарва пари ,ние да си видиме наще панички братя.
144
1
 
4
 
! Отговори
manuelche преди 14 години
Днес това със завистта явно е някакъв постоянен мотив в коментарите. "Завиждате, злобеете" - клишета, клишета...Какво да завиждаш на няколко жени, приличащи на млеконадойни крави, чието основно занимание е да държат краката си на 3 без 10? Не са красиви, нямат класа, усет или стил. Нямат и глас. Но са нон-стоп по медиите...
143
0
 
3
 
! Отговори
№150 преди 14 години
Естествено. Никой не казва, че единствено чалгата (като култура и поведение, не толкова като музика) е причината. Ако ползват за пример една поп-фолк певица, или някой с тъмни очила и дебел ланец и с тъмно минало, не е виновно детето, може би никой не се е постарал да даде пример когато и където е трябвало, а именно родител, вкъщи. Което по никакъв начин не променя факта, че чалгата оказва отрицателно влияние.
142
1
 
2
 
! Отговори
frvasileva преди 14 години
а проблема, че малките дечица искат да си друсат задниците като не знам си кои си чалгарки, в чалгата ли е или във възпитанието им?И аз съм слушала чалга и съм гледала чалга клипове още в 5-6-7 клас, но сега като съм на 21 не си търся богати чичковци, нямам необходимост да ходя по дискотеки, с надеждата дебел чичко с парички да дойде да си отърква *** в *** ми, нямам необходимост да си сложа силикон и т.н. и т.н.И ЗНАЕШ ЛИ ЗАЩО?! ЗАЩОТО РОДИТЕЛИТЕ МИ СА МИ СЪЗДАЛИ ЦЕННОСТНА СИСТЕМА !
141
1
 
2
 
! Отговори
№150 преди 14 години
Има влияние разбира се, не може нещо да те залива от телевизията, радиото, интернет, списания и т.н. и да не оказва влияние, особено в/у децата, които имат неограничен достъп до тези неща. Както с "демидж"-а, така и с "ти ти си яка тупалка". Лошото е, че в един момент, музиката създаде една култура на поведение, лишено от всякакви ценности. Образованието се измества от силикон и футуристична рокличка и от там нещата се завъртат. Лош пример. Поне това е личното ми мнение.
140
1
 
1
 
! Отговори
frvasileva преди 14 години
Съгласна съм.Най-лесно е да обвиниш НЕЩО, че е виновно за простотията на хората, за невъзпитанието им, за невежеството им... вместо да погледнеш семействатаи ценностите на които родителите учат децата си :)
139
1
 
2
 
! Отговори
Любо преди 14 години
Аз съм по цял ден около деца и честно да ти кажа , много малък процент от тях биват афектирани от Чалга културата приемайки я като верую, още по малко да искат да станат като Преслава или Анелия.Виж много по чести са случаите да срещнеш деца да си говорят за " демидж / хелт , герои " и тем подобни ( и това не се отнася само за момчетата ).А акъла на децата и гореописаните причини изобщо не вървят ръка за ръка.Будни и умни деца винаги е имало и ще има и чалгата няма никакво влияние.
138
2
 
2
 
! Отговори
frvasileva преди 14 години
Завиждайте, обиждайте...
137
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"Защо постоянно трябва да се оплюва чалгата , един вид като причина за деградацията на поколенията" Защото е причината за изпростяването още от най-ранна възраст. Не може малки момиченца да си друсат задниците, да искат като порастнат да станат Преслава, Андреа и т.н. и чичко паричко да се грижи за тях. Да не могат да си напишат името и да кажат едно стихотворение в училище, но да декламират невероятно съдържателните песни от цялото им творчество. Това нормалните хора ги дразни.
136
4
 
1
 
! Отговори
Honorik преди 14 години
6tom ima koi da i gi dava-sas zdrave da si gi har4i!
135
6
 
4
 
! Отговори
sssssss преди 14 години
чалгийката си е супер
134
4
 
5
 
! Отговори
Любо преди 14 години
Защо постоянно трябва да се оплюва чалгата , един вид като причина за деградацията на поколенията.И аз слушам чалга , и аз ходя по дискотеките и се кефя на музиката , но никога не съм бил тесногръд и уважавам чуждите вкусове , както и другите стилове.Ами метълите с дългите коси , смъкнатите G-та, или ЕМО-тата . Те са високо възвишени мъдреци в сравнение с простите чалгари ...Абсолютно елементарен начин на мислене се проявява тук...
133
3
 
5
 
! Отговори
фен преди 14 години
Евалла, бе българи! На *** - 20 000 на месец, на сръбско-цинганския *** Брегович - 100 000 за Нова Година! Машалла, завалиите! Бедна била България, а? За ченгета (тия от Пайнер, какви са?) и чалгаджии винаги има по много. Затова умирате отглади! Айде по-скоро да пукнем, за да се преместят червените рендета да грабят друго стадо.
132
3
 
5
 
! Отговори
manuelche преди 14 години
Вие на това "хонорари" ли му викате? Жената си печели честно, предимно в хоризонтално положение. Тези пари как да ги декларира?
131
1
 
5
 
! Отговори
:) преди 14 години
и другия път не ми трий коментарите,за да не ти изгасне сайтчето хахахах
130
1
 
4
 
! Отговори
:) преди 14 години
да ми го засмучеш целия хахаха а и м/у другото ако тръгнеш да ми проследяваш ИП-то най много да ми проследиш оная работа хахаха... говнаp
129
0
 
3
 
! Отговори
:) преди 14 години
*** гадеееееееееееееееен хахахахах
128
3
 
2
 
! Отговори
... преди 14 години
въпрос на избор кой какво да слуша!За това ако обичате стига се хулили...кой кфо го кефи това слуша!Аз нз завиждате ли...или нещо друго??????????
127
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Браво на Преси. Тя го заслужава.