Курумбашев нарече Борисов "момиче"

"Тепърва ще те щипят", предупреди го червеният депутат
29 сеп 2010 13:37,
300
Курумбашев нарече Борисов "момиче"
Снимка: БГНЕС

"Не така, моето момиче, тепърва има да те щипят". Така депутатът от БСП Петър Курумбашев коментира изявлението на премиера Бойко Борисов, че ще подаде оставка, ако бъдат организирани протести срещу правителството.

Припомняме, че премиерът каза това в интервю пред Сашо Диков за Канал 3.

"При стачка си подавам оставката. Аз толкова мога. Давам всичко от себе си – от сутрин до вечер, дадох си здравето и нервите. Щом не ни харесвате, викате си Станишев, Доган и си ви дооправят. Толкова! Полагам огромни усилия, повече от това не мога. Толкоз мога!", сопна се Борисов.

Днес червеният Курумбашев се беше подготвил с няколко духовити фрази по отношение на премиерската позиция.

"Какъв голям мъж, а пък плаче!", възкликна  той. И даде пример – протести има в цяла Европа – вчера в Словения, днес в Брюксел. Това означава ли, че Барозу трябва да подаде оставка?", реторично попита червеното острие. "Какво да кажем за Папандреу? Има ли стачка в Гърция?", допълни той.

Петър Курумбашев подчерта, че българският народ е избрал Борисов, за да управлява, а не да бяга от отговорност. Освен това премиерът говори за оставка, след като е изхарчил 4 милиарда от завещания му от предишното правителство фискален резерв.

Опозиционният депутат си позволи да даде още един съвет на премиера – да уволни здравния си министър. И тук с подготвена "цветна" реплика: 

"Ако господин Борисов съвсем скоро не уволни госпожа Борисова, тя ще го уволни него". Курумбашев се интересува дали мнозинството ще участва в дебата по вота на недоверие, или ще напусне залата, каквато заявка даде преди време Бойко Борисов.

Колегите на Курумбашев от БСП – Меглена Плугчиева и Явор Гечев, пък поискаха оставката на шефката на фонд "Земеделие" Калина Илиева. Гечев подчерта, че прокуратурата вече официално проверява младата директорка за злоупотреби за 150 милиона евро по програмата САПАРД.

Бившият министър за еврофондовете Плугчиева съобщи, че заради грешки на фонда са отрязани 400 проекта по програмата за развитие на селските райони. Те са на обща стойност 120 милиона лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още по темата: момичеКурумбашев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
273
0
 
0
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 13 години
Забелязвам силна подкрепа на казаното от Курумбашев. Не че съм фен на бат Бойко, дори ми лази по нервите с доста глупости. Но изгарям от любопитство да видя/чуя някаква смислена и избираема (от спящия ни народ) алтернатива. Смислена има, имаше и 90-те ама не е избираема. Убедете ме в обратното, ще съм много щастлив!Като си готов да биеш дузпата на управляващите, покажи кого ще изкараш от съблекалнята. Иначе оставаш типичен балкански критик-кибик, който само дава безполезен акъл и мрънка.
272
2
 
2
 
! Отговори
456789 преди 13 години
Само долни мекерета могат да говорят по този начин.Корумбашев,защо не нареченякого от правителството на Станишев момиче,хем си го заслужаваше.Аз мога дати кажа кои ни управляваха /едно момиче,един *** и един дядо/.
271
2
 
4
 
! Отговори
George преди 13 години
Така е,като направиш актоьор или сценарист политик,пък отгоре на това и депут ат на БСП.Докато се съвземе,докато разбере,че НС не е театър, а депутатите не са кючекчии,минава време.А докато повиши малко умственото си ниво и разбере, че и най-елементарната култура изисква да де държиш като нормален човек, а не като кукловод,минават още 1-2 петилетка.Ако има кой да те чака да поумнееш. Малко арт-хора стават депутати,изкарат един мандат и бягат,понеже разбират,че НС не е за тях.Пешо,поумнявай!
270
5
 
9
 
! Отговори
наблюдател преди 13 години
Този, болшевик е вреден за България. Агентурното му име навярно е "Гарвана".
269
4
 
5
 
! Отговори
шкурката преди 13 години
те левите не крият своите предпочитания към мъжко и от това се образуват другари като Станишев,които не могат да се откъснат от силни любовници като Курумбашев,който къвто е голям,сигурно вижда във всеки човек любовник,един *** се беше изказал за хлапето-педофил че е ***,аз бих казал,че това е един малък ...Курумбашев
268
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дянков не е от семейство птици, недей да спориш като си некомпетентен
267
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
а Дянков на какво Ви прилича драги ми драскачо гербаджио
266
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
защо ми триете коментара, Курумбашев не прилича ли на хищна птица примерно човекоптеродактил
265
6
 
5
 
! Отговори
Чернобилец преди 13 години
Помните ли този хубостник, когато оповести авария в АЕЦ "Козлодуй", само простотии може да му роди главата. Нека всеки, който критикува почне да дава полезни идеи в областта, в която се смята за компетентен, за да може страната ни да бележи напредък. Не ми харесва тона на коментарите, както и начина по който се обиждат и нападат един друг съфорумците по принцип. Такъв начин на дебатиране може да се види и в парламента, което е лош признак за културата и възпитанието на работещите там люде!
264
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Позицията на ББ е достойна за уважение. Колко на неговото място ще си признаят, че това което правят е толкова, колкото могат?!? ... Какъв голям мъж, а пък плаче!", възкликна той ...Другарю Курумбашев, подобни констатации използвани като стил на възпитание, формират комплексари, а не мъжкари. И ако, Вие така сте възпитаван, то ...
263
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
a Kurumbashev e sbyrkal raketata-nositel,mnogo mu sa golemi ambitsiite,no kak da probie momcheto pri takiwa sypartijtsi oswen s prostotii...
262
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
сигурно заштото сваршиха парите,затова иска да си трагне .
261
11
 
8
 
! Отговори
gost преди 13 години
Какъв е тоя гей ?
260
0
 
0
 
! Отговори
Павел преди 13 години
=
259
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво бе. Боко изхарчи резерва за глупости, срина образованието и здравеопазването, подписа договори за 5-6-7 години напред и дига ръцете - "Толкова мога, подавам оставка". Ми да, то като вече няма откъде да харчиш като луд как ще можеш? О, чакай, още не си изтеглил милиарди заеми от Световната Банка, бившето работно място на Дянков. Като ги изтеглиш и изхарчиш тогава ще подадеш оставка. То след това, който и да дойде на власт... сещайте се.
258
13
 
23
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Напълно е прав Курумбашев - така нареченият "премиер" хем е крадлив, хем ревлив, хем - некадърен.Оставка щял да подаде... ами махай се, бе, ***, че ако си доизкараш мандатът, Бъэлгария ще е по-опустошена, отколкото след Първата световна !!!И казвай къде са тия 4 000 000 000, които профука, крадецо - на гаджето Цвети ли ги набута !!!
257
19
 
7
 
! Отговори
заКУКУР БАШЕВ преди 13 години
ТОЯ КУКУРБАШЕВ,ТАТКО МУ ДА НЕ Е ТОЗИ ,КМЕТА НА НАШЕ СЕЛО БАШЕВ.МОГА ДА МУ НАПРАВЯ ЕДНА ГОЛЯМА УСЛУГА ,ЗА ГОЛЯМА И *** УСТА,КАТО НЕГОВАТА,ГОЛЯМ ***,КАДЕ БЕШЕ ,КОГАТО МЕДИ ДОГАНОГЛУ КРАДЕШЕ И ТУРЦИЗИРАШЕ БЪЛГАРИЯ,АМА С ТОЗИ ГОЛЯМ НОС МОЖЕ ДА Е МАКЕДОНЕЦ С ШИПТАРСКО САМОСАЗНАНИЕ.
256
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Боико хаха хаха поредния *** както го беха нарекли по рано...Трябва да каже аз сам пожарникар толкова мога даите ми оган и кофа с вода та да видите на какво съм способен....
255
6
 
2
 
! Отговори
Smehurko:)))))) преди 13 години
G-n Kurumba6ev:))))))))))))) k-r i UM nqma kak da sa edno zqlo i ba 6ev t.s vas nqma kak :)))))))))))) ako tolkova vi e padnalo kruvnata zahar 6te vi pomogna s aaaaaaaaaa na lna injekziq:))))))))))))))))))).To i sega ve4e sami izkate da se izklatite vzaimno s DPS tooooooooooooooooooo:)))))))))) za povi6avane na zdravniqt vi status:)))))))
254
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ку-Ку Башев нарича нашият премиер вагинален българин.Позор за КуКуБашев! Боико не е вагиналене българин, от де накъде Боике ще бъде обиждан така просташки?хай де деее, Вагинален та вагинален българин бил Бойко Борисов. Не е вагинален българин Бойко Борисов, КукУБашев е син на мама Анна-Марийка Борисова, която е вагинален българин и то смел! и татко Тарантула Желева, която е *** българин от семейство вагинални.Днес когато Професор Борисова бе затирена обратно на онова кръстовище само по едно палтенце, прическа на лезбийка от морската пехота и една неотлъчно имаща я чантичка, нека дълбоко да се замислиме.ТАЗИ ЖЕНА ЕДИНСТВЕННА ОПРЯ ИСТИНАТА В *** НА ГЕРБ АМА ПОЖАРНИКАРЯТ ИЗГОНИ НЕЯ НАМЕСТО ДА ИЗФАКЪ ДЯНКОВ.Ето за това Борисов е вагинален българин Курумбашев, а Борисова е жена и то на място!тук е мястото да кажа на онова бичме Божидар Димитров, че МАТРИЛАЪТ Е *** АМА НЕКОИ СА ПО-***. Тия по-*** са нацвъкали Родината с гербери както улични кучета са разкрасили с лайнета площадът пред минералният извор в Банкя