Гей компромат омаза Яне Янев

Сигналът за аферата е внесен в ГДБОП и НС
Обновена: 22 окт 2010 09:35 | 22 окт 2010 09:30,
416
Гей компромат омаза Яне Янев
Снимка: БГНЕС

Бивш ръководен кадър от РЗС е внесъл в НС и ГДБОП сигнал за сексуален тормоз от Яне Янев.

В жалбата си до депутатите от комисиите за борба с корупцията и тази по вътрешна сигурност 29-годишният Светослав Стефанов твърди, че в края на 2009 г., когато отговарял за координацията на формацията на Янев в Югоизточна България, е бил "подложен на системен сексуален тормоз" от страна на лидера си.

"Този тормоз се изразяваше в прикрити и открити намеци", пише мъжът и обяснява, че месеци наред е получавал SMS-и, в които лидерът му настоява за "блудствени действия спрямо мен".

След като всичките "предложения" били отхвърляни, Яне Янев започнал да отправя директни заплахи за отстраняването на Светослав Стефанов от РЗС.

Още по темата
17 дек 2009 14:20
157

"През март 2010 г., вследствие на упражнявания към мен системен психологически тормоз, реших да си подам оставката от партията и да я напусна", пише още мъжът до ГДБОП.

В жалбата си Стефанов твърди, че е готов дори да се подложи на детектора на лъжата, за да докаже твърденията си.

"Нанесохме тежък политически удар на ГЕРБ и показахме, че операциите на МВР и действията на Цветан Цветанов са медийни балони. И тъй като сме насрочили нова тема за днес, която е изключително сериозна и показваща тоталната милиционерщина и опит за установяване на силова еднолична власт, те впрегнаха компроматната машина", коментира на свой ред Яне Янев.

"Знаете, че от един и същи център от ГЕРБ и от "Атака" многократно са тиражирани глупости по отношение на моята сексуална ориентация, които просто ме е гнус да коментирам. Аз съм 100% хетеросексуален и няма смисъл да се обяснявам на едни пионки, маши в ръцете на управляващите", допълни пред в. "Труд" лидерът на РЗС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


416
Още по темата: атаканс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
383
0
 
0
 
! Отговори
Я.Я. vs Б.Б. преди 13 години
добре сега не мога да разбера Янито е искал да опане младежа ли или само така си го е заплашвал или пък той лъже с цел да отвърне на удъра подкрепян от ГЕРБ (Б.Б.)...........Яниту да си призне ее мека китка ли или не.Предлагам Яниту и Бойко да направят един спаринг и да видим кой колко струва поне кат няма хляб зрелища да има.............
382
2
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
продължавай така г-н Янев, поздравления, пък на хората глупостта е голяма,пък за злобата да не говорим. Бъдете щастлив с Галя . Всяко чудо за 3 три дни.Дано успеете да се опазите от тази кал. Ви сам ми казахте - политиката е много мръсно нещо.
381
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДАВАЙ ЯНЕВ,ПОКАЗВАЙ КИРЛИВИ РИЗИ И НАРОДА ЩЕ ПРЕЦЕНЯВА,НЕ ПЛАТЕНИТЕ ***.НЯМА ЗА КАКВО ДА ТЕ ХВАНАТ КАТО ПОЛИТИК-НЯМАШ КРАДЕНИ ИМОТИ,ЗАТОВА ПОЛЗВАТ МРЪСНИШКИ НОМЕРА.
380
9
 
1
 
! Отговори
Mira преди 13 години
Яне не е "***"-Яне е истински мъж,Всички които го плюват,и пръскат с финна кал са ***!!Падате много ниско, българи....за това ще сте още 100 г. в л.....а, докато не се смирите и започнете да мислите с мозъците си !
379
1
 
2
 
! Отговори
ама не си умен преди 13 години
Може и да си учен /купен диплом/, ама не си умен, ама ти си знаеш нали...то си личи
378
1
 
13
 
! Отговори
Анти преди 13 години
Минетчията Яни Янев на кого ли още не е известен като Алеко Кузов в пиринския край? ... И кучетата го лаят!
377
0
 
2
 
! Отговори
ЯНЕ ЕЛА СИ У САНДАН преди 13 години
! ЗАЩО ???нищо не се прави !! - 23.10.2010 г. 13:42:29това ,което прави господин областния управител е да оправдае своето бездействие , което скоро ще изкара хората от Сандански , Петрич на улицата и ако това му е целта ще я постигне !! но г-н Смиленов бездействието ВИ също е подсъдно , а омразата е сляпа . затова трябва да направите нещо за да спрете тоз продължаващ грабеж !!..и предадете виновниците на прокуратурата . останалоно са моабети за запълване ная времето Ви
376
4
 
7
 
! Отговори
надъхан антикомунист преди 13 години
Не съм нито пожарникар, нито "милиционер". Икономист съм, с отлична реализация и професия. Така че, сори, ***. От помията, която си изллял става ясно, че си турско-синьо-комунистически ***, който лиже подметките на Доган, *** БСП и сините *** СДС. Цветанов ще ви оправи вас, така че няма да се сетите да грабите никога вече. И тия елементарни манипулации дето ги драскаш ги разправяй на червените и сините ***. Не на нас.
375
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
герб чисти всичко което им пречи
374
4
 
1
 
! Отговори
проЗД преди 13 години
Абе и ти ли си толкова ***, то ако е така всичко редовно цвъцко ша пее и ша сфирка, ама двата апартамента са или от гепене или са му подарени срещу нещо.... абе корумпе...
373
3
 
2
 
! Отговори
проЗД преди 13 години
до 397Абе и ти ли си толкова ***, то ако е така всичко редовно цвъцко ша пее и ша сфирка, ама двата апартамента са или от гепене или са му подарени срещу нещо.... абе корумпе...
372
2
 
8
 
! Отговори
1 преди 13 години
А лудото яне че не е у ред с главата, е ясно, дали е гей или не, то си е негова работа. По-скоро трябва да мине през освидетелстване в психото и да му се обясни, че след като се е намъкнал в парламента най-малкото трябва да спре да храчи. Щото като плюеш нагоре, рано или късно храчката се връща. И да не се прави на ощипана девица за най малкото нещо
371
3
 
7
 
! Отговори
тото преди 13 години
А какво лошо има да си пожарникар, или другия път като ти пламне хола, ще дойдат от дпс-рзс-бкп да ти го гасят? Аман от ***. Цветанов каза от къде са му апартаментите, ама или не четете, или четете само това което ви изнася. Стегнете се малко, че иначе следващия конгрес на Бузлуджа ще бъде само за да си вземете сбогом при разпускането на крадливата ви партийка.
370
8
 
2
 
! Отговори
абе падение..... преди 13 години
Абе ти да не си пожарникар или милиционер, та бавно или пък въобще не загряваш, че цецко се е овъргалял в лойна целият, че трябва да даде обяснение от къде е гепил или срещу какво са му подарени двата апартамента, за които няма обяснение от къде са???? Лъжа, корупция, злоупотреба с доверие на избирателите, абе падение.....
369
2
 
8
 
! Отговори
надъхан антикомунист преди 13 години
До 392 Абе драги, и децата разбират, че това е едно активно мероприятие на Трактора Алексей Петров Октопода. Тия простотии лудото Яне започна да ги ръси веднага щом поседи Октопода и му занесе грозде и ябълки. Аз не съм адвокат на Цветанов но не разбирам какви са тия глупости с т.нар. апартаменти. Той каза, че единият е от заем, другият е на родителите му. И какво да се обяснява на едни престъпници и откачалки. Някои заграбиха милиарди и имат хотели по морето. Вижте Алексей (с частната улица).
368
1
 
6
 
! Отговори
мазно преди 13 години
мазна,мазна физиономия, къде е мъжкото
367
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
добре, дори да е гей, което е спорно, всеки може да каже че си гей, но дори да е , това какъв адекватен отговор е на въпроса отгде са кинтите за партаментите???Гати отговора, на въпроса - откъде са парите?отговор: Ти си ***!цирк!! Явно за мезе ни земат..
366
1
 
12
 
! Отговори
Пешо преди 13 години
*** през 10 планини се надушват хахаха знаех си че мистър Бийн е хомо бандит хахаха
365
1
 
9
 
! Отговори
Just Bulgarian преди 13 години
Това не се твърди, а показва. Защо нямат компромат, че е преспал с някоя депутатка или фолк викачка. За мен си е чист п**ераст. Гейовете не го крият!
364
2
 
22
 
! Отговори
надъхан антикомунист преди 13 години
Има една поговорка - не хвърляй камък в рядко ла*но, да не те опръска. По-рядко ла*но от лудото Яне няма. Искрено съжалявам, че гласувах за тая смрад, за тая гной, за тая изтривалка на комунисти, мафиоти, октоподи и трактори. Педерастите са много мръсни, долни и зависими типове. Те са способни на всякакви мръсотии.